Loboka Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Ha jól tudom (ISMÉTLEM HA JÓL TUDOM) 6mm téligumi esetében már nagyon elhasználtanak számít... Malacfarok csövem nekem típusidegen, nincs közelébe semmi forrónak, a motorháztető viszont nyomja. De semmi baja 3+ év óta, pedig vitt egy időben, 2003 végén olajat is 1 hónapon át, akarom mondani tejeskávét... így van 5-6mm es téligumi már nem valami fényes sőt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 9mm a gyári nemde? 3 mm-t kopik és dobjam ki? nagyon elszomorítotok ám :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Akkor már egyszerübb bandázs szalaggal körbe tekerni a leömlönek azt a részét :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Lacee szerintem a kopásjelzőnél mérd a profilmélységet... minthogy a profilmélység a gumi felületén is változik itt-ott... Kopásjelzőtől mennyi van még? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 nagyon elszomorítotok ám :D Laci, az élet kemény és tuti halállal végződik! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 6mm téligumi még 1 szezont bőven fut, 4mm-től ajánlják a cseréjét. Bár értéke így sem sok van. 2500-3000 talán /db. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Laci, az élet kemény és tuti halállal végződik! :blush: :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Redi! Kössszi! rád aztán lehet számítani ;) IQ! Megsem merem mérni hátha még kevesebb is :D Laci, az élet kemény és tuti halállal végződik! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 6mm téligumi még 1 szezont bőven fut, 4mm-től ajánlják a cseréjét. Bár értéke így sem sok van. 2500-3000 talán /db. Persze Te azzal még egy szezont végigversenyzel :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 :blush: Nem megy rosszul a Golfautó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 :D Nem megy rosszul a Golfautó! ;) elengedték... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 :blush: Nem megy rosszul a Golfautó! ;) Nagyklasszkus :lol: ui: tudjuk Gabi, gyengén nyomja :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Lehet, hogy rommá volt törve...és új rajta a fény is... :D :blush: túlságosan frissnek tűnt anno ahhoz képest, h 1x éves, szal sanszosan telibe lett fújva. mondjuk 900ért nem csodálom, h nem vitték el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Persze Te azzal még egy szezont végigversenyzel :blush: :D ;) Amikor tavaly vettem, 7mm-es volt. :lol: Ment 5 versenyen (egészen meglepő hogy három versenynél többet is bírt, de ez inkább arra vall, hogy elég kemény anyagból van, szal nem volt túl előnyös választás), és most helyenként még van rajta 3mm minta. Már ahol nem szakadt le. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Nagyklasszkus :D ui: tudjuk Gabi, gyengén nyomja :blush: Nincs semmi baj a sráccal, ez tudja az íveket és a féktávokat. Viszont a videón a belső felvételek nagy része kicsit fel van gyorsítva (mint kitt-nél anno ;) ). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 6mm téligumi még 1 szezont bőven fut, 4mm-től ajánlják a cseréjét. Bár értéke így sem sok van. 2500-3000 talán /db. Van eladó téligumim...nincs csak kb fél éves...ja hogy a Senin volt hátul???? :blush: :D Már nem forgásirányos...mert ide oda vannak lamellák... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Van eladó téligumim...nincs csak kb fél éves...ja hogy a Senin volt hátul???? :blush: :D Már nem forgásirányos...mert ide oda vannak lamellák... ;) nem mersz kimenni vele az utcára, inkább eladod alkatrészenként??? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 nem mersz kimenni vele az utcára, inkább eladod alkatrészenként??? ;) :lol: Most hogy kicsit jobb az idő, GSI-zek... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Most hogy kicsit jobb az idő, GSI-zek... :blush: :D add is el a Senit........úgy sem lesz már tél(monjuk nekem 100-ért részletre) ha nem hát nem én felajánlottam..... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 add is el a Senit........úgy sem lesz már tél(monjuk nekem 100-ért részletre) ha nem hát nem én felajánlottam..... ;) :lol: :lol: 5 kilóért viheted... :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Most hogy kicsit jobb az idő, GSI-zek... ;) :lol: Jah, tegnap sem mertél jönni ellenem... :D Pedig ki kéne használni, hogy a tied épp megy, az enyém meg még gyári. Nem lesz ez így sokáig. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Igen...ez meg fog változni arra, hogy enyim épp megy...a tied épp nem megy...mert már nem gyári... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Különben is...nem kaptál eleget Tökölön??? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 Különben is...nem kaptál eleget Tökölön??? ;) :lol: De. Sokat is baszogattak, hogy haza tudtam menni a saját autómmal tréler nékül... :D :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március7, 2007 Megoszt Elküldve Március7, 2007 De. Sokat is baszogattak, hogy haza tudtam menni a saját autómmal tréler nékül... :D :blush: :lol: Látod nem szorulok trélerre...van még kettő a GSI-n kívül...még választhatok is, hogy mivel vontassunk... ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts