Tom Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Nagyon komoly volt múltkor a híradóban a felvétel, amikor hárman egy terepjáróval próbálták kiszakítani lánccal átkötve a bankjegykiadó automatát egy bank előteréből... :D Végülis nem sikerült nekik. Elég jól le lehet betonozva. ;) Egy turbós összkerekes Cali gond nélkül kitépte volna... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 :blush: Mi van Peti ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 :blush: Elég light :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 A vége a lényeg... a borulás... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 A vége a lényeg... a borulás... :D Egyébként azért nem tolta olyan rosszul a GSi-s srác szerintem... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 A vége a lényeg... a borulás... :blush: Jah. Máskor szóljatok előre, nem volt türelmem végignézni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Egyébként azért nem tolta olyan rosszul a GSi-s srác szerintem... :blush: De nem is volt jó. :D Féktávok és ívek abszolút szarok voltak szinte minden kanyarnál. Egy utcáról először beszabadult user körei voltak ezek, aki csak élvezte a dolgot. Persze nem végig. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Jah. Máskor szóljatok előre, nem volt türelmem végignézni :D csatlakozom.. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Jah. Máskor szóljatok előre, nem volt türelmem végignézni :D Van fent rövidebb videó is. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Elég light :lol: Ez nem is te szinted :blush: :D ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Gabi...nem is ő borult...vagy nézd végig...vagy no comment... :blush: ...legalább is nem szarabbul mint a Te belső videóid... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Gabi...nem is ő borult...vagy nézd végig...vagy no comment... :D ...legalább is nem szarabbul mint a Te belső videóid... ;) :lol: nah ez hosszu lesz..... hozok is italt meg popcornt :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Hihi : :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Hihi : :D Valóban... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Gabi...nem is ő borult...vagy nézd végig...vagy no comment... :blush: ...legalább is nem szarabbul mint a Te belső videóid... :D ;) Végignéztem. Miért, te élvezed, ha előtted borulnak? Te perverz állat! :lol: Ennek a 8 perc alatt szerintem adtam volna egy kört ugyanezzel az autóval. :lol: Csak a miheztartás végettttt... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 nah ez hosszu lesz..... hozok is italt meg popcornt :blush: Én este hétig ráérek... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Én este hétig ráérek... :blush: sőtt holnap este is :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Végignéztem. Miért, te élvezed, ha előtted borulnak? Te perverz állat! :lol: Ennek a 8 perc alatt szerintem adtam volna egy kört ugyanezzel az autóval. :lol: Csak a miheztartás végettttt... ;) Bizonyára...Te aki még egy amatőr opelklubos szlalomot sem tudsz megnyerni... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 De nem is volt jó. :blush: Féktávok és ívek abszolút szarok voltak szinte minden kanyarnál. Egy utcáról először beszabadult user körei voltak ezek, aki csak élvezte a dolgot. Persze nem végig. ;) Hringen 1 nyíltnapon told végig a pályát és mutasd meg a frankót :D ui: tudom te nem pályaVERSENYZŐ vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Hihi : ;) Oké hogy rövid, de ebből meg a történés hiányzik. :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 sőtt holnap este is :D ;) :lol: Max MSN-ezünk holnap...a kikötés csak az volt, hogy otthon...semmi más... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Oké hogy rövid, de ebből meg a történés hiányzik. :blush: :D v6os motor pont elegendő szerintem ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Hringen 1 nyíltnapon told végig a pályát és mutasd meg a frankót ;): tudom ui: tudom te nem pályaVERSENYZŐ vagy :lol: Én már voltam pályán (euroring), és nem is ment rosszul... :lol: Úgyhogy sokakkal ellentétben nekem vannak már ilyen téren tapasztalataim. :blush: További fikázást csak attól tartok életszerűnek, aki szintén bizonyított már pályán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Gabi lapozz vissza egyet... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Bizonyára...Te aki még egy amatőr opelklubos szlalomot sem tudsz megnyerni... :blush: :D Viszont egy ralisprintet meg igen. De szerintem hagyjuk az egymás farkának méretezését. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts