Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 ilyen opellal az utcára se mennék! (ha már itt tartunk) Milyennel??? Ne haragudj, de te nem a www.carstyling.hu-t akartad megnyitni??? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 De Dávid itt mindenki segíteni akart neked, nem kellene olyan ellenségesen fogadni a kritikát. Pl. tegnap is írtam egy tippet de ahogy látom el sem olvastad. de elolvastam és nagyon szépen köszönöm!!!! nem fogadnám én ellenségesen ha normálisan el tudnák azt mondani! és nekem nem lehet igazam??? :blush: :D ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Ettöl elvonatkoztattva,neked tetszik? :blush: háááát olyan határeset, igazából ha lehet választani hogy mit fujassak majd akkor ez a 2 szín igy együtt nem lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 és nekem nem lehet igazam??? :blush: :D ;) :lol: :lol: :lol: De írtam, hogy vegyél olyat...mert biztos igazad van... :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Csá Dávid sztem én ismerlek Bratyód osztálytársa voltam általánosban....... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 hibátlan :D Tudtam hogy rád számíthatok ;) :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 a gyári asszem 35 vagy talán még több, beömlök és szigetelés nélkül.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 a gyári asszem 35 vagy talán még több, beömlök és szigetelés nélkül.. az se gyári......csak új.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 a gyári asszem 35 vagy talán még több, beömlök és szigetelés nélkül.. Bitang kedvezménnyel... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Csá Dávid sztem én ismerlek Bratyód osztálytársa voltam általánosban....... ;) zoli... igaz??? :blush: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 ilyen opellal az utcára se mennék! (ha már itt tartunk) Dobnál fel képet az autódról,mert ezek után kiváncsi vagyok rá :blush: A csergőben 20% kedvezménnyel van utángyártott géptető egy 20as ért.De olyan szar hogy jobban jár mindenki ha bontottat vesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Bitang kedvezménnyel... :blush: 40% :D ;) alkatrész lenne, kocsi nincs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 ilyen opellal az utcára se mennék! (ha már itt tartunk) ???? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Tudtam hogy rád számíthatok :lol: :blush: akkor itt egy tipp, hogy milyet NE csinálj :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Tudtam hogy rád számíthatok :D :blush: sztem se rossz, én mostanában a sárga fehérre történő befoliázására gondoltam a vonaltól fölfelé(ami végigmegy az oldalán az indextől a "c" oszlopig) kevésbé lenne homályos mint a fényezése....... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 akkor itt egy tipp, hogy milyet NE csinálj :D ;) Nekem ez is tetszik :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Nekem ez is tetszik :blush: Szerintem sem csúnya...bár nem vagyok zöld párti, de így nem rossz... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Nekem ez is tetszik :D FTC rulez :blush: ;) :lol: :lol: :lol:...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 sztem se rossz, én mostanában a sárga fehérre történő befoliázására gondoltam a vonaltól fölfelé(ami végigmegy az oldalán az indextől a "c" oszlopig) kevésbé lenne homályos mint a fényezése....... :blush: legalább lesz ami összetartja :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Dobnál fel képet az autódról,mert ezek után kiváncsi vagyok rá :blush: :D ;) Mindjárt linkel egy brutál turbós GSI-t... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 :blush: :D Mindjárt linkel egy brutál turbós GSI-t... ;) olyan is van amikor egy skoda vontatja?? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 legalább lesz ami összetartja :blush: :D Bocs h nem másfél tonna a gsi-m hanem csak 900 kg(+40:)) nah de fogsz te még sírni mögöttem......... ;) :lol: :lol: Na jó neked legalább van mire fognod h nem M1! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Bocs h nem másfél tonna a gsi-m hanem csak 900 kg(+40:)) nah de fogsz te még sírni mögöttem......... :D ;) :lol: Na jó neked legalább van mire fognod h nem M1! Redi ezért én a Te helyedben kihívnám csütörtökön egy gyorsulásra.Ha akarod vezetek én :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Nekem ez is tetszik :blush: sztem ez a zöld-fehér nagyonnemjó kombó :D a színkörben sem lehet összehozni semmivel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Sziasztok! Segitséget kérnék mindenkitől aki tud!!!!!!!!!!!! astra gsi-hez keresek lökhárítót,motorháztetőt,jobb-és bal első sárvédőket,homlokfalat és bal fényszorót minél olcsobban!!!! Aki tud esetleg ujjat vagy nagyon szép állapotut az irjon nekem a: hegyidavid00@freemail.hu-cimre. Előre is nagyon köszi a segitséget! NAGYON FONTOS LENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Írtam emilt neked nézd meg. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts