gsi.tamás Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 nem fog, de majd rájössz :D amúgy a rézspray csodákra képes, csak jó helyen kéne csináltatni a kerékcserét ;) Ezt a burkolt reklámot. Kapsz valami + lóvét érte? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Ezt a burkolt reklámot. Kapsz valami + lóvét érte? :D nem igazán :blush: de pl nem csak mi csináljuk meg rendesen, a korábbi gumisom is (seitech kft) szóval vannak még jó helyek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Ha valki nem olvasná ezt a topikot nézze meg a videót amit linkeltem nekem nagyon tetszik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Féknyergeket mivel lehetne spécin felcsiszolni? Mert holnap vinnem kéne festetni. Van egy homokfúvós itt a közelben aki a kezében fogja a dolgokat és "csak" 2,5bárral keni. Szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Féknyergeket mivel lehetne spécin felcsiszolni? Mert holnap vinnem kéne festetni. Van egy homokfúvós itt a közelben aki a kezében fogja a dolgokat és "csak" 2,5bárral keni. Szerintetek? Szerintem a furó + rézkorong kombináció is jó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Akkor is iszonyat jóó volt a lurdy és kész! Aki oltogat minket az csak írígykedik! :lol: igen voltak csajok is és fél 12kor már égettek minket a lézerszemükkel...minden játszott.láttuk Hory 16szelepes Astra GSI-jét gyorsulni 1es 100...4es 260 :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Na abban iszonyú pontos lehet a km óra. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Na abban iszonyú pontos lehet a km óra. :D cső pontos,csak hosszú a váltó benne :blush: rövid váltó kell igaz Kupé? :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 valahogy ki kellene okoskodni, hogy lehet ezt feltenni a gsi-re :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 valahogy ki kellene okoskodni, hogy lehet ezt feltenni a gsi-re :D én is néztem már :blush: cép Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 hmm nem hittem hogy ilyen is van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 valahogy ki kellene okoskodni, hogy lehet ezt feltenni a gsi-re :blush: Minden megoldható. Egy Flex csodákra képes... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 hmm ne hittem hogy ilyen is van... Itt Kméten is van 1.Éppen nemrégen építették újjá az elejét.Kicsit behorpadt.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 hmm ne hittem hogy ilyen is van... Ennek a Lupo GTI-nek erösen Nemet inport szaga van... :blush: Szép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 valahogy ki kellene okoskodni, hogy lehet ezt feltenni a gsi-re :blush: Ha felmegy, akkor megvennéd, átalakítatnád a kocsid ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 van egy másik is... 6sebességes váltó... csak kár hogy 1.6os Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Ennek a Lupo GTI-nek erösen Nemet inport szaga van... :blush: Szép! ;) :D Mondjuk ízlések és pofonok.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 ;) :D Mondjuk ízlések és pofonok.... csak érdekességképpen mutattam mert még nem láttam ilyet... Lupo-ról eddig a 3L jutott az eszembe és az nem ccm :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 valahogy ki kellene okoskodni, hogy lehet ezt feltenni a gsi-re :blush: Pillanatragasztó, kötegelő :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 cső pontos,csak hosszú a váltó benne :D rövid váltó kell igaz Kupé? :lol: ;) Azért nem hinném hogy annyira pontos lenne... 100-at egyesben? Ahhoz 3.0 körüli végáttétel kellene, ami nem létezik (nem is férne bele). :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Azért nem hinném hogy annyira pontos lenne... 100-at egyesben? Ahhoz 3.0 körüli végáttétel kellene, ami nem létezik (nem is férne bele). :blush: ..... :D igazából csak móka volt ;) egy Calibra műszeregység volt bekötve a GSIbe..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 valahogy ki kellene okoskodni, hogy lehet ezt feltenni a gsi-re :blush: csavarokkal, bármiben elakacc' szólj bátran....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 Szerintem a furó + rézkorong kombináció is jó. Köszi Tom! :blush: Már elvittem homokfúvatni,remélem jó lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március9, 2007 Megoszt Elküldve Március9, 2007 ..... :blush: igazából csak móka volt :D egy Calibra műszeregység volt bekötve a GSIbe..... :lol: Gondoltam. :lol: Tudományosan nem volt alátámasztható a realitása. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts