Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve

Dekopír még csak csak van de ilyen fém vágó fejet kapok hozzá akárhol vajon?

OBI és társai?!

Az arád ráz? :blush:

István vazz folyton tök értelmeseket irsz :D

Lacee:

Dekopír méregdrága és csak egyszer kell megvenni + hozzá fejet. Sőt tudok neked azt is szerezni kölcsönbe!

Elküldve
Coupé ráz még a felni????? :lol: :lol: :lol:...... :lol:

Ma jöttem haza Dinitől,és megint nagyon rázott.Többször megálltam hogy meghúzzam,így most megint jó.

Fent van a gsi lökös,a gsi géptető és a tükrök is.Részemről kész vagyok már csak szét kell szedni a belsejét. :blush: ;)

Köszi Dini :D

Ja és már a féltengelyem is meggyógyult

Elküldve
Ma jöttem haza Dinitől,és megint nagyon rázott.Többször megálltam hogy meghúzzam,így most megint jó.

Fent van a gsi lökös,a gsi géptető és a tükrök is.Részemről kész vagyok már csak szét kell szedni a belsejét. :blush: :lol:

navávává!

ilyen sürűn nem lazul6 meg??????? ;) :lol: :lol:

monjuk télleg tanácsos jól meghúzni, h ne lötyögjön legalább annyira :lol: :P :P

Elküldve
navávává!

ilyen sürűn nem lazul6 meg??????? :blush: :D ;)

monjuk télleg tanácsos jól meghúzni, h ne lötyögjön legalább annyira :lol: :lol: :lol:

Ma is leszedtük a kereket,a féltengely gumiharang cseréje miatt.Meg a lököst is egyszerübb volt úgy feltenni.

Elküldve

Fent van a gsi lökös,a gsi géptető és a tükrök is.Részemről kész vagyok már csak szét kell szedni a belsejét. :blush: ;)

Igazán nincs mit.

Ez a felni viszont tényleg érdekes mert én is meghúztam a csavarokat és mégse volt jó.

Elküldve
Igazán nincs mit.

Ez a felni viszont tényleg érdekes mert én is meghúztam a csavarokat és mégse volt jó.

Az nem lehet hogy az egyik csavar rövidebb mint as többi és amiatt lehet valami próbléma? :blush:

Elküldve
Az nem lehet hogy az egyik csavar rövidebb mint as többi és amiatt lehet valami próbléma? :blush:

Miért rövidebb az egyik csavar? :D

Tán Zoli elvesztette? :lol:

Milyen lökös, eddig is GSI lökösöd volt... ;) :lol:

Elküldve
Miért rövidebb az egyik csavar? :blush:

Tán Zoli elvesztette? :lol:

Milyen lökös, eddig is GSI lökösöd volt... :D :lol:

Csavarokat nem adott hozzá ;) .Azért rövidebb mert Az azeven 2db kerékőr volt,így csak kerekenként 2db hosszú csavart vettem.De az egyiket kerékőrt a gumis annyira szétütötte hogy nem raktam vissza,és csak gyári csavarom volt.

Gsi lökösöm volt,de azt is le kellett szedni mert el volt tőrve,és megcsináltattam

Elküldve
Ha adtál neki csavart is akkor elveszem tőle :D ;) :lol:

jah mindegyik kerékhez kaptam egy csavart csak annak olyan furi alakja van közepén egy tű szerűséggel, néhányan szelepnek is szokták becézni, de az sztem ott van a felnin most is.......

Viccet félre téve vigyázzunk az ilyen hosszab-rövidebb csavarokkal, Haver frissen vett Gsijébe sikerült egy hosszú csavarral elnyalni a menetet...... :blush:

Elküldve

Coupe!

Ma csinálok képet a nyomtávszélesítőről estefelé fölfogom rakni.Mellesleg van hozzá 16db "hosszú" csavar,úgyhogy hátha megoldódik a feljebb említett problémád is. :blush:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.