redline Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 Igazatok is van...visszavonom a Milkám...úriember biztosban nem fogad... :blush: :D úriember nem is, de....... ;)
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 ....Igazatok is van...visszavonom a Milkám...úriember biztosban nem fogad... :blush: :D.... Tenagyonhüle ;)
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 Gyere velem úszni minden héten kedd és csüt este. Majd kondiba leszel rázva, hogy a lányok nyáron ragadjanak rád! :blush: Szerintem így is elég sokkot okozol a 10-en éves lányoknak...meg a szüleiknek... :D ...hamar elterjedne a legenda, hogy egy fiatalember nem elég, hogy eddig riogatta a fiatal tinilányokat, most már bálnát is sétáltat az uszodákban... ;)
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 (vagy lehet, hogy abban a misztikus szakállban van valami....? :blush: ) Norbi...ragadd meg az alkalmat...növessz...kiváncsi lennék...de már most szétröhögtem magam...designed by Bin Laden... :D
redline Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 mire én akár egy minimál bajuszt megnövesztek addigra elrohad az összes autó a klubban :blush:
Lacee Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 nálam elég rendesen el lett tüntetve minden...nemhiába készült a dolog délután fél 7től este 11ig... a pager ér szerintem valamit, meg ha úgy csinálják meg a riasztót, h a riasztó kábelek bekötésekor a kábeleket belerakják a kábelkorbácsba, így kicsit nehezebb dolga van a tolvaj úrnak ( amit felénk 3x e Ft-ért hirdetnek beszereléssel riasztó kb. fél perc alatt hatástalanítható)
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 kellene neked csinálni valami normális futóművet meg nem virsli gumikkal menni és aláznál mindenkit Pista :lol: (vagy lehet, hogy abban a misztikus szakállban van valami....? :D ) Áhhh. Vannak sokan, akik sokkal ügyesebbek :lol: Pl: Zima Maradjunk az átlagosnál velem kapcsolatban :lol: Gyári futőműben is van egy csomó tartalék szerintem, még ha 1 kicsit öregecske konstrukció is :blush: Ültetéssel + keményítássel az a gond, hogy majdnem minden "átgázolok", nem szimpi a lelassítunk, átvánszorgunk a villamossínen opció ;)
opel16v Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 Igazatok is van...visszavonom a Milkám...úriember biztosban nem fogad... :blush: :D Ilyen egy jóbarát... megfelelő eszközökkel motiválja az embert még nagyobb teljesítményre. ;)
opel16v Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 mire én akár egy minimál bajuszt megnövesztek addigra elrohad az összes autó a klubban :D Bevetted azt a szlogent, hogy: "Jöjjön el és próbálja ki ingyen az örökre szőrtelenítést!"? ;) :lol: :lol: Photoshopot neki!!! :blush:
opel16v Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 Szerintem így is elég sokkot okozol a 10-en éves lányoknak...meg a szüleiknek... :blush: ...hamar elterjedne a legenda, hogy egy fiatalember nem elég, hogy eddig riogatta a fiatal tinilányokat, most már bálnát is sétáltat az uszodákban... :D Tehetek én arról, hogy tinibálvány vagyok? ;) :lol: :lol: Eszembe jutott a republic egyik száma: "Repül a bálna!" :lol: :lol: :P
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 ....Tehetek én arról, hogy tinibálvány vagyok? :blush: :D ;) Megérte az pénz, amit Kozsónak fizettél :lol:
opel16v Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 Ültetéssel + keményítássel az a gond, hogy majdnem minden "átgázolok", nem szimpi a lelassítunk, átvánszorgunk a villamossínen opció :blush: Jah, Omival is ez a király. :D Átmegy mindenen, szinte észrevétlenül. :lol: Mondjuk annak a lendülete és a tömege is segít a komfortban. ;)
Lacee Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 Gabi! Pityu! Javaslom nektek a szimulátort,(nem játéktermire gondolok) annál egyenlőbb esélyt senki nem teremt :blush:
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 ....Csak így gyorsban... :blush: :D.... Norni és hangyainvázióóóóóóó ;)
opel16v Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 Megérte az pénz, amit Kozsónak fizettél :blush: Mondtam én neked is, hogy ne a Boborjánhoz mennny továbbképzésre... :D ;)
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 Gabi! Pityu! Javaslom nektek a szimulátort,(nem játéktermire gondolok) annál egyenlőbb esélyt senki nem teremt :D Húúú az nem jóó...ott nincs veszélyérzet...meg Piiistának a simulator nem megy olyan jól, mint a kétkeréken a kanyarban...én az ő mutatványait nem merném bevállalni... :blush:
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 Gabi! Pityu! Javaslom nektek a szimulátort,(nem játéktermire gondolok) annál egyenlőbb esélyt senki nem teremt :D Nem ér. Mert Gabi maga egy szimulátor :blush:
Tom Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 Csak így gyorsban... :lol: :lol: http://img3.tar.hu/atommano/size2/28633043.jpg Ez kemény lenne. Kicsit rabbis, de jó. :blush: :lol: Az összemérésre meg ott az impreza és az EVO. :D Gabi! Azért egy 130-as BMW szerintem minden tekintetben veri a Vectrát (még a chippeltet is). Meg talán a futóműve is jobb. ;) :lol:
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 Norni és hangyainvázióóóóóóó :blush: Nem...akkora volt a buli, hogy az ebédre kapott mákostészta...mák tartalma...boooooááááffffff.... :D
opel16v Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 Javaslom nektek a szimulátort,(nem játéktermire gondolok) annál egyenlőbb esélyt senki nem teremt :blush: Az hogy egy pályán hogy teljesítesz, egyáltalán nem függ össze egy játékgépben elért eredményeddel. :D Én próbáltam a főnököm sokszázezres szimulátorát is (külön neki építették), de egyáltalán nem okozott nagy élményt. Semmi másra nem jó, mint a pálya nyomvonalát tanulni.
opel16v Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 Azért egy 130-as BMW szerintem minden tekintetben veri a Vectrát (még a chippeltet is). Meg talán a futóműve is jobb. :blush: :D Igen, elméletben. A gyakorlat viszont nem ezt mutatta. ;)
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 Mondtam én neked is, hogy ne a Boborjánhoz mennny továbbképzésre... :D ;) De te nem is ismerhetted meg Besenyőőőőőő PistaBácsit :blush:
opel16v Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 De te nem is ismerhetted meg Besenyőőőőőő PistaBácsit :blush: Elég volt a képernyőn, anno így is elég sok hülyeséget tanultam el tőle. :D
redline Elküldve Március1, 2007 Elküldve Március1, 2007 Gabi! Azért egy 130-as BMW szerintem minden tekintetben veri a Vectrát (még a chippeltet is). Meg talán a futóműve is jobb. :blush: :D lehet, h. technikailag meg számszerűsítve igazad van de sofőr, sofőr, sofőr
Recommended Posts