Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Atti??? :D ;)

Ő csinálta ezt eredetileg, