Atommanó Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Akkor nézz be a Corsa alá... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Akkor nézz be a Corsa alá... :blush: :D Ha esetleg nem emlékeznél hogy is néz ki akkor feküdj a seni alá :lol: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Kellene gyorsan szerezni,olcsón 2db 2 centis nyomtávszélesítőt mert elég viccesen néz ki hogy be van esve a kerék :blush: Legalább nem ér bele az ívbe. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Akkor nézz be a Corsa alá... :blush: :D Látom ma is tele vagy jóindulattal ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 jól néz ki a kocsid, ######a lett... csak az nem tetszik hogy kicsit oldalról kintebb áll hátul... de nadon cép lesz :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Legalább nem ér bele az ívbe. :D kb 3 centi hely van ott :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 kb 3 centi hely van ott :blush: Akkor pogácsát neki! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 jól néz ki a kocsid, ######a lett... csak az nem tetszik hogy kicsit oldalról kintebb áll hátul... de nadon cép lesz :blush: :D Már mint a toldatra gondolsz?Mert az ilyen Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Látom ma is tele vagy jóindulattal :blush: :D Írigykedik csak ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Akkor pogácsát neki! :D Sajnos nagyon úgy néz ki hogy most erre nem igazán lesz már pénzem :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Már mint a toldatra gondolsz?Mert az ilyen http://www.opelclubscene.de/data/user/user...ar/im000037.jpg Képpel nem idézünk...bla...bla...bal... Anti oldalrol néz ki kicsit furin,de lehet hogy csak a szürke miatt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Már mint a toldatra gondolsz?Mert az ilyen arra, de csak oldalról tünik kicsit furinak.. de szép sárgán biztos tuti lesz :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Hát ja, nem olcsó dolog a csavarokkal együtt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Szép lesz az, én tom, csak így szürkén még nem tudom elképzelni, és tény, hogy hiányzik onnan a kipuff... :blush: Azért a Seni majdnem egy tizessel öregebb a Corsanál...és messze nincs olyan szar állapotban... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Szép lesz az, én tom, csak így szürkén még nem tudom elképzelni, és tény, hogy hiányzik onnan a kipuff... :blush: Azért a Seni majdnem egy tizessel öregebb a Corsanál...és messze nincs olyan szar állapotban... :D Nem akarlak elkeseríteni de csak 4 év a különbség :lol:.Van ott is baj bőven,de mindegy.Már lesz@rom az egészet.Ha valakit érdekel egy corsa 1.5D 150ért alja hibássan az szóljon ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Nagy meló hátul átalakítani tőcsavarosra az autót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Nagy meló hátul átalakítani tőcsavarosra az autót? Nem egyszerű... én is most ezen lennék az Astrán. Patyi elmutogatta, mi kell hozzá. :blush: Úgyhogy most halasztok inkább ezzel a projekttel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Nagy meló hátul átalakítani tőcsavarosra az autót? Az úgy miért jobb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Nem egyszerű... én is most ezen lennék az Astrán. Patyi elmutogatta, mi kell hozzá. :blush: Úgyhogy most halasztok inkább ezzel a projekttel. :D Mi kell hozzá?? Itt van a duenes hirdetés Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Az úgy miért jobb? Mert egyszerübb felrakni a kereket ha tőcsavaros :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Mert egyszerübb felrakni a kereket ha tőcsavaros :blush: Én is erre gondoltam, de azt hittem hogy van valami más oka is. Végtéreis nem cserél az ember minden nap kereket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Nem akarlak elkeseríteni de csak 4 év a különbség :lol:.Van ott is baj bőven,de mindegy.Már lesz@rom az egészet.Ha valakit érdekel egy corsa 1.5D 150ért alja hibássan az szóljon :blush: :D ;) Hát ez az, hogy csak 4 év, de 10-nek látszik... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Mert egyszerübb felrakni a kereket ha tőcsavaros :blush: hát nem tudom...én ezen nem is gondolkoznék...szerintem tök felesleges... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Hát ez az, hogy csak 4 év, de 10-nek látszik... :blush: :D ;) kivülről semmi se látszik :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Mi kell hozzá?? Itt van a duenes hirdetés Én is ebben gondolkoztam, de Patyi rövid úton lebeszélt róla. És beláttam hogy igaza van. Tudniillik ez a tőcsavar nem fog a helyén maradni. Mutatott egy olyan megoldást, aminek van az agyon hátul kontracsavarja, na az tényleg meggyőzőbb. Csak az meg iszonyat drága. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts