Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
De Dávid itt mindenki segíteni akart neked, nem kellene olyan ellenségesen fogadni a kritikát.

Pl. tegnap is írtam egy tippet de ahogy látom el sem olvastad.

de elolvastam és nagyon szépen köszönöm!!!!

nem fogadnám én ellenségesen ha normálisan el tudnák azt mondani!

és nekem nem lehet igazam??? :blush: :D ;) :lol: :lol: :lol:

Elküldve
Ettöl elvonatkoztattva,neked tetszik? :blush:

háááát olyan határeset, igazából ha lehet választani hogy mit fujassak majd akkor ez a 2 szín igy együtt nem lesz :D

Elküldve
ilyen opellal az utcára se mennék! (ha már itt tartunk)

Dobnál fel képet az autódról,mert ezek után kiváncsi vagyok rá :blush:

A csergőben 20% kedvezménnyel van utángyártott géptető egy 20as ért.De olyan szar hogy jobban jár mindenki ha bontottat vesz :D

Elküldve
Tudtam hogy rád számíthatok :D :blush:

sztem se rossz, én mostanában a sárga fehérre történő befoliázására gondoltam a vonaltól fölfelé(ami végigmegy az oldalán az indextől a "c" oszlopig) kevésbé lenne homályos mint a fényezése....... ;)

Elküldve
sztem se rossz, én mostanában a sárga fehérre történő befoliázására gondoltam a vonaltól fölfelé(ami végigmegy az oldalán az indextől a "c" oszlopig) kevésbé lenne homályos mint a fényezése....... :blush:

legalább lesz ami összetartja :D ;)

Elküldve
legalább lesz ami összetartja :blush: :D

Bocs h nem másfél tonna a gsi-m hanem csak 900 kg(+40:)) nah de fogsz te még sírni mögöttem......... ;) :lol: :lol:

Na jó neked legalább van mire fognod h nem M1!

Elküldve
Bocs h nem másfél tonna a gsi-m hanem csak 900 kg(+40:)) nah de fogsz te még sírni mögöttem......... :D ;) :lol:

Na jó neked legalább van mire fognod h nem M1!

Redi ezért én a Te helyedben kihívnám csütörtökön egy gyorsulásra.Ha akarod vezetek én :blush:

Elküldve
Sziasztok!

Segitséget kérnék mindenkitől aki tud!!!!!!!!!!!!

astra gsi-hez keresek lökhárítót,motorháztetőt,jobb-és bal első sárvédőket,homlokfalat és bal fényszorót minél olcsobban!!!! Aki tud esetleg ujjat vagy nagyon szép állapotut az irjon nekem a: hegyidavid00@freemail.hu-cimre.

Előre is nagyon köszi a segitséget!

NAGYON FONTOS LENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Írtam emilt neked nézd meg. :blush:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.