Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Hát gondolom beleesett ugyanabba a bibibe amibe én...

Megjött a kraft...a kuplung meg elég sovány...és nem bírta a kraftot...meg-megcsúszik... :D

Drágák lesznek ezek az új lóerők! :blush:

Elküldve
jah mindegyik kerékhez kaptam egy csavart csak annak olyan furi alakja van közepén egy tű szerűséggel, néhányan szelepnek is szokták becézni, de az sztem ott van a felnin most is.......

Hát, pedig nekem volt az RH-khoz komplett csavargarnitúrám, amit oda is adtam... :blush:

Elküldve

Na kimostam a direktszűrőt...

Úgy nézett ki a pénteki "offroad" után...hogy pff...mint amire egy vödör homkot ráöntöttek... :blush:

De most már megint szép tiszta... :D

Elküldve

Azt a szürőt azóta ki kellett volna tisztítani mióta benne van a turbos moci :blush:

Valamit ki kellene találni,hogy ne tudjon oda befolyni a víz,mert ez így elég necces ;) :D

Elküldve
Valamit ki kellene találni,hogy ne tudjon oda befolyni a víz,mert ez így elég necces :D :blush:

Az a pocsolya szerű Tó az akkora volt, hogy ez hacsak nem csónakkal vagyok akkor elkerülhetetlen volt...

hömpölygött a víz a kocsin...durva volt...benéztem...de Piiista is... ;)

Elküldve
Nem gányolni akarnak! :blush: :D ;)

Nekem is ki kell majd találni valamit, mert így meleget tud csak szívni.

Csak nálam elég korlátozottak a lehetöségek a kevés hely miatt.

Elküldve
Nekem is ki kell majd találni valamit, mert így meleget tud csak szívni.

Csak nálam elég korlátozottak a lehetöségek a kevés hely miatt.

Ha versenyzel ki kell kapni a fényszorót oszt jó van. Utcán úgy sincs racsing. :blush:

Elküldve
Hát, pedig nekem volt az RH-khoz komplett csavargarnitúrám, amit oda is adtam... :blush:

Na ez az ami ki van csukva, én nem kaptam semmit a felnikhez.......

nem hinném h Dinynek annyira kéne pár csavar,sztem van neki elég!!!!!!! :D ;) :lol:

Elküldve
Na ez az ami ki van csukva, én nem kaptam semmit a felnikhez.......

nem hinném h Dinynek annyira kéne pár csavar,sztem van neki elég!!!!!!! :blush: :D ;)

Pedig egy kb 10cmx10cm-es dobozban vittem azokat is. A Dobozon egy alufelni mintázatú óra volt. Ez tuti.

16db alufelnicsavar, külön az RH-khoz.

Elküldve
Lehet én bsztam el és amikor sötétbe pakoltam az ott maradt a fűben és csak a felniket raktam be. :D

Ááááá, a f@sza felnicsavarok!

Bár nem tudom, amikor bepakotam a kocsiba, szerintem észre kellett volna vennem. :blush:

Elküldve

QP, van nagy képed hogy hogy néz ki a kocsiverdád most? És akkor telibe lesz fújva az egész? Nagyon kivi vagyok hogy hogy sikerül meg mennyibe kerül, mert nekem is le kell köpetni a talicskát.

Tükröket mér cserélted le? Fűthető elektromos került be?

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.