loree_gsi16v Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Szegény srác kiárulja a maradékot: http://cgi.ebay.de/OR1-Astra-c20let-Turbo-...1QQcmdZViewItem Belefaragta a G műszerfalat :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Köszönöm szépen :D igen igen isten éltessen.... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Bódogat biza! Ez a gsi nagyon brutál amugy...nem kevés pénz lehet benne.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Köszi mindenkinek :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Már eladtam ;) :lol: Van még :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Egyszer már említettem a dolgot a Vectra 2000 küszöbökkel. Kicsit kell rövidíteni, de az szerintem nem akkora gond és akkor a gyári szegecsekkel és patentokkal fel lehetne rakni. Csoki is ilyet akar legalább nem lesz egyforma.Majd gyüjtök egy irmscher küszöbre.Késöbb is fel lehet azt rakni :blush: Amúgy ha jól tudom a vectra küszöb spoilerje rosszabb müanyag mint az astráé,azt még nehezebb alakítani :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Köszi mindenkinek :blush: :D BOLDOG SZÜLINAPOT ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
loree_gsi16v Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Van még ;) :blush: Diny! Lenni 2 első sárvédő opel csillag gsi-hez? Tood az ívek kellenének, a hátsó ív helyére+ szélesítene rajta, azért kérdem, mert az se baj ha sérült pl. az eleje. Ja, és szolka forint? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Csoki is ilyet akar legalább nem lesz egyforma.Majd gyüjtök egy irmscher küszöbre.Késöbb is fel lehet azt rakni :blush: Amúgy ha jól tudom a vectra küszöb spoilerje rosszabb müanyag mint az astráé,azt még nehezebb alakítani ;) :D :lol: Hát remélem csak én gondolkozok ezen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 :blush: ;) Hát remélem csak én gondolkozok ezen. Én már nem,több hülye meg nincs az országban aki caravan astrára ennyi pénzt szórna :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Én már nem,több hülye meg nincs az országban aki caravan astrára ennyi pénzt szórna :blush: :lol: :lol: De ennek a 2 hülyének egyedi a caraván astrája és mind a kettö gyári szivo motor :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 BOLDOG SZÜLINAPOT ;) Köszönöm szépen. Azért a legegyedibb caraván mégiscsak a Pistáé.. :blush: :D Nem tudtok olyan karosszériást aki olyan indexbeépitést csinál mint ami Neki van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Köszönöm szépen. Azért a legegyedibb caraván mégiscsak a Pistáé.. ;) :lol: Nem tudtok olyan karosszériást aki olyan indexbeépitést csinál mint ami Neki van. Ez is igaz! :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Sziasztok! Segitséget kérnék mindenkitől aki tud!!!!!!!!!!!! astra gsi-hez keresek lökhárítót,motorháztetőt,jobb-és bal első sárvédőket,homlokfalat és bal fényszorót minél olcsobban!!!! Aki tud esetleg ujjat vagy nagyon szép állapotut az irjon nekem a: hegyidavid00@freemail.hu-cimre. Előre is nagyon köszi a segitséget! NAGYON FONTOS LENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Jó gyerek a Bandi! Lalkiismeretesen dolgozik, ha nem sürgetik, és nem áll sorban a következő pár autó... Az alap telifényt nekem szépen megcsinálta, a javítás valahogy már nem sikerült annyira... De lesz nemsoká egy újabb projektje, javítás terén...majd ha lesz rá zsetonom... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Sziasztok! Segitséget kérnék mindenkitől aki tud!!!!!!!!!!!! astra gsi-hez keresek lökhárítót,motorháztetőt,jobb-és bal első sárvédőket,homlokfalat és bal fényszorót minél olcsobban!!!! Aki tud esetleg ujjat vagy nagyon szép állapotut az irjon nekem a: hegyidavid00@freemail.hu-cimre. Előre is nagyon köszi a segitséget! NAGYON FONTOS LENNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Van egy gyári géptetőm...kell hozzá a beömlő is? meg van gyári szigetelés is hozzá...minden ár függvénye... :D ja és nagyon szép állapotú... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Van egy gyári géptetőm...kell hozzá a beömlő is? meg van gyári szigetelés is hozzá...minden ár függvénye... :D ja és nagyon szép állapotú... :blush: Nekem A vectra 2.5 V6 hátsó fütömü kell . Ha valakinek van irjon streetracing-01@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Jó gyerek a Bandi! Lalkiismeretesen dolgozik, ha nem sürgetik, és nem áll sorban a következő pár autó... Az alap telifényt nekem szépen megcsinálta, a javítás valahogy már nem sikerült annyira... De lesz nemsoká egy újabb projektje, javítás terén...majd ha lesz rá zsetonom... :blush: már fóton dolgozik,esküdött hogy jó anyagokkal lassan és nem kapkodva dolgozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Jó gyerek a Bandi! Lalkiismeretesen dolgozik, ha nem sürgetik, és nem áll sorban a következő pár autó... Az alap telifényt nekem szépen megcsinálta, a javítás valahogy már nem sikerült annyira... De lesz nemsoká egy újabb projektje, javítás terén...majd ha lesz rá zsetonom... :blush: stipi-stopi fekete-kék :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dávid Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Van egy gyári géptetőm...kell hozzá a beömlő is? meg van gyári szigetelés is hozzá...minden ár függvénye... :D ja és nagyon szép állapotú... :blush: Édekelne a dolog... meg tudnám nézni esetleg valahol holnap a nap folyamán? Igazábol a beömlőm az még épp:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 stipi-stopi fekete-kék :blush: :D Találj ki valami egyedibbet ;) Amúgy érdemes elbeszélgetni a Bandival mert vannak ám elég jó ötletei ami a színt illeti. Nekem ez a párosítás is tetszik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Édekelne a dolog... meg tudnám nézni esetleg valahol holnap a nap folyamán? Igazábol a beömlőm az még épp:) Persze! De csak Szerdán este 8 után jó nekem! Örs vezér térnél... Vagy péntek bármikor... Mennyit ér meg neked a dolog... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Édekelne a dolog... meg tudnám nézni esetleg valahol holnap a nap folyamán? Igazábol a beömlőm az még épp:) van egybe Gsi ugyanott eladó, 5milla kp és akkor el is vihetetd talán, bár erre nem esküdnék meg:lol: :blush: (felni motor és ülés nélkül értendö természetesen) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Jó gyerek a Bandi! Lalkiismeretesen dolgozik, ha nem sürgetik, és nem áll sorban a következő pár autó... Az alap telifényt nekem szépen megcsinálta, a javítás valahogy már nem sikerült annyira... De lesz nemsoká egy újabb projektje, javítás terén...majd ha lesz rá zsetonom... :blush: 0620/918-15-85 Neki 100, hogy van.Frankó kis cucc............ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Március5, 2007 Megoszt Elküldve Március5, 2007 Találj ki valami egyedibbet :D Amúgy érdemes elbeszélgetni a Bandival mert vannak ám elég jó ötletei ami a színt illeti. Nekem ez a párosítás is tetszik ez most komoly? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts