Loboka Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 elég szutyi idő van itt Óbudán... :blush: mondjuk már nem esik, de megint jo nagy szutyok lesz kinn a szigeten. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 elég szutyi idő van itt Óbudán... :blush: mondjuk már nem esik, de megint jo nagy szutyok lesz kinn a szigeten. Tán akkor ne vegyél fel ünneplőt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Tán akkor ne vegyél fel ünneplőt :lol: erre gondoltam én is :blush: majd a belga forrocsokival kezemben (remélem) nézem ahogy 10 ezerért nézegeted a pörgő gyümölcseket :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Ennek a Lupo GTI-nek erösen Nemet inport szaga van... :blush: Szép! felnit eltűrném a Sárga alatt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 elég szutyi idő van itt Óbudán... :D mondjuk már nem esik, de megint jo nagy szutyok lesz kinn a szigeten. Már kérdezni akartam,hogy megyünk vagy nem? ;) :blush: De akkor igen vagy nem?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Már kérdezni akartam,hogy megyünk vagy nem? :lol: :blush: De akkor igen vagy nem?? Én bizti kimegyek, Antinak már a tudattol hogy nem jöhet elvonási tünetei voltak a mult héten :D ;) Lanti is jön valószínüleg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Lacee küldtem pü-t. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Már kérdezni akartam,hogy megyünk vagy nem? :lol: ;) De akkor igen vagy nem?? miért ne mennénk :blush: Neked is ott kell lenned,hogy elmagyarázd hogy menjek holnap bodmérra,és hogy mi a terv ha esik az eső :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 ha valaki Miskolc közelében járna mostanság szóljon légyszi :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 juteszembe, holnap is lesz a szigeten móka? elvileg megint péntek lesz :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Mikor és hol tali ma ste???? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Mikor és hol tali ma ste???? :blush: 21kor Szenterdrei úti esso kút, a befele jövő oldalon van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Mikor és hol tali ma ste???? :blush: Szokásos helyen a Szentendrei úton az esso kútnál.9kor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Ehh..én meg asszittem nem megy ki a kutya se ilyen időben.. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Szerváltam magamnak alu taposót(szőnyeg helyett) de méretre kéne nyisszantanom. Van valami ötletetek hogy hogy valósitsam ezt meg? Mert elég nehéz lenne a 4. emeleten itthon a lakásban felxelnem pláne flex hiányában :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 konzervnyitó? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Szerváltam magamnak alu taposót(szőnyeg helyett) de méretre kéne nyisszantanom. Van valami ötletetek hogy hogy valósitsam ezt meg? Mert elég nehéz lenne a 4. emeleten itthon a lakásban felxelnem pláne flex hiányában :blush: Mennyire vastag anyagból van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 nincs valakinek egy kóbor légtömegmérője otthon kölcsönbe? nagyon nem megy az autó és hasonló tüneteket produkál mint tavaly a haldokló légtömegmérőnél :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Szerváltam magamnak alu taposót(szőnyeg helyett) de méretre kéne nyisszantanom. Van valami ötletetek hogy hogy valósitsam ezt meg? Mert elég nehéz lenne a 4. emeleten itthon a lakásban felxelnem pláne flex hiányában :blush: Mi tavaly levegős szúrófűrésszel vágtuk méretre a gépsasba. Meg még lehet flexxel is. Más ötlet nincs. Vidd el egy műhelybe, aztán egyezz ki velük. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Szerváltam magamnak alu taposót(szőnyeg helyett) de méretre kéne nyisszantanom. Van valami ötletetek hogy hogy valósitsam ezt meg? Mert elég nehéz lenne a 4. emeleten itthon a lakásban felxelnem pláne flex hiányában :blush: Ha meg tudod csinálni magadnak akkor nálunk a pincében van lent satu, meg van kisflexem is. PÜ ha élni szeretnél a lehetőséggel XVIker Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 nincs valakinek egy kóbor légtömegmérője otthon kölcsönbe? nagyon nem megy az autó és hasonló tüneteket produkál mint tavaly a haldokló légtömegmérőnél :D Nekem van egy. Ha gondolod hivj fel. 06303186112 Kölcsön adom aztán ha kell jo áron el is adom :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Nekem van egy. Ha gondolod hivj fel. 06303186112 Kölcsön adom aztán ha kell jo áron el is adom :blush: Óvatosan azzal a szétárulással Csoki... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 Kösz Redi , mint mindig a hasznos 5letet :blush: Köszi Csoki! A Te verziódnál akkor maradnék ha segítessz mert nem sokat forgok flexközelben , a széleit sem ártana pl lecsisszantani...meg amugy Árpi megígérte hogy odaadja sajátját hogy körbe rajzoljam de szokás szerint elfelejtett... J0hnny! 1.5 mm ha beleszámolom a kis ferde kiállásokat is akkor 2mm... Albert! Köszönöm , de egyedül nem ugrok neki ahhoz túl jó áron jutottam hozzá hogy szétbarmoljam :D De azért köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 1.5 mm ha beleszámolom a kis ferde kiállásokat is akkor 2mm... Ha van dekopirod,azzal is megtudod csinálni,persze megfelelő lappal! Kisflexxel is meglehet,de azzal óvatosan! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március10, 2007 Megoszt Elküldve Március10, 2007 asszem szerszám híjján akkor marad amit Gabi írt, keresek egy lakatost aki majd a lap áráért kb kinyisszantja... Azért köszönöm az ötleteket! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts