Dávid Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 van egybe Gsi ugyanott eladó, 5milla kp és akkor el is vihetetd talán, bár erre nem esküdnék meg:lol: :blush: (felni motor és ülés nélkül értendö természetesen) de vicces itt valaki Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 de vicces itt valaki :blush: :D ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 ez most komoly? :D Komolyan tetszik,kifejezetten szép hogy ennyire különbözö a két szín egymástól :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Persze! De csak Szerdán este 8 után jó nekem! Örs vezér térnél... Vagy péntek bármikor... Mennyit ér meg neked a dolog... :blush: Szerdán este megbeszéljük a dolgokat hogy mi mennyi!!! ha ugy jo? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Komolyan tetszik,kifejezetten szép hogy ennyire különbözö a két szín egymástól :blush: a feketétől nem szeretnék megválni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Szerdán este megbeszéljük a dolgokat hogy mi mennyi!!! ha ugy jo? Csak azért gondoltam, hogy mondasz valamit, hogy ne gyere feleslegesen...nekem elfér ott még egy darabig... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 a feketétől nem szeretnék megválni :blush: Ettöl elvonatkoztattva,neked tetszik? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Csak azért gondoltam, hogy mondasz valamit, hogy ne gyere feleslegesen...nekem elfér ott még egy darabig... :blush: az attól füg hogy milyen állapotú mert ha nagyon tuti akkor többet is megérhet esetleg! te mennyire gondoltál amugy??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 az attól füg hogy milyen állapotú mert ha nagyon tuti akkor többet is megérhet esetleg! te mennyire gondoltál amugy??? Teljesen jó álllapotú...gyári fekete... hogy mennyire? Én kérdeztem elöbb... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Teljesen jó álllapotú...gyári fekete... hogy mennyire? Én kérdeztem elöbb... :blush: 10 körüli ár... de mondom hogy meg kell nézzem!!! te??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 10 körüli ár... de mondom hogy meg kell nézzem!!! te??? Szerintem maradj otthon... :D Már bocs... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Találj ki valami egyedibbet ;) Amúgy érdemes elbeszélgetni a Bandival mert vannak ám elég jó ötletei ami a színt illeti. Nekem ez a párosítás is tetszik Nekem ez is tetszik: szürke-fekete 1 2 (jó a lökös illesztést ne nézzétek :blush: ) dobálóztok itt ezekkel a 200K körüli fényezés árakkal....egészen elkezdett viszketni a tenyerem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Szerintem maradj otthon... :D Már bocs... :blush: árat még mindíg nem mondtál!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 árat még mindíg nem mondtál!!!! 20 :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 ...dobálóztok itt ezekkel a 200K körüli fényezés árakkal....egészen elkezdett viszketni a tenyerem ;) pofon lesz??? :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Nekem ez is tetszik: szürke-fekete 1 2 (jó a lökös illesztést ne nézzétek :D ) dobálóztok itt ezekkel a 200K körüli fényezés árakkal....egészen elkezdett viszketni a tenyerem ;) Ilyen van aztecnak is.... Ha gondolod elsorolom hogy ezen kivül még mennyi pénzt kell áldozni rá.Így jól hangzik,de minden napra jön még ez+az.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 20 :D 22 a zsír üj gyári!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: ;) :lol: azért hülye nem vagyok!!! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 22 a zsír üj gyári!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :D ;) azért hülye nem vagyok!!! :blush: Az utángyártott és sok sikert hozzá Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Az utángyártott és sok sikert hozzá jo helyen néztem ne legyetek már olyan okosak... hihetetlen :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Az utángyártott és sok sikert hozzá Igen! Ez így van... A fényeződ majd biztos örülni fog, a lakatossal karöltve, ha odaállítasz hozzájuk egy utángyártott géptetővel... De tényleg nem vagy hülye...nem is mondta senki...de hajrá... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Ilyen van aztecnak is.... Ha gondolod elsorolom hogy ezen kivül még mennyi pénzt kell áldozni rá.Így jól hangzik,de minden napra jön még ez+az.... :blush: tudom ;) számolni kellene még a lakatossal, bazinagy felnivel meg még ki tudja mivel :lol: ki tudnám fizetni de nem akarok kiadni most ennyi lóvét :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 jo helyen néztem ne legyetek már olyan okosak... hihetetlen :blush: :D Bocs...elnézést kérünk... ;) Nem értünk hozzá, nem ezt buzizzuk több éve... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Igen! Ez így van... A fényeződ majd biztos örülni fog, a lakatossal karöltve, ha odaállítasz hozzájuk egy utángyártott géptetővel... De tényleg nem vagy hülye...nem is mondta senki...de hajrá... :blush: könnyű dolog a fiatalabbnak magyarázni... de lehet hogy okosabb mint gondolnátok... nagyokosok... ilyen opellal az utcára se mennék! (ha már itt tartunk) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 jo helyen néztem ne legyetek már olyan okosak... hihetetlen :blush: :D De Dávid itt mindenki segíteni akart neked, nem kellene olyan ellenségesen fogadni a kritikát. Pl. tegnap is írtam egy tippet de ahogy látom el sem olvastad. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Nekem ez a párosítás is tetszik hibátlan :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts