mélykék76 Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 ....Szal nem kell anyázni a MÁV-ot, mindegyik biztosító egy kaptafa! Vagy szerencséd van velük, vagy nem.... Lehet, hogy más lenne a véleményed, ha neked okozott volna kárt olyan, akinek MÁV kötelezője van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Na végigolvastam a HGDC-s történteket... Őszintén...le a kalappal mind a két társaság elött...mind a károsultak, mind Future, nagyon udvariasan és lényegretörően lekezelték a dolgot...nem anyázott senki, csak felhívták az emberek figyelmét a lényegre...hogy vigyázzunk egymásra... :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Lehet, hogy más lenne a véleményed, ha neked okozott volna kárt olyan, akinek MÁV kötelezője van. Mint említettem, voltam káreseményben tavaly részes, és akkor gond nélkül ment a MÁV-val a kárügyintézés, ki is fizették. És most már nem egy helyről hallottam sok kifizetésbeli és ügyviteli gondot a nagyobb biztosítók felől is... Szal csak azt mondom, hiába anyázza valaki kifejezetten a MÁV-ot, nem csak velük lehet gond. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Mint említettem, voltam káreseményben tavaly részes, és akkor gond nélkül ment a MÁV-val a kárügyintézés, ki is fizették. És most már nem egy helyről hallottam sok kifizetésbeli és ügyviteli gondot a nagyobb biztosítók felől is... Szal csak azt mondom, hiába anyázza valaki kifejezetten a MÁV-ot, nem csak velük lehet gond. :blush: Csak kiváncsiságból. Mekkora kár ért ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Csak kiváncsiságból. Mekkora kár ért ? Úgy csinálsz, mintha nem is hallottál volna az esetről... :D Én vállaltam a károkozó szerepét a motorossal való szerencsétlen találkozás után, és nekem volt akkor MÁV-os biztosításom. De együtt intéztük a dolgokat, és tudom hogy simán ment, azóta a srác már egy újabb motor boldog tulajdonosa. :lol: Vagy netáááán üzleti érdeked fűződik a MÁV lehúzásához? ;) Mert különben nem értem, miért nem hiszed el... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Úgy csinálsz, mintha nem is hallottál volna az esetről... :D Én vállaltam a károkozó szerepét a motorossal való szerencsétlen találkozás után, és nekem volt akkor MÁV-os biztosításom. De együtt intéztük a dolgokat, és tudom hogy simán ment, azóta a srác már egy újabb motor boldog tulajdonosa. :lol: Nos, nem hallotam. Vagy netáááán üzleti érdeked fűződik a MÁV lehúzásához? ;) Mert különben nem értem, miért nem hiszed el... :blush: HA lenne, akkor PONT TE nem róhatnád ezt fel nekem, hogy valamihez üzleti érdekem fűzödik :lol: De nincs. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 helyes. :blush: Itt a fórumon is volt szó az esetről... csak öreg vagy már és nem emléxel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Nekem is cumi van a mávval. Nem tudtak eddig még egy normális számlát sem küldeni, mást mondanak telefonban mint személyesen, a személyes ügyintézés nehézkes a tömeg miatt, és a GTE biztosításának lemondásakor rengeteg nehézséggel kerültem szembe, mert nem korrektek, és túlnő a munka az ügyintézők számán. De havernak most a Ringrallin megtörte egy mávos az Audiját, és neki fizettek rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 ???? :D Más. Kellene fix hely ahol kapok műanyag tehermentesítőt. Google ebben nem sokat segít mert mindenféle bojlers oldalak meg hasonlók jönnek ;) Esetleg konkrét cím vagy telszám ahova most el tudok ugrani. Kérem az általános "bemész egy gumishoz és ott biztos van" jellegű okoskodásokat mellőzzük :lol: (addig is bőszen keresek) Úgy érted, központosítót.... Most az OZ-hez kellene? Mer' akkor bemész az Y2000 gumishoz (Reitter F. u.) és ott biztos van... :blush: :lol: :lol: :lol: Bár, valószínűleg a Szentmihályinál legyártott olcsóbb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Ma Dart's.... :blush: Ja és végetek van... :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Úgy érted, központosítót.... Most az OZ-hez kellene? Mer' akkor bemész az Y2000 gumishoz (Reitter F. u.) és ott biztos van... :blush: :lol: :D ;) velük kezdtem, de csak fémből van nekik Bár, valószínűleg a Szentmihályinál legyártott olcsóbb.... jah ők tudnak csinálni, de egyedül viszem a házat kolléga elhuzott és még haza is kell ugrani a gumiért...mindegy, fiatal vagyok és jól nézek ki, ráér :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Ma Dart's.... :blush: Ja és végetek van... :D ;) :lol: 441.