redline Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Tavalyi utolsó verseny videója benne egy Piros Matchbox-al a döntőben! hangulatos összeállítás....főként a hússütés az elején nyammm kellene egy ilyet csinálni fejenként másfél kiló hússal számolva ;) Amit nem értek lécci magyarázzátok meg hogy a piros ( :blush: ) Eclipse-es ( :D ) srác 1.8-2 barral ment nektek meg sokkal kissebben dobálja szét a csövet? Vagy csak hantázott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Amit nem értek lécci magyarázzátok meg hogy a piros ( :blush: ) Eclipse-es ( :D ) srác 1.8-2 barral ment nektek meg sokkal kissebben dobálja szét a csövet? Vagy csak hantázott? Ez megoldás kérdése... ;) Akinek van még több belelocsolni való pénze, az csinálhat olyan profibb megoldásokat, ami nem fog minden héten szétesni. :lol: Ezek a dolgok csakis a pénzen múlnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 hangulatos összeállítás....főként a hússütés az elején nyammm kellene egy ilyet csinálni fejenként másfél kiló hússal számolva :lol: Amit nem értek lécci magyarázzátok meg hogy a piros ( :blush: ) Eclipse-es ( ;) ) srác 1.8-2 barral ment nektek meg sokkal kissebben dobálja szét a csövet? Vagy csak hantázott? Nem valós lehet... De azért tegyük hozzá, hogy nekik is hasonló rendszerességgel (Ez egyébként nem olyan sűrű, csak poénkodunk) csúszik szét a cső... van olyan megoldási lehetőség, hogy ne csússzon szét, de ezt szinte senki nem csináltatja meg, mert utána picivel nehezebb szerelni... Nekem pl kb fél éve nem csúszott szét egy sem... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Nem valós lehet... De azért tegyük hozzá, hogy nekik is hasonló rendszerességgel (Ez egyébként nem olyan sűrű, csak poénkodunk) csúszik szét a cső... van olyan megoldási lehetőség, hogy ne csússzon szét, de ezt szinte senki nem csináltatja meg, mert utána picivel nehezebb szerelni... Nekem pl kb fél éve nem csúszott szét egy sem... :D ott ültem melletted amikor 2 helyen szétesett :blush: simán rámfogtad volna, hogy sztérugtam a profi kábelezést a komputeren :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Az nem az volt Teeeeeee... Lecsúszott egy vákumcső, mert új konstrukció volt, de rövidre sikeredett... Ne keverjük már a vákumot a coolercsövezéssel... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 jaaaaa....ott annyit hallottam, hogy "cső" és egyből a nagy turbós mumusra gondoltam :blush: igy esnek a gsi árak: ezt az autót 990-ért árulták amikor én kerestem autót...most meg 500 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 jaaaaa....ott annyit hallottam, hogy "cső" és egyből a nagy turbós mumusra gondoltam :D igy esnek a gsi árak: ezt az autót 990-ért árulták amikor én kerestem autót...most meg 500 Ez így lemosva, polírozva, szép állapotúnak tűnik így első pillantásra...de ki tudja mit rejt a szép külcsíny... bár jó az ára is... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Ez így lemosva, polírozva, szép állapotúnak tűnik így első pillantásra...de ki tudja mit rejt a szép külcsíny... bár jó az ára is... :blush: csak óvatosan, pont ezekkel a képekkel hirdették 2 éve is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Ez így lemosva, polírozva, szép állapotúnak tűnik így első pillantásra...de ki tudja mit rejt a szép külcsíny... bár jó az ára is... :blush: tavaly nyáron láttam utoljára győrben, inkább csak parkolt egy helyben volt úgy h hetekig. első ránézésre szép állapotúnak tűnt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Ez így lemosva, polírozva, szép állapotúnak tűnik így első pillantásra...de ki tudja mit rejt a szép külcsíny... bár jó az ára is... :D Elég szalon feeling. De 2 évig még egy GSi sem volt fent egy huzamban. Ez azért jelent valamit... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Lehet, hogy rommá volt törve...és új rajta a fény is... :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Elég szalon feeling. De 2 évig még egy GSi sem volt fent egy huzamban. Ez azért jelent valamit... :blush: pedig rendszeresen látok visszatérő autókat :D pl. a Renzsóé, de van több is Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Befér neki a nagyobb fellni :blush: : Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 és nem tudod h milyen a GSi-je ? ha már leszólja más kocsiját :blush: Én Anti Senijét "fikáztam le" csak azért h adja el, monjuk nekem...... :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stock16v Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Üdvözlet! Tudnátok abban segíteni hogy ha 15-ös hibakódot villog ki a mocilámpa ami ha jól néztem "hűtőfolyadék hőmérsékletérzékelő-feszültség nagy"-ot jelent akkor mit tehetek? Jeladó csere? Kicsit bedadogott a gép miután bekrepált,gondolom nem tudta hogy most fázik-e vagy melege van. Drága móka lesz? Ja és még valami.Az az un."malacfarok" cső ami a termosztátot köti össze a hűtővel rövid időn