Tom Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Miért lenne gáz? :blush: Mert így kimaradok a 22-ért vatta új GSi géptető projektből. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 akarok ilyen kereket :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Mert így kimaradok a 22-ért vatta új GSi géptető projektből. :blush: Vegyél 3-at... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Vegyél 3-at... :blush: :D bár a kolibrin nagyon hülyén néz ki ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 akarok ilyen kereket :blush: http://www.migweb.co.uk/gallery/data/2/med...s_astra_gsi.jpg Piros telifény??? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Vegyél 3-at... :D ;) Az utak ékkövét ez nem érinti :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Kis lakatosmeló, és patent... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 bár a kolibrin nagyon hülyén néz ki :D Az olyan szép, hogy még a GSi alkatrészek sem tudják elcsúfítani... :blush: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Piros telifény??? :blush: :D ne csak a képeket nézd, olvass is ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Kis lakatosmeló, és patent... :D Ennyi pénzért jó is vagyok. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 akarok ilyen kereket :D http://www.migweb.co.uk/gallery/data/2/med...s_astra_gsi.jpg Szerintem tufa lenne a fehéren... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 akarok ilyen kereket :blush: http://www.migweb.co.uk/gallery/data/2/med...s_astra_gsi.jpg bazséknál hijon 17" ba 20körül van /db A carstylingon meg volt ilyen bbs 200körül 205/40R17es gumival Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Itt is van a bbs Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Erre gondolsz? Ez annyira nem tetszik :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Erre gondolsz? Ez annyira nem tetszik :blush: pedig ez hasonló és nekem jobban tetszik amúgy az előző hsz-ban már belinkeltem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 amúgy az előző hsz-ban már belinkeltem :D Ott ugyan az a nordautós hirdetés van... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Ott ugyan az a nordautós hirdetés van... :blush: énsem értem de ez biztos vmi öregkori dolog az Istvánnál :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Ez is igaz! :blush: :D Hülék ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Ilyen van aztecnak is.... Ha gondolod elsorolom hogy ezen kivül még mennyi pénzt kell áldozni rá.Így jól hangzik,de minden napra jön még ez+az.... :blush: Tényleg,már többször eszembejutott,hogy hogy eltünt a cartárs. 200rugesz.. háát.. én meg kezdek rosszúllenni, mert belegondoltam,hogy bizony lassan nekem se árt megrenoválni a vasat.. elég sok a nyamvadt köfelverődés, meg kisebb karcok :D De egyenlőre valszeg csak be lesz javítgatva.. No meg minap mintha láttam volna némi dudort a tankbetöltőnél ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Tényleg,már többször eszembejutott,hogy hogy eltünt a cartárs. 200rugesz.. háát.. én meg kezdek rosszúllenni, mert belegondoltam,hogy bizony lassan nekem se árt megrenoválni a vasat.. elég sok a nyamvadt köfelverődés, meg kisebb karcok :blush: De egyenlőre valszeg csak be lesz javítgatva.. No meg minap mintha láttam volna némi dudort a tankbetöltőnél :lol: ááá az a dudor csak az Opel speciális 3D-s festékének a hatása ami 10-15 év után mutatja meg magát, néhányan(a tudatlanok) rozsdának hívják :D ;) :lol: teljesen hülyeség...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 ááá az a dudor csak az Opel speciális 3D-s festékének a hatása ami 10-15 év után mutatja meg magát, néhányan(a tudatlanok) rozsdának hívják :blush: :D ;) teljesen hülyeség...... Jaaaa.. gondolhattam volna,hogy engem is csak a gyöngyház fényezés tréfállt meg.. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 bazséknál hijon 17" ba 20körül van /db http://www.norauto.hu/images/200703/p5.jpg A carstylingon meg volt ilyen bbs 200körül 205/40R17es gumival Ezüst tuningszőnyeg. :blush: :D ;) De a tuning szelepsapka sem rossz. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bobber Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Egy gyors kérdés: A diag stekker melyik lábait kell összekötnöm, hogy kivillogtassam a hibakódokat? (kadettből származó moci, 10 pólusú a csati) Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Ott ugyan az a nordautós hirdetés van... :blush: énsem értem de ez biztos vmi öregkori dolog az Istvánnál :D :lol: A bbs felnit akartam linkelni,csak a norauto linkjét raktam be ;) .Már kijavítottam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március6, 2007 Megoszt Elküldve Március6, 2007 Ügyi vagy... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts