redline Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 annyira nemvicces :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 annyira nemvicces :blush: Pedig ezt még én is annak találom. :D Reméljük lesz még GSi, mire elindul az oldal. Lehet hogy mostmár az OPC.hu-ra kéne gyúrnod. ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 annyira nemvicces :blush: Akkor hívjuk szánalmasnak... :lol: :lol: Na jó nem baszogatlak.. :D De azért lassan 2 év alatt már csak össze lehetett volna dobni valamit... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Örülök hogy páran ennyire várják a kütyümet, remélem ha meglesz, akkor is ilyen aktívak lesznek a megvásárlásában! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Örülök hogy páran ennyire várják a kütyümet, remélem ha meglesz, akkor is ilyen aktívak lesznek a megvásárlásában! :D Egy 1000est bármikor adok érte. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Egy 1000est bármikor adok érte. :blush: Oks, euróban lesz az ára :D ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Örülök hogy páran ennyire várják a kütyümet, remélem ha meglesz, akkor is ilyen aktívak lesznek a megvásárlásában! :D Mire meglesz nem lesznek kocsik csak űrsiklók :blush: Ezt már a tervezés elkezdésénél vedd figyelembe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 a rejtett kapcsoló állítólag már lejárt...a menő most a nem rejtett kapcsoló...a kapcsolót elöl kell hagyni és akkor hiába keresik ugysem találják...ködlámpa kapcsolo helyére bekötni vagy hasonló, lényeg hogy gyári gombra kerüljön...arra nem gondol senki... persze ez sem garancia de ha az kell akkor vigyük magunkal a kormányt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 a rejtett kapcsoló állítólag már lejárt...a menő most a nem rejtett kapcsoló...a kapcsolót elöl kell hagyni és akkor hiába keresik ugysem találják...ködlámpa kapcsolo helyére bekötni vagy hasonló, lényeg hogy gyári gombra kerüljön...arra nem gondol senki... persze ez sem garancia de ha az kell akkor vigyük magunkal a kormányt... Hoznak másik kormányt. :blush: Mint ahogy a tolvajtempóban is volt. A legjobb szerintem ha homokot és kis csapágygolyókat szórsz a motorba és akkor tuti, hogy nem jutnak messzire. Vagy minden megálláskor elvágod a fékvezetéket és elflexeled az egész alvázat. Esetleg még a gumikat is ki lehet szúrni, bár az csak ideig-óráig lassítja őket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Mire meglesz nem lesznek kocsik csak űrsiklók :D Ezt már a tervezés elkezdésénél vedd figyelembe. Jó, majd úgy tervezem, hogy a fotonhajtómű gyújtóvezetékével is kompatibilis legyen. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Hoznak másik kormányt. :blush: Mint ahogy a tolvajtempóban is volt. A legjobb szerintem ha homokot és kis csapágygolyókat szórsz a motorba és akkor tuti, hogy nem jutnak messzire. Vagy minden megálláskor elvágod a fékvezetéket és elflexeled az egész alvázat. Esetleg még a gumikat is ki lehet szúrni, bár az csak ideig-óráig lassítja őket. :D én egy időben minden nap leszedtem az 1.4ről az aksiről a testkábelt ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Lehet még hatásos dogokat kreálni egyedileg... Pl 120dB-es sziréna a belső térben, könnygáz, stb... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 én egy időben minden nap leszedtem az 1.4ről az aksiről a testkábelt :blush: De fondorlatos! ;) Kb 10mp visszarakni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 én egy időben minden nap leszedtem az 1.4ről az aksiről a testkábelt ;) Biztos soha nem jöttek volna rá. Vagy szabályosan el is vitted azt a kábelrészt? Az a baj ezekkel a dolgokkal, hogy ha figyelik az autót, akkor ezt úgyis kiszurják és készülnek. Bér szerintem egy opel Astrát senki nem figyel. Egy Calibra viszont már más tészta. Az utak ékkövéről senki nem tudja levenni a szemét... :blush: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 De fondorlatos! :lol: Kb 10mp visszarakni. :blush: nálad szokott lenni tartalék amikor mész autót lopni? :D Az asztalomról a 3. emeletről csak nem veszik el ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Norbi! De amit levisznek, azt elötte azért figyelik...nem úgy van...hogy jéééé, itt van egy strandkorlátkék csilivili Astra...vigyük már haza... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 én egy időben minden nap leszedtem az 1.4ről az aksiről a testkábelt :D én minden este kiveszem a gyújtás kábelt... de pssszzzz :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 én minden este kiveszem a gyújtás kábelt... de pssszzzz :blush: Ne is csodálkozz, ha nem megy úgy a paripa, mint kéne. :D A gyújtókábel elég érzékeny a sok cseszegetésre. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 persze ez sem garancia de ha az kell akkor vigyük magunkal a kormányt... Erről Mr Bean Minije jut eszembe. Kormány ki, hevederzár és lakat! A rengeteg rész alatt egyszer sem bírták ellopni! :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Norbi! De amit levisznek, azt elötte azért figyelik...nem úgy van...hogy jéééé, itt van egy strandkorlátkék csilivili Astra...vigyük már haza... :blush: ez nyilvánvaló :D de kicsit nyugodtabban hagytam a parkolóban ha nagyon kell nekik és kerék nélkül beteszem egy leheggesztett garázsba akkor odamennek egy Zillel föltépik az ajtót és trélerrel elviszik ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Nagyon komoly volt múltkor a híradóban a felvétel, amikor hárman egy terepjáróval próbálták kiszakítani lánccal átkötve a bankjegykiadó automatát egy bank előteréből... :blush: Végülis nem sikerült nekik. Elég jól le lehet betonozva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Nagyon komoly volt múltkor a híradóban a felvétel, amikor hárman egy terepjáróval próbálták kiszakítani lánccal átkötve a bankjegykiadó automatát egy bank előteréből... :blush: Végülis nem sikerült nekik. Elég jól le lehet betonozva. :D de az üvegajtót gyorsan kinyitották... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Nagyon komoly volt múltkor a híradóban a felvétel, amikor hárman egy terepjáróval próbálták kiszakítani lánccal átkötve a bankjegykiadó automatát egy bank előteréből... :D Végülis nem sikerült nekik. Elég jól le lehet betonozva. ;) Ezt nem láttam...Mo-on volt??? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 Ezt nem láttam...Mo-on volt??? :blush: Most igen. De ezt már próbálták amcsik is pár éve. Ott sem sikerült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Március1, 2007 Megoszt Elküldve Március1, 2007 :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts