sárgaGSI Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Coupé ráz még a felni????? :blush: :D ;)...... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Coupé ráz még a felni????? :blush: :D ;)...... :lol: Ezt mindig kevered. Az arám, az ráz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Coupé ráz még a felni????? :D ;) :lol:...... :lol: Menet közben nem szabad megfogni!!! :blush: :lol: :lol: :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Az arám, az ráz :D Az arád ráz? :blush: István vazz folyton tök értelmeseket irsz ;) Lacee: Dekopír méregdrága és csak egyszer kell megvenni + hozzá fejet. Sőt tudok neked azt is szerezni kölcsönbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Dekopír még csak csak van de ilyen fém vágó fejet kapok hozzá akárhol vajon? OBI és társai?! Az arád ráz? :blush: István vazz folyton tök értelmeseket irsz :D Lacee: Dekopír méregdrága és csak egyszer kell megvenni + hozzá fejet. Sőt tudok neked azt is szerezni kölcsönbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Az arád ráz? :blush: István vazz folyton tök értelmeseket irsz :D látom mindenki hozza a formáját (remélem így má jó!!!!!!!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Dekopír még csak csak van de ilyen fém vágó fejet kapok hozzá akárhol vajon? OBI és társai?! Persze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 utána lesek , köszönöm! Persze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 ....Dekopír még csak csak van de ilyen fém vágó fejet kapok hozzá akárhol vajon? OBI és társai?!.... Lassan eljön majd az a nap, amikor 1 napig nem kérdezhetsz semmit :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 ....Az arád ráz? :blush: István vazz folyton tök értelmeseket irsz ;).... Jogos :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Coupé ráz még a felni????? :blush: :D ;)...... :lol: Tegnap este azt mondta, hogy húzott a csavarokon és most tök jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 okéj, beosztom a kvescsöneimet :blush: Lassan eljön majd az a nap, amikor 1 napig nem kérdezhetsz semmit :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Coupé ráz még a felni????? :lol: :lol: :lol:...... :lol: Ma jöttem haza Dinitől,és megint nagyon rázott.Többször megálltam hogy meghúzzam,így most megint jó. Fent van a gsi lökös,a gsi géptető és a tükrök is.Részemről kész vagyok már csak szét kell szedni a belsejét. :blush: ;) Köszi Dini :D Ja és már a féltengelyem is meggyógyult Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Ma jöttem haza Dinitől,és megint nagyon rázott.Többször megálltam hogy meghúzzam,így most megint jó. Fent van a gsi lökös,a gsi géptető és a tükrök is.Részemről kész vagyok már csak szét kell szedni a belsejét. :blush: :lol: Köszi Dini :D Ja és már a féltengelyem is meggyógyult navávává! ilyen sürűn nem lazul6 meg??????? ;) :lol: :lol: monjuk télleg tanácsos jól meghúzni, h ne lötyögjön legalább annyira :lol: :P :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 ....Ja és már a féltengelyem is meggyógyult.... Ménn, mi volt vele ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 navávává! ilyen sürűn nem lazul6 meg??????? :blush: :D ;) monjuk télleg tanácsos jól meghúzni, h ne lötyögjön legalább annyira :lol: :lol: :lol: Ma is leszedtük a kereket,a féltengely gumiharang cseréje miatt.Meg a lököst is egyszerübb volt úgy feltenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Ma jöttem haza Dinitől,és megint nagyon rázott.Többször megálltam hogy meghúzzam,így most megint jó. Fent van a gsi lökös,a gsi géptető és a tükrök is.Részemről kész vagyok már csak szét kell szedni a belsejét. :blush: ;) Köszi Dini :D Ja és már a féltengelyem is meggyógyult Igazán nincs mit. Ez a felni viszont tényleg érdekes mert én is meghúztam a csavarokat és mégse volt jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Ménn, mi volt vele ? Volt a gumiharangon egy 2centis vágás Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Igazán nincs mit. Ez a felni viszont tényleg érdekes mert én is meghúztam a csavarokat és mégse volt jó. Az nem lehet hogy az egyik csavar rövidebb mint as többi és amiatt lehet valami próbléma? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Az nem lehet hogy az egyik csavar rövidebb mint as többi és amiatt lehet valami próbléma? :blush: Miért rövidebb az egyik csavar? :D Tán Zoli elvesztette? :lol: Milyen lökös, eddig is GSI lökösöd volt... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Miért rövidebb az egyik csavar? :blush: Tán Zoli elvesztette? :lol: Milyen lökös, eddig is GSI lökösöd volt... :D :lol: Csavarokat nem adott hozzá ;) .Azért rövidebb mert Az azeven 2db kerékőr volt,így csak kerekenként 2db hosszú csavart vettem.De az egyiket kerékőrt a gumis annyira szétütötte hogy nem raktam vissza,és csak gyári csavarom volt. Gsi lökösöm volt,de azt is le kellett szedni mert el volt tőrve,és megcsináltattam Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Ha adtál neki csavart is akkor elveszem tőle :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Ha adtál neki csavart is akkor elveszem tőle :D ;) :lol: jah mindegyik kerékhez kaptam egy csavart csak annak olyan furi alakja van közepén egy tű szerűséggel, néhányan szelepnek is szokták becézni, de az sztem ott van a felnin most is....... Viccet félre téve vigyázzunk az ilyen hosszab-rövidebb csavarokkal, Haver frissen vett Gsijébe sikerült egy hosszú csavarral elnyalni a menetet...... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Coupe! Ma csinálok képet a nyomtávszélesítőről estefelé fölfogom rakni.Mellesleg van hozzá 16db "hosszú" csavar,úgyhogy hátha megoldódik a feljebb említett problémád is. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március11, 2007 Megoszt Elküldve Március11, 2007 Anti! Tom gépével mi van?Kuplung kampec? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts