Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Egyszer már említettem a dolgot a Vectra 2000 küszöbökkel. Kicsit kell rövidíteni, de az szerintem nem akkora gond és akkor a gyári szegecsekkel és patentokkal fel lehetne rakni.

Csoki is ilyet akar legalább nem lesz egyforma.Majd gyüjtök egy irmscher küszöbre.Késöbb is fel lehet azt rakni :blush:

Amúgy ha jól tudom a vectra küszöb spoilerje rosszabb müanyag mint az astráé,azt még nehezebb alakítani :D

Elküldve
Van még ;) :blush:

Diny!

Lenni 2 első sárvédő opel csillag gsi-hez?

Tood az ívek kellenének, a hátsó ív helyére+ szélesítene rajta, azért kérdem, mert az se baj ha sérült pl. az eleje.

Ja, és szolka forint? :D

Elküldve
Csoki is ilyet akar legalább nem lesz egyforma.Majd gyüjtök egy irmscher küszöbre.Késöbb is fel lehet azt rakni :blush:

Amúgy ha jól tudom a vectra küszöb spoilerje rosszabb müanyag mint az astráé,azt még nehezebb alakítani ;)

:D :lol: Hát remélem csak én gondolkozok ezen.

Elküldve
:blush: ;) Hát remélem csak én gondolkozok ezen.

Én már nem,több hülye meg nincs az országban aki caravan astrára ennyi pénzt szórna :D :lol: :lol:

Elküldve
Én már nem,több hülye meg nincs az országban aki caravan astrára ennyi pénzt szórna :blush: :lol: :lol:

De ennek a 2 hülyének egyedi a caraván astrája és mind a kettö gyári szivo motor :D ;)

Elküldve
BOLDOG SZÜLINAPOT ;)

Köszönöm szépen.

Azért a legegyedibb caraván mégiscsak a Pistáé.. :blush: :D

Nem tudtok olyan karosszériást aki olyan indexbeépitést csinál mint ami Neki van.

Elküldve
Köszönöm szépen.

Azért a legegyedibb caraván mégiscsak a Pistáé.. ;) :lol:

Nem tudtok olyan karosszériást aki olyan indexbeépitést csinál mint ami Neki van.

Ez is igaz!

:blush: :D

Elküldve

Sziasztok!

Segitséget kérnék mindenkitől aki tud!!!!!!!!!!!!

astra gsi-hez keresek lökhárítót,motorháztetőt,jobb-és bal első sárvédőket,homlokfalat és bal fényszorót minél olcsobban!!!! Aki tud esetleg ujjat vagy nagyon szép állapotut az irjon nekem a: hegyidavid00@freemail.hu-cimre.

Előre is nagyon köszi a segitséget!

NAGYON FONTOS LENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Elküldve

Jó gyerek a Bandi!

Lalkiismeretesen dolgozik, ha nem sürgetik, és nem áll sorban a következő pár autó...

Az alap telifényt nekem szépen megcsinálta, a javítás valahogy már nem sikerült annyira...

De lesz nemsoká egy újabb projektje, javítás terén...majd ha lesz rá zsetonom...

:blush:

Elküldve
Sziasztok!

Segitséget kérnék mindenkitől aki tud!!!!!!!!!!!!

astra gsi-hez keresek lökhárítót,motorháztetőt,jobb-és bal első sárvédőket,homlokfalat és bal fényszorót minél olcsobban!!!! Aki tud esetleg ujjat vagy nagyon szép állapotut az irjon nekem a: hegyidavid00@freemail.hu-cimre.

Előre is nagyon köszi a segitséget!

NAGYON FONTOS LENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Van egy gyári géptetőm...kell hozzá a beömlő is?

meg van gyári szigetelés is hozzá...minden ár függvénye... :D ja és nagyon szép állapotú... :blush:

Elküldve

meg van gyári szigetelés is hozzá...minden ár függvénye... :D ja és nagyon szép állapotú... :blush:

Nekem A vectra 2.5 V6 hátsó fütömü kell . Ha valakinek van irjon

streetracing-01@freemail.hu

Elküldve
Jó gyerek a Bandi!

Lalkiismeretesen dolgozik, ha nem sürgetik, és nem áll sorban a következő pár autó...

Az alap telifényt nekem szépen megcsinálta, a javítás valahogy már nem sikerült annyira...

De lesz nemsoká egy újabb projektje, javítás terén...majd ha lesz rá zsetonom...

már fóton dolgozik,esküdött hogy jó anyagokkal lassan és nem kapkodva dolgozik.

Elküldve
Jó gyerek a Bandi!

stipi-stopi fekete-kék :D ;)

Elküldve

Édekelne a dolog... meg tudnám nézni esetleg valahol holnap a nap folyamán?

Igazábol a beömlőm az még épp:)

Elküldve

Persze!

De csak Szerdán este 8 után jó nekem!

Örs vezér térnél...

Vagy péntek bármikor...

Mennyit ér meg neked a dolog... :blush:

Elküldve

van egybe Gsi ugyanott eladó, 5milla kp és akkor el is vihetetd talán, bár erre nem esküdnék meg:lol: :blush:

(felni motor és ülés nélkül értendö természetesen)

Elküldve
Jó gyerek a Bandi!

0620/918-15-85

Neki 100, hogy van.Frankó kis cucc............ :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.