belül megadja magát mert túl közel van a leömlőhöz pedig nemrég vettem arany áron. :blush: Lehet azt vmivel helyettesíteni? Sok Astrában láttam már másmilyen csövet. Az mié?Vagy nektek is így van megoldva? Köszönet az infókért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Üdvözlet! Tudnátok abban segíteni hogy ha 15-ös hibakódot villog ki a mocilámpa ami ha jól néztem "hűtőfolyadék hőmérsékletérzékelő-feszültség nagy"-ot jelent akkor mit tehetek? Jeladó csere? Szia! Szerintem csere, kb. 2000 forintos tétel. Viszont ha már hibakódot is dob, akkor azért érdemes lenne átfutni a vezeték részét, mert lehet szakadás is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 könnyű dolog a fiatalabbnak magyarázni... de lehet hogy okosabb mint gondolnátok... nagyokosok... ilyen opellal az utcára se mennék! (ha már itt tartunk) veled mi van???? :blush: :D ;) :lol: Köszi,hogy itt voltál! szia! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 veled mi van???? :blush: :D ;) :lol: Köszi,hogy itt voltál! szia! :P Hehe, látom Te lemaradtál a tegnapi mókáról :lol: ugyanott 22ért van gyári motorháztető :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Racce Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Jah lemaradtam sajna :blush: Most értem haza a "jégről" jó kaki volt,ne bánjátok,hogy nem voltatok,kint max azért volt jó,mert csacsogtunk egy pár órát! :D Jég helyett hókása meg víz...délután még lehettet menni nagyjából,de estére a lyukak is előkerültek, de olyanok, hogy a tehén belefekszik és nem látszik ki belőle... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 jah lemaradtam sajan :lol: most értem haza a "jéről" jó kaki volt,ne bánjátok,hogy nem votatok,kint max azért volt,jó,mert csacsogtunk egy pár órát! :lol: "jé"??? :D ;) ...így már értem :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Üdv! Mit érhet egy ilyen? mert megválnék tőle csak nemtudom mi pénzért hirdessem? Pirelli 210 SNOWSPORT 195/50/R15 82H 6mm profil + 1000 MIGLIA 15" ET33 KBR 41048 6JX15H2 itt egy kép Köszönöm! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Üdvözlet! Tudnátok abban segíteni hogy ha 15-ös hibakódot villog ki a mocilámpa ami ha jól néztem "hűtőfolyadék hőmérsékletérzékelő-feszültség nagy"-ot jelent akkor mit tehetek? Jeladó csere? Kicsit bedadogott a gép miután bekrepált,gondolom nem tudta hogy most fázik-e vagy melege van. Drága móka lesz? Ja és még valami.Az az un."malacfarok" cső ami a termosztátot köti össze a hűtővel rövid időn belül megadja magát mert túl közel van a leömlőhöz pedig nemrég vettem arany áron. :lol: Lehet azt vmivel helyettesíteni? Sok Astrában láttam már másmilyen csövet. Az mié?Vagy nektek is így van megoldva? Köszönet az infókért! Jeladó: elösször nézd meg a vezetékét!Nekem is el volt szakadva.. hogy.hogy sikerült,már nem is tom.. ;) Ha jól rémlik nekem is a 15-ös volt bent. Mondjuk logikus is, mert ez tulajdonképpen egy ellenállás, ami az ECU lábát "testeli" a hőmérséklet függvényében. Ha meg elszakad a vezeték, akkor nincs testelés, fesz max... persze csak az én elgondolásom szerint. :blush: Szerk. ahogy belekukkantottam a kapcsi rajzba,mert elfiloztam h akkor mért van két lába, nem teljesen biztos hogy testel, de a többi ettől még így van.. meg kell nézni,lehet el van szakadva :lol: Szal nézd meg a vezetékét. Árban meg nekem 1 395 Ft volt anno. szal nem összeg. Már ha ki kell cserélni. Ha el van szakadva, akkor valszeg indúlni is elég nehezen fog! Nekem allig akart anno :D Malacfarok: nekem is kunkor, és eddig a legtöbb Gsi-ben ilyesmit láttam. nekem annó a gyári bilincs "füle" dörzsölte ki. Nem ez van nálad is? Nekem is forrósodik, de még nincs baja.. pedig 2004.11.04.-én cseréltem(4200ft) Próbáld meg esetleg úgy forgatni, hogy a legtávolabb legyen..de ugyanakkor a mociháztető ne dörzsölje! (szvsz) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Üdv! Mit érhet egy ilyen? mert megválnék tőle csak nemtudom mi pénzért hirdessem? Pirelli 210 SNOWSPORT 195/50/R15 82H 6mm profil + 1000 MIGLIA 15" ET33 KBR 41048 6JX15H2 itt egy kép Köszönöm! a felni ahogy az árakat néztem tényleg nem sokat (milyen gyártmány? bbs-ek voltak ilyenek régen...tényleg párezer/db) a gumit meg ne a szezon végén akard eladni hanem tél előtt :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 háttttöööööö a felni Millemiglia tudomásom szerint ez jó márka (olasz cucc) ezekszerint kakát sem ér.... a gumibol meg szerettem volna idén pénzt látni a jövöre naon messze van :blush::(:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Ha jól tudom (ISMÉTLEM HA JÓL TUDOM) 6mm téligumi esetében már nagyon elhasználtanak számít... Malacfarok csövem nekem típusidegen, nincs közelébe semmi forrónak, a motorháztető viszont nyomja. De semmi baja 3+ év óta, pedig vitt egy időben, 2003 végén olajat is 1 hónapon át, akarom mondani tejeskávét... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts