Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
van egybe Gsi ugyanott eladó, 5milla kp és akkor el is vihetetd talán, bár erre nem esküdnék meg:lol: :blush:

(felni motor és ülés nélkül értendö természetesen)

de vicces itt valaki

Elküldve
Persze!

De csak Szerdán este 8 után jó nekem!

Örs vezér térnél...

Vagy péntek bármikor...

Mennyit ér meg neked a dolog... :blush:

Szerdán este megbeszéljük a dolgokat hogy mi mennyi!!!

ha ugy jo?

Elküldve
Szerdán este megbeszéljük a dolgokat hogy mi mennyi!!!

ha ugy jo?

Csak azért gondoltam, hogy mondasz valamit, hogy ne gyere feleslegesen...nekem elfér ott még egy darabig... :blush:

Elküldve
Csak azért gondoltam, hogy mondasz valamit, hogy ne gyere feleslegesen...nekem elfér ott még egy darabig... :blush:

az attól füg hogy milyen állapotú mert ha nagyon tuti akkor többet is megérhet esetleg!

te mennyire gondoltál amugy???

Elküldve
az attól füg hogy milyen állapotú mert ha nagyon tuti akkor többet is megérhet esetleg!

te mennyire gondoltál amugy???

Teljesen jó álllapotú...gyári fekete...

hogy mennyire?

Én kérdeztem elöbb... :blush:

Elküldve
Teljesen jó álllapotú...gyári fekete...

hogy mennyire?

Én kérdeztem elöbb... :blush:

10 körüli ár... de mondom hogy meg kell nézzem!!!

te???

Elküldve
Találj ki valami egyedibbet ;)

Amúgy érdemes elbeszélgetni a Bandival mert vannak ám elég jó ötletei ami a színt illeti.

Nekem ez a párosítás is tetszik

Nekem ez is tetszik: szürke-fekete 1 2

(jó a lökös illesztést ne nézzétek :blush: )

dobálóztok itt ezekkel a 200K körüli fényezés árakkal....egészen elkezdett viszketni a tenyerem :D

Elküldve
Nekem ez is tetszik: szürke-fekete 1 2

(jó a lökös illesztést ne nézzétek :D )

dobálóztok itt ezekkel a 200K körüli fényezés árakkal....egészen elkezdett viszketni a tenyerem ;)

Ilyen van aztecnak is....

Ha gondolod elsorolom hogy ezen kivül még mennyi pénzt kell áldozni rá.Így jól hangzik,de minden napra jön még ez+az.... :blush:

Elküldve
20

:D

22 a zsír üj gyári!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: ;) :lol:

azért hülye nem vagyok!!! :blush:

Elküldve
22 a zsír üj gyári!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :D ;)

azért hülye nem vagyok!!! :blush:

Az utángyártott és sok sikert hozzá

Elküldve
Az utángyártott és sok sikert hozzá

Igen!

Ez így van...

A fényeződ majd biztos örülni fog, a lakatossal karöltve, ha odaállítasz hozzájuk egy utángyártott géptetővel...

De tényleg nem vagy hülye...nem is mondta senki...de hajrá... :blush:

Elküldve
Ilyen van aztecnak is....

Ha gondolod elsorolom hogy ezen kivül még mennyi pénzt kell áldozni rá.Így jól hangzik,de minden napra jön még ez+az.... :blush:

tudom ;) számolni kellene még a lakatossal, bazinagy felnivel meg még ki tudja mivel :lol:

ki tudnám fizetni de nem akarok kiadni most ennyi lóvét :D

Elküldve
Igen!

Ez így van...

A fényeződ majd biztos örülni fog, a lakatossal karöltve, ha odaállítasz hozzájuk egy utángyártott géptetővel...

De tényleg nem vagy hülye...nem is mondta senki...de hajrá... :blush:

könnyű dolog a fiatalabbnak magyarázni... de lehet hogy okosabb mint gondolnátok...

nagyokosok...

ilyen opellal az utcára se mennék! (ha már itt tartunk)

Elküldve
jo helyen néztem ne legyetek már olyan okosak... hihetetlen :blush: :D

De Dávid itt mindenki segíteni akart neked, nem kellene olyan ellenségesen fogadni a kritikát.

Pl. tegnap is írtam egy tippet de ahogy látom el sem olvastad.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.