Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Már csak azt kellene megtanulnod hogy zöldre el kell indulni :lol:

Hát ez a szopás az összkerékkel... ;)

Ilyet az nem tud a 5500 miatt... :blush: :D

Elküldve
Hát ez a szopás az összkerékkel... ;)

Ilyet az nem tud a 5500 miatt... :blush: :D

pénteken mikor jöttünk haza akkor is lemaradtál mindig az M3 mellett,pedig ha jól rajtoltál volna legalább neked lett volna esélyed

Elküldve

mondjuk ahhoz képest hogy ha tényleg M3as bmw volt elég gyengén szerepelt,vagy pont annyira nyomta a fickó hogy ő legyen elől.Azért kanyarban elvertem a felüljáró alatt,ott már fékezett :blush:

Elküldve
pénteken mikor jöttünk haza akkor is lemaradtál mindig az M3 mellett,pedig ha jól rajtoltál volna legalább neked lett volna esélyed

Miután lekanyarodtál volt egy kerszteződés ahol piros volt. Ott a villamos lámpáját néztem és amikor annak sárga lett akkor feltettem 5500-re és 2 mp mulva nekünk is zöld lett. Akkor le tudtam nyomni. De ott is csúnyán utolért 3ban.

Ez az indulás tényleg necc, 5500ön meg nem tarthatom fél percen keresztül... :blush: :D

Elküldve
Csak nem turbós istenkirály vderdát...az utak ékkövét?

:blush: :D

Nem tudom.. azért kérdezem.. MSN-en látok valakinél egy ilyen commentet ;) Azé kérdem :lol:

Te nem voltál kint?

Elküldve
És mit-kit kellett szerelni a kúton fél 1kor? ;) :blush:

Leszedtem az elsö és a hátsó lököst,és elöre vissza raktam a gyárit.Holnap viszem is öket a müanyagoshoz :D

Elküldve
Csak nem turbós istenkirály vderdát...az utak ékkövét?

:blush: :D

Statisztikailag fogadni mertem volna rá. :lol:

Ezt szerintem csúnyán benéztétek... ;)

Elküldve
Leszedtem az elsö és a hátsó lököst,és elöre vissza raktam a gyárit.Holnap viszem is öket a müanyagoshoz :lol:

Ahol agazdagság ott van a tunning is!!! ;)

Készülj arövid váltóra is csoki mert lassan neked adom :blush: :D

Elküldve
Ők még nem sejtik, hogy a Cali egy hibátlan konstrukció ;) :lol:

Köszönöm, látom azért van aki figyel és tanul. :blush: :D

Elküldve

Sziasztok!

Hétfőn viszem az első lököst műanyagoshoz, mert a télen a egy patka lehúzta letolatáskor.

Ki lesz vágva a közepe és a ködlámpa helyek el lesznek tünteve, meg apróbb javítások.

A kérdésem az lenne vagyis a véleményetekre lennék kíváncsi, meg lehet e oldani azt hogy a lököst és a hűtőmaszkot egybe hegeszteni mint a Mattig féle lökösnél. Elegem van a hülye hézagokből és ha már ráköltök erre akkor legyen normálosan megcsinálva, vagyis úgy álljon ahogy gyárilag kell.

Elküldve
Sziasztok!

Hétfőn viszem az első lököst műanyagoshoz, mert a télen a egy patka lehúzta letolatáskor.

Ki lesz vágva a közepe és a ködlámpa helyek el lesznek tünteve, meg apróbb javítások.

A kérdésem az lenne vagyis a véleményetekre lennék kíváncsi, meg lehet e oldani azt hogy a lököst és a hűtőmaszkot egybe hegeszteni mint a Mattig féle lökösnél. Elegem van a hülye hézagokből és ha már ráköltök erre akkor legyen normálosan megcsinálva, vagyis úgy álljon ahogy gyárilag kell.

Seva. Persze ,hogy össze lehet de én azt javasolnám h ugy müanagozátok össze hogy rajta van az auton és csak utána hegeszétek le mindenhol. Nehogy elálljon miután felrakod.

Elküldve
Hogy a viharba ne. Söt megyünk is majd egymás ellen!! :blush: :D ;)

Jól hangzik!!! :lol:

De ígérd meg hogy nem versz el nagyon... :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.