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 helyes. :blush: Itt a fórumon is volt szó az esetről... csak öreg vagy már és nem emléxel. ;) Jahhh. Pedig ez most más a "mindenki megelőzött", "kiestünk", "el sem indultunk" tipusú történeteidhez képest :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Jahhh. Pedig ez most más a "mindenki megelőzött", "kiestünk", "el sem indultunk" tipusú történeteidhez képest ;) Olyanok vagyokt mint a Szezám utcában az a két öreg fószer aki kmindenkit oltottak, de leginkább egymást b@sztatták :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 441.... Ez pont arra elég, hogy ha nem figyelek véletlenül megdöntöm... :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Jahhh. Pedig ez most más a "mindenki megelőzött", "kiestünk", "el sem indultunk" tipusú történeteidhez képest :blush: Ezzel hiába is takargatod a kavinton hiányodat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Olyanok vagyokt mint a Szezám utcában az a két öreg fószer aki kmindenkit oltottak, de leginkább egymást b@sztatták :blush: :D Az kéne még csak, hogy egy utcában lakjunk... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Ezzel hiába is takargatod a kavinton hiányodat. :D Majd te adsz kölcsön igaz ? Már ha nem felejted addig el :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Majd te adsz kölcsön igaz ? Már ha nem felejted addig el :blush: Legközelebbi pókerpartyn majd ez lesz a tét... :D Egy kavintonos alapon játszunk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Mondjuk legyen 12ezer csavarokkal 1ütt. Ezt amúgy én csináltattam egy ismerősömmel ezért nincs márkája,a csavarokat meg vettem gumisnál azt hiszem 500ft/db áron. Annyi hogy a nyomtávszélesítők 2oldalon,1mással szemben le vannak lapolva mert a tag nem tudta megfogni őket az esztergával. De semmit nem baszik,nem ráz,üt meg ilyenek.Használtam 2nyáron,kutya baja.Aluból van.A csavarok meg csili-vili. De majd csinálok képet róla ha továbbra is érdekel. A felni meg a tavalyi marad ami a kis képen is van.Azev k. 8x17et35 & 9x17et30 Érdekel,már csak azt kell kitalálni hogy jutt el hozzám :blush: Kupé utánozod a jó SárgaGSIZolit??? ő szereti ezt a színösszeállítást ;) én meg a kék feketét :D :lol: Remélem már csak 2hétig kell így járnom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Érdekel,már csak azt kell kitalálni hogy jutt el hozzám :blush: Lehet hogy vmi ismerőssel feltudom küldeni neked.A postát kizárnám mert szerintem húzós lenne a súly miatt. Mindenesetre csinálok egy pár képet róla hétvégén nehogy megjárassuk Pestig meg vissza. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 azon agyalok, hogy felrakatom központosító nélkül a felniket....vagy nagyon nem kellene? csak ideig óráig lenne igy :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Lehet hogy vmi ismerőssel feltudom küldeni neked.A postát kizárnám mert szerintem húzós lenne a súly miatt. Mindenesetre csinálok egy pár képet róla hétvégén nehogy megjárassuk Pestig meg vissza. :blush: kép alaján úgyse tudok semmit eldönteni,kell és kész :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Tényleg István, mingyárt kész a Caraván külsőre. Lassan kezdhetsz foglalkozni a mocival is... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Aztán ő is beléphet a Váltókiller Team-ba, amit a Laliiiival alapítottunk...majd gyártatunk matricát... Ő is a 3-dik váltóját fogyasztja... ;) Úgy látszik hogy túl jól sikerült a T3/T4 turbó... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts