coupe Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Én is ebben gondolkoztam, de Patyi rövid úton lebeszélt róla. És beláttam hogy igaza van. Tudniillik ez a tőcsavar nem fog a helyén maradni. Mutatott egy olyan megoldást, aminek van az agyon hátul kontracsavarja, na az tényleg meggyőzőbb. Csak az meg iszonyat drága. Akkor maradnak a hosszabb csavarok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 kivülről semmi se látszik :D Annyira rossz az alja? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Annyira rossz az alja? :blush: nem merték felemelni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Annyira rossz az alja? :blush: 4 napos autopálya matricát már ne vegyél rá..... :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Akkor maradnak a hosszabb csavarok. Jobban jársz. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 4 napos autopálya matricát már ne vegyél rá..... :blush: :D ;) Hehe, ez jó! :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Coupe gratula a géphez jól néz ki! :blush: Nekem van 4db nyomtávszélesítőm igaz hogy csak 1centisek,meg hozzá való csavar is. A 16-os kerekem alatt volt anno,a mostani alá meg nem fér alá mert úgy lett kiszélesítve. Nem akartam eladni de ha érdekel megbeszélhetjük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Coupe gratula a géphez jól néz ki! :D Nekem van 4db nyomtávszélesítőm igaz hogy csak 1centisek,meg hozzá való csavar is. A 16-os kerekem alatt volt anno,a mostani alá meg nem fér alá mert úgy lett kiszélesítve. Nem akartam eladni de ha érdekel megbeszélhetjük. Mit kérnél érte?És milyen?Holnap lemérem hogy pontosan mekkora hely van sárvédő és a felni között. Neked most milyen felni lesz,ha eladtad a 16ost? köszi :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 István szombaton nem dolgozom..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 István szombaton nem dolgozom..... :blush: jó mert Én igen,de szerintem nem tart sokáig :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Mit kérnél érte?És milyen?Holnap lemérem hogy pontosan mekkora hely van sárvédő és a felni között. Neked most milyen felni lesz,ha eladtad a 16ost? köszi :blush: Mondjuk legyen 12ezer csavarokkal 1ütt. Ezt amúgy én csináltattam egy ismerősömmel ezért nincs márkája,a csavarokat meg vettem gumisnál azt hiszem 500ft/db áron. Annyi hogy a nyomtávszélesítők 2oldalon,1mással szemben le vannak lapolva mert a tag nem tudta megfogni őket az esztergával. De semmit nem baszik,nem ráz,üt meg ilyenek.Használtam 2nyáron,kutya baja.Aluból van.A csavarok meg csili-vili. De majd csinálok képet róla ha továbbra is érdekel. A felni meg a tavalyi marad ami a kis képen is van.Azev k. 8x17et35 & 9x17et30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Nem t'om mennyire fekszik bele a GSI témába, remélem belefér: Elfér a sedanom alatt 17"-os guriga 215/40-es gumákkal (ET35) ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Nem t'om mennyire fekszik bele a GSI témába, remélem belefér: Elfér a sedanom alatt 17"-os guriga 215/40-es gumákkal (ET35) ? Még 60/60-as csücsivel, és koppratekert Konival sem ér bele... :blush: :D Hopp...és tényleg nem ér bele... ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Még 60/60-as csücsivel, és koppratekert Konival sem ér bele... :blush: :D Hopp...és tényleg nem ér bele... ;) :lol: de ez 8col széles. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Még 60/60-as csücsivel, és koppratekert Konival sem ér bele... :blush: :D http://www.carstyling.hu/pic/usercar/1854/5.jpg Hopp...és tényleg nem ér bele... ;) :lol: Köszi, akkor megveszem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Persze, hogy 8 coll...hisz 4X100-as, 17-es, ET 35-tel van, és 215-ös gumi van rajta... Ezeket ha mind figyelembe veszed, az csak 8 coll lehet... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 240-nél ebben a kasztniban már csúnyán előjön a rejtett depresszió a halálfélelemtől. Szeritnem ilyen konfiggal nem nagyon megy 230-nál többet a legellenállás miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Azt azért nem árt tudni, hogy a szedán astráknak a hátsó íve kicsit beljebb van! Egyik kartársunknak a 7,5 col széles hasonló ET-jű felni már nem ment fel hátra. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Azt azért nem árt tudni, hogy a szedán astráknak a hátsó íve kicsit beljebb van! Egyik kartársunknak a 7,5 col széles hasonló ET-jű felni már nem ment fel hátra. :blush: Hopsza.... Na, akkor most jön egy "felpróba". Nincs kedvem peremeztetni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Hopsza.... Na, akkor most jön egy "felpróba". Nincs kedvem peremeztetni. :blush: Érdemes próbálni... meglepetések elkerülése végett. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Ő az. Egyszerű, de én pont ezt szeretem. :blush: Megvan a közepe is, szép Opel emblémával! (70K-ért kapnám) Megéri szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Hi, Feljöttem, 1491-es oldalra dobott. Most meg 153x-ediken vagytok már. Ennyit egyszerűen lehetetlen elolvasni :blush: Mutatok egy képet Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Mutatok egy képet http://www.eurofoto.hu/images/galery/img_0_21_89_27790_0.jpg Yo kép! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Belső hűtésű tárcsát szoktak felszabályozni? Ha esetleg nem, akkor miért nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március8, 2007 Megoszt Elküldve Március8, 2007 Belső hűtésű tárcsát szoktak felszabályozni? Ha esetleg nem, akkor miért nem? Nem. Me'nem :blush: Egy szimpla tárcsából még le lehet venni büntetlenül, de a duplafalú hűtöttből nem lehet, mert vészesen elgyengül az anyag. Ha törik a tárcsa, nagy eséllyel maradandó sérülések lehetnek belőle, úgyhogy nem ezen kell spórolni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts