Atommanó Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Hát kb. Kicsit igénytelnnek éreztem most ezt a munkát az Atti részéről. :blush: Atti??? :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Atti??? :D ;) Ő csinálta ezt eredetileg, meg az ő megoldásai vanak benne... Igazából csak be lett dobva a cooler és a hűtő, meg elég sok helyen kicsit el van nagyolva a dolog. De mivel nem tudom a dolog hátterét ezért nem is bántom miatta. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 powercap: http://www.vatera.hu/c20xe_powercap_elado_20411390.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 ez most jó? tudom drágább szokott ez lenni... ha minden igaz Coupe-nak van erről kialakult véleménye mert neki van... De nem Te lennél Gabi ha neked nem lenne tényállásod ezzel kapcsolatban :blush: mit aszondassz? jo cumó? powercap: http://www.vatera.hu/c20xe_powercap_elado_20411390.html Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 ez most jó? tudom drágább szokott ez lenni... ha minden igaz Coupe-nak van erről kialakult véleménye mert neki van... De nem Te lennél Gabi ha neked nem lenne tényállásod ezzel kapcsolatban :blush: mit aszondassz? jo cumó? Ha emlékezetem nem csal, akkor Demó +5 LE-t mondott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 teszel elé egy direktszűrőt és szivet melengető szívóhangja lesz az autónak :blush: :D ennyiért tényleg nemdrága, pláne ha ad hozzá szinte mindent (max egy 200 ft-os tömítés kell) egy ilyet 20-25ért is elvinnének Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 garantált 5LE..... a direktszürőt meg felejtsd el :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 és ha kék ledeket is teszek mellé?? akkor 10 lesz belőle??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Sonique mérette anno elötte és utána, és kerek 5 paci jött ki különbségnek...nekem anno amikor volt, nem éreztem semmi különbséget...max király lett a szívóhang...azt ennyi... :blush: A direktszűrő is inkább design dolog mint hogy használna valamit...de ha megfelelő típusú és állapotú, akkor ártani sem árt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Én sem éreztem különbséget, de a szívóhang tényleg brutál. :blush: Már azért megéri. Nem mintha nálam sokat lehetett volna hallani belőle a "kipufftól"... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Én se azt mondtam hogy éreztem valamit.A hangját se halottam :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 garantált 5LE..... a direktszürőt meg felejtsd el :blush: Miért is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Én sem éreztem különbséget, de a szívóhang tényleg brutál. :blush: Már azért megéri. Nem mintha nálam sokat lehetett volna hallani belőle a "kipufftól"... :D ;) Ebböl a kipuff dologbol viszont most már rendszert csinálsz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Ebböl a kipuff dologbol viszont most már rendszert csinálsz :blush: csak spórol :D ami nincs az nem romlik el ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Miért is? Mondjuk én nem hallottam senkit arrol beszélni, hogy jobban megy a direktszűrőtől a kocsi. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Ez a powercup szerintem nem valami jó, de ez lehet, hogy csak azért van, mert én csak az öntvénykupakokban hiszek gyári gumitömítéssel. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 csak spórol :D ami nincs az nem romlik el ;) Azért a turbóra illene egy kipuff. Pláne hogy ennek tényleg szar hangja van kívülről. De most nincs pénz egyelőre. :blush: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Mondjuk én nem hallottam senkit arrol beszélni, hogy jobban megy a direktszűrőtől a kocsi. :blush: De ha bemész a boltba venni egyet, ott tuti, hogy legalább +5-6LE-t mondanak rá, ha nem többet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Ez a powercup szerintem nem valami jó, de ez lehet, hogy csak azért van, mert én csak az öntvénykupakokban hiszek gyári gumitömítéssel. :blush: Ezt most én miért nem értem??? ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Azért a turbóra illene egy kipuff. Pláne hogy ennek tényleg szar hangja van kívülről. De most nincs pénz egyelőre. :blush: ;) Tom...jelezném, hogy az csak súly... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Demó! Nem neked kőő Vectra Digit? Me van egy eladóm... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Azért a turbóra illene egy kipuff. Pláne hogy ennek tényleg szar hangja van kívülről. De most nincs pénz egyelőre. :blush: ;) Kivülröl lehet hogy nem jo a hangja, de Te benne ülsz, mások meg, hogy mit mondanak... Azt is mondják hogy csunya.... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Azt is mondják hogy csunya.... :blush: Hazudnak!!! :D ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 épp készül a riasztó/távirányitos kpzár/inditásgátó-m ... ittvan néhány kép a dologról, de ami durva az a "szerelőbácsi" műhelye és persze a rend...ilyet ritkán látni ám!!! még pár kép ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 ja és ugrókódos a cumó , 6 év garis , 2 db távirányító( 2cm x 3cm !) ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts