Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Tán akkor ne vegyél fel ünneplőt :lol:

erre gondoltam én is :blush:

majd a belga forrocsokival kezemben (remélem) nézem ahogy 10 ezerért nézegeted a pörgő gyümölcseket :D ;)

Elküldve
Már kérdezni akartam,hogy megyünk vagy nem? :lol: :blush: De akkor igen vagy nem??

Én bizti kimegyek, Antinak már a tudattol hogy nem jöhet elvonási tünetei voltak a mult héten :D ;)

Lanti is jön valószínüleg.

Elküldve
Már kérdezni akartam,hogy megyünk vagy nem? :lol: ;) De akkor igen vagy nem??

miért ne mennénk :blush:

Neked is ott kell lenned,hogy elmagyarázd hogy menjek holnap bodmérra,és hogy mi a terv ha esik az eső :D

Elküldve

Szerváltam magamnak alu taposót(szőnyeg helyett) de méretre kéne nyisszantanom.

Van valami ötletetek hogy hogy valósitsam ezt meg?

Mert elég nehéz lenne a 4. emeleten itthon a lakásban felxelnem pláne flex hiányában :blush:

Elküldve

Mert elég nehéz lenne a 4. emeleten itthon a lakásban felxelnem pláne flex hiányában :blush:

Mennyire vastag anyagból van?

Elküldve

nincs valakinek egy kóbor légtömegmérője otthon kölcsönbe? nagyon nem megy az autó és hasonló tüneteket produkál mint tavaly a haldokló légtömegmérőnél :blush:

Elküldve

Mi tavaly levegős szúrófűrésszel vágtuk méretre a gépsasba. Meg még lehet flexxel is.

Más ötlet nincs. Vidd el egy műhelybe, aztán egyezz ki velük. :D

Elküldve

Ha meg tudod csinálni magadnak akkor nálunk a pincében van lent satu, meg van kisflexem is.

PÜ ha élni szeretnél a lehetőséggel XVIker

Elküldve
nincs valakinek egy kóbor légtömegmérője otthon kölcsönbe? nagyon nem megy az autó és hasonló tüneteket produkál mint tavaly a haldokló légtömegmérőnél :D

Nekem van egy. Ha gondolod hivj fel. 06303186112

Kölcsön adom aztán ha kell jo áron el is adom :blush:

Elküldve
Nekem van egy. Ha gondolod hivj fel. 06303186112

Kölcsön adom aztán ha kell jo áron el is adom :blush:

Óvatosan azzal a szétárulással Csoki... :D

Elküldve

Kösz Redi , mint mindig a hasznos 5letet :blush:

Köszi Csoki!

A Te verziódnál akkor maradnék ha segítessz mert nem sokat forgok flexközelben , a széleit sem ártana pl lecsisszantani...meg amugy Árpi megígérte hogy odaadja sajátját hogy körbe rajzoljam de szokás szerint elfelejtett...

J0hnny!

1.5 mm ha beleszámolom a kis ferde kiállásokat is akkor 2mm...

Albert!

Köszönöm , de egyedül nem ugrok neki ahhoz túl jó áron jutottam hozzá hogy szétbarmoljam :D

De azért köszönöm!

Elküldve
1.5 mm ha beleszámolom a kis ferde kiállásokat is akkor 2mm...

Ha van dekopirod,azzal is megtudod csinálni,persze megfelelő lappal!

Kisflexxel is meglehet,de azzal óvatosan!

Elküldve

asszem szerszám híjján akkor marad amit Gabi írt, keresek egy lakatost aki majd a lap áráért kb kinyisszantja...

Azért köszönöm az ötleteket!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.