sárgaGSI Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Redi ezért én a Te helyedben kihívnám csütörtökön egy gyorsulásra.Ha akarod vezetek én :blush: Ajjaj akkor még meg kell tanulnom állítólag rajtolni vagy mit :D (vki majd elmagyarázza gyorsban azért hogy is van az????) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 sztem ez a zöld-fehér nagyonnemjó kombó :D a színkörben sem lehet összehozni semmivel... Pont ez benne a szép :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Pont ez benne a szép :blush: ajaj...mi a következő? fekete cipőhöz fehér frotírzokni meg barna öv? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Nekem A vectra 2.5 V6 hátsó fütömü kell . Ha valakinek van irjon streetracing-01@freemail.hu Hívd fel Subit most bontottak egyet neki sztm még megvan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Pont ez benne a szép :blush: kicsit azt érzem rajtad, hogy jo lesz az neki... minnél hülyébb színek annál jobb :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Redi ezért én a Te helyedben kihívnám csütörtökön egy gyorsulásra aztán szegény gyerek meg a következő felni árát költheti orvosra meg nyugtatóra :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 ajaj...mi a következő? fekete cipőhöz fehér frotírzokni meg barna öv? :D Na látod a Fekete fehér se rossz párosítás :blush: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 ajaj...mi a következő? fekete cipőhöz fehér frotírzokni meg barna öv? :lol: A makkos cipőt kihagytad... :D :blush: ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 kicsit azt érzem rajtad, hogy jo lesz az neki... minnél hülyébb színek annál jobb :D ;) :lol: Pedig nem így van.NEkem tényleg tetszik :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Na látod a Fekete fehér se rossz párosítás :blush: ;) A vajszínű fekete az brutál szép...ha újra fényeztetnék, azt választanám... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 A makkos cipőt kihagytad... :D :blush: :lol: :lol: annál durvább már csak a fekete inghez fehér nyakkendőt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 aztán szegény gyerek meg a következő felni árát költheti orvosra meg nyugtatóra :lol: ;) Ez téged ne érdekeljen.Ne hagyd magad :D :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 A vajszínű fekete az brutál szép...ha újra fényeztetnék, azt választanám... :blush: Akkor csak felső részt kell újra fényezni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 annál durvább már csak a fekete inghez fehér nyakkendőt :blush: lila zakóval... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Akkor csak felső részt kell újra fényezni :blush: és ahhoz mehet a vaj fekete bőr belső kombináció... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 és ahhoz mehet a vaj fekete bőr belső kombináció... :blush: nálatok fekete a vaj ? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 nálatok fekete a vaj ? :blush: ;) csak mióta hengerfejes a hütöszekrény :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 csak mióta hengerfejes a hütöszekrény :blush: hahahhaha :D ;) :lol: :lol: :lol: év legjobb mondása :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 csak mióta hengerfejes a hütöszekrény :blush: Pedig mindig ügyelek rá, hogy rendesen visszahűljön... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Lemaradtam ma minden jóról... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Lemaradtam ma minden jóról... :blush: ;) mit csináltál ma?????? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Lemaradtam ma minden jóról... :blush: :lol: fiatal még az este :D szereltél? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 mit csináltál ma?????? :blush: Tudom gáz, de egyetemen voltam. Mint minden hétfő és szerda este... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Tudom gáz, de egyetemen voltam. Mint minden hétfő és szerda este... :blush: Miért lenne gáz? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Tudom gáz, de egyetemen voltam. Mint minden hétfő és szerda este... :blush: jól tetted :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts