Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Kellene gyorsan szerezni,olcsón 2db 2 centis nyomtávszélesítőt mert elég viccesen néz ki hogy be van esve a kerék :blush:

Legalább nem ér bele az ívbe. :D

Elküldve
jól néz ki a kocsid, ######a lett... csak az nem tetszik hogy kicsit oldalról kintebb áll hátul... de nadon cép lesz :blush: :D

Már mint a toldatra gondolsz?Mert az ilyen

im000037.jpg

Elküldve

Szép lesz az, én tom, csak így szürkén még nem tudom elképzelni, és tény, hogy hiányzik onnan a kipuff... :blush:

Azért a Seni majdnem egy tizessel öregebb a Corsanál...és messze nincs olyan szar állapotban... :D

Elküldve
Szép lesz az, én tom, csak így szürkén még nem tudom elképzelni, és tény, hogy hiányzik onnan a kipuff... :blush:

Azért a Seni majdnem egy tizessel öregebb a Corsanál...és messze nincs olyan szar állapotban... :D

Nem akarlak elkeseríteni de csak 4 év a különbség :lol:.Van ott is baj bőven,de mindegy.Már lesz@rom az egészet.Ha valakit érdekel egy corsa 1.5D 150ért alja hibássan az szóljon ;) :lol: :lol:

Elküldve
Nagy meló hátul átalakítani tőcsavarosra az autót?

Nem egyszerű... én is most ezen lennék az Astrán. Patyi elmutogatta, mi kell hozzá. :blush:

Úgyhogy most halasztok inkább ezzel a projekttel. :D

Elküldve
Mert egyszerübb felrakni a kereket ha tőcsavaros :blush:

Én is erre gondoltam, de azt hittem hogy van valami más oka is. Végtéreis nem cserél az ember minden nap kereket.

Elküldve
Nem akarlak elkeseríteni de csak 4 év a különbség :lol:.Van ott is baj bőven,de mindegy.Már lesz@rom az egészet.Ha valakit érdekel egy corsa 1.5D 150ért alja hibássan az szóljon :blush: :D ;)

Hát ez az, hogy csak 4 év, de 10-nek látszik... :lol: :lol: :lol:

Elküldve

Én is ebben gondolkoztam, de Patyi rövid úton lebeszélt róla.

És beláttam hogy igaza van. Tudniillik ez a tőcsavar nem fog a helyén maradni.

Mutatott egy olyan megoldást, aminek van az agyon hátul kontracsavarja,

na az tényleg meggyőzőbb. Csak az meg iszonyat drága.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.