mélykék76 Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Hogy cicázik a Patrol az Slr-rel... :D ;) :blush: "Country: United Arab Emirates" :lol: Látom, még él a sokk hatása :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 ....Megvan a versenygépsas gépkönyve, úgyhogy már 2007-re is legális. :blush:.... És most mi lesz ? Már az uccccán fog állni ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 És most mi lesz ? Már az uccccán fog állni ? :D Most számolgatni fogom a garasokat, és március végétől megyünk racsingolni. ;) RTE verseny Komló és Esztergom lesz majd. Patyitól megkaptam a bika komputert, jövő héten belepróbáljuk majd. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 a jövőhéten kiderül a dolog...hol is van a "lik" ... tudatom a dolgot amint van infóm :D köszi Gabi , nagyon kiváncsi vagyok már... ha esetleg mégis jó a nyomásom akkor mi van? akkor kaka került a palacsintába? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Hejhó! Olajnyomást szeretnék méretni... tud valaki segíteni? műhelyte ajánlani vagy esetleg műszere van? Hálás lennék érte... :blush: Ha ott szokták mérni müszerrel is az olajnyomást, mint ahol a gyári olajnyomásjeladó van, akkor az olajszürö mögött lesz. Ha jól emlékszem M14-es a menete és egy kék-zöld színü vezeték megy rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 igazából elöször Tomra gondoltam, mert mégiscsak 1 calin mutatna igazan... de igy belegondolva egy caravánon se nézne ki rosszul, és se szinrefújni se műanyagos nem kell hozzá.... link :blush: Elég bitang, már hívom is. :D Pláne hogy állítható. Meg ennyi pénzért ugye ajándék. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 ....Meg ennyi pénzért ugye ajándék. :blush:.... Furcsa fogalmad van az "ajándék" szó jelentéséről :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Ha ott szokták mérni müszerrel is az olajnyomást, mint ahol a gyári olajnyomásjeladó van, akkor az olajszürö mögött lesz. Ha jól emlékszem M14-es a menete és egy kék-zöld színü vezeték megy rá. Ezzel szerintem az lesz a probláma, hogy lehet hogy lent lesz olajnyomás, de ha a hengerfejben van valami gebasz, akkor azt pont nem fogja megmutatni... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 GSi-ből gyárialg milyen szinűek voltak? Kék, fekete, fehér, piros. Volt még valami ezen kívül? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Ezzel szerintem az lesz a probláma, hogy lehet hogy lent lesz olajnyomás, de ha a hengerfejben van valami gebasz, akkor azt pont nem fogja megmutatni... :blush: Azt tudom, de akkor már ki lehet zárni azt, hogy az olajpumpa leszen rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 a hagyományosból ami neked is volt, Te áruló ( ;) :D ) abból szerintem nem volt más.... GSi-ből gyárialg milyen szinűek voltak? Kék, fekete, fehér, piros. Volt még valami ezen kívül? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 na én pont ezt szeretném :blush: Azt tudom, de akkor már ki lehet zárni azt, hogy az olajpumpa leszen rossz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 Azt tudom, de akkor már ki lehet zárni azt, hogy az olajpumpa leszen rossz. Jogos. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 GSi-ből gyárialg milyen szinűek voltak? Kék, fekete, fehér, piros. Volt még valami ezen kívül? :blush: házidolgozat isiben? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 :D :lol: ;) Ez már motor..... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 ha esetleg mégis jó a nyomásom akkor mi van? akkor kaka került a palacsintába? Ahogy már mondtam, vagy még mindig valamelyik hidrotőke szar, vagy a hengerfej kopott ki, esetleg el van tömődve valamelyik olajjárat. Ezek az eshetőségek. Gyanúm szerint egyébként semmi gond nem lesz az olajnyomásoddal, vagyis az olajpumpáddal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 okéj , köszi ! más: Écsanyám még mindig bérszámfejt és ha 1% kell a klubnak akkor tud/unk segíteni ... csak kéne nekem az adószám/címe amit most így hiretlen nem találok a honlapon...meg ugye nincs is accessem ... :blush: Ahogy már mondtam, vagy még mindig valamelyik hidrotőke szar, vagy a hengerfej kopott ki, esetleg el van tömődve valamelyik olajjárat. Ezek az eshetőségek. Gyanúm szerint egyébként semmi gond nem lesz az olajnyomásoddal, vagyis az olajpumpáddal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 talán itt Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 más: Écsanyám még mindig bérszámfejt és ha 1% kell a klubnak akkor tud/unk segíteni ... csak kéne nekem az adószám/címe amit most így hiretlen nem találok a honlapon...meg ugye nincs is accessem ... :blush: forum kezdőoldal második hír.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március3, 2007 Megoszt Elküldve Március3, 2007 kkkkkössszi :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Hogy cicázik a Patrol az Slr-rel... ;) :lol: :D sztem az slr csak finoman nyomta, legalábbis a motorzajból itélve 3500 fölött nem járt a fordulat. de a patrol tényleg ölég harapós lett. :blush: azért még nem biztos hogy felállhatna az Antievő evo dzsipp mellé. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Életbe vágó kérésem lenne vki nem tudna egy zsabvány gsi felitartot küldeni nekem, nem otthon vok és így nem tom elküldeni Agr Andrisnak h milyen matrinyát kérnék..... Kösziii!!!!!! gsi16szelep@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 már megoldottam...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 sztem az slr csak finoman nyomta, legalábbis a motorzajból itélve 3500 fölött nem járt a fordulat. de a patrol tényleg ölég harapós lett. :blush: azért még nem biztos hogy felállhatna az Antievő evo dzsipp mellé. ;) Ez a Patrol 900 LE-s...nem piti azért... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március4, 2007 Megoszt Elküldve Március4, 2007 Ez a Patrol 900 LE-s...nem piti azért... :D pff... Megeszem... ;) :lol: :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts