streetraci Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Jól hangzik!!! :blush: De ígérd meg hogy nem versz el nagyon... :lol: :lol: Rendben. Én teli zöldre indulok te meg sárgára: :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Megjöttek a Solexeim. Elvileg az elsö Tököl bemutatkozok mint szivó :blush: De tele lesz okosággal az auto! Milyen időre hajtasz ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Milyen időre hajtasz ? szeretnék egy 14,5-ös idött menni :blush: :D Egy a lényeg japán auto ne verjen el a kategoriámba Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Milyen időre hajtasz ? én leginkább a felhőtlen 24-26 foknak örülnék nagyon gyenge déli széllel :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Az RH felni központosítója 56,6 az opelé meg 56.5.A kérdés az lenne hogy ez a kis eltérés miatt rázhat e a kormány? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Ahol agazdagság ott van a tunning is!!! :lol: Készülj arövid váltóra is csoki mert lassan neked adom :blush: :D Nekem a komplett lakat és fény nem fog annyiba kerülni mint neked a solex :P Akkor hol is van a nagy gazdagság :lol: :lol: ;) Németország után ki is fogom cserélni.Köszi csoki :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Szerintem igen! Mármint az elöző kérdésedre vissza térve. Gumisnál voltál már megnézni, hogy üt e a felni egyáltalán? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Németország után ki is fogom cserélni.Köszi csoki :D lesz F16? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Ezt szerintem csúnyán benéztétek... :D Jah, én Antiéra gondoltam. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Az RH felni központosítója 56,6 az opelé meg 56.5.A kérdés az lenne hogy ez a kis eltérés miatt rázhat e a kormány? :blush: Sztem nem csoki. De lehet hogy az uj lökös miatt ráz!! :D ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Szerintem igen! Mármint az elöző kérdésedre vissza térve. Gumisnál voltál már megnézni, hogy üt e a felni egyáltalán? Nem voltam,de ma leszedtem a felnit és akkor láttam mi a helyzet.Annyira kicsi az eltérés :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Sztem nem csoki. De lehet hogy az uj lökös miatt ráz!! :blush: :D ;) :lol: Rázott eddig is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Nem voltam,de ma leszedtem a felnit és akkor láttam mi a helyzet.Annyira kicsi az eltérés :blush: Lehet csak ujra kéne sulyozni a kerekeket. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Az RH felni központosítója 56,6 az opelé meg 56.5.A kérdés az lenne hogy ez a kis eltérés miatt rázhat e a kormány? :blush: Még mindig csak azt tom mondani h nekem 0-200km/h között nem rázott de Diny is vezette és őt is megkérdezheted.... ;) Mostani Ronal viszont eléggé ráz......... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Amiatt nem rázhat, mert a központosítónak semmi jelentösége nincs, azon kívül, hogy könnyebb felrakni a kereket. Ha ráz, akkor a felnivel lesz gond, vagy csak újra kell centírozni. Nálam se rázott még... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Még mindig csak azt tom mondani h nekem 0-200km/h között nem rázott de Diny is vezette és őt is megkérdezheted.... :D Mostani Ronal viszont eléggé ráz......... :blush: Elhiszem,de én fordítva tettem fel a kerekeket.Ami neked elöl volt nekem az ment hátra,a hátsók meg elöre.Holnap ha lesz időm elmegyek és kicentíroztatom Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Amiatt nem rázhat, mert a központosítónak semmi jelentösége nincs, azon kívül, hogy könnyebb felrakni a kereket. Ha ráz, akkor a felnivel lesz gond, vagy csak újra kell centírozni. Nálam se rázott még... ;) Már ketten vagyunk az ujra centirozás melett!! CSOKI :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
streetraci Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Elhiszem,de én fordítva tettem fel a kerekeket.Ami neked elöl volt nekem az ment hátra,a hátsók meg elöre.Holnap ha lesz időm elmegyek és kicentíroztatom Akkor meg biztos ,hogy azért rázzzzzzzz!!! :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Ez a Patrol 900 LE-s...nem piti azért... :blush: ajaj, akkó' ezzel még nagyobb lenne a szipák, ha rátolnád Anti bátyó! :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Amiatt nem rázhat, mert a központosítónak semmi jelentösége nincs, azon kívül, hogy könnyebb felrakni a kereket. A központosítónak pont abban van szerepe, hogy a kerék felrakásnál központosan húzzák rá a csavarok a kereket az agyra. Mert simán a csavarok nem mindig képesek erre (ez már sok éves tapasztalat nálunk is az astránál). Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 egy X20XEV mocinak saccra mennyi az ára ? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Szerintem igen! Mármint az elöző kérdésedre vissza térve. Gumisnál voltál már megnézni, hogy üt e a felni egyáltalán? szerintem meg nem mivel az 56,5 és az 56,6 ugyanaz, 2x féltized milimétert meg elvisz a rozsda, meg zsír, meg rézspray, meg ilyenek, ami az agyon van ha 57,1-es gyűrű lenne fent (VW), azt se éreznéd Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Amiatt nem rázhat, mert a központosítónak semmi jelentösége nincs, azon kívül, hogy könnyebb felrakni a kereket. Ha ráz, akkor a felnivel lesz gond, vagy csak újra kell centírozni. Nálam se rázott még... :blush: István szerintem a tehermentesítőre gondol mint központosító. Szóval rázhat. Legalábbis BMW futóműve igen érzékeny arra hogy mennyire tér el a felni ET száma a gyáritól ill. a tehermentesítő is befolyásolja olyan módon mintha ütne a felni. Történt ugyan is, hogy nem akartam téli gumival menni egy hosszabb útra amikor megvettem (még nem volt nyári gumim) és kaptam kölcsön egy e39-es alu kereket (hibátlan) ami et20 volt és a tehermentesítő része nagyobb volt az e46-nál. Ez a combó azt eredményezte , hogy olyan érzésem volt már 80km/h-nál mintha 8-as lenne a felniben. Én csak ezért írtam amit, de lehet én vagyok a hülye és nem értek hozzá. Bocsika. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 szerintem meg nem mivel az 56,5 és az 56,6 ugyanaz, 2x féltized milimétert meg elvisz a rozsda, meg zsír, meg rézspray, meg ilyenek, ami az agyon van ha 57,1-es gyűrű lenne fent (VW), azt se éreznéd köszi :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 egy X20XEV mocinak saccra mennyi az ára ? :D Szeritnem nem túl sok, mert nem a legerősebb 2000 szívó és nem csak Astrában volt, tehát azért van belőle. Szerintem valahol picivel az XE ára alatt kell hogy legyen reálisan. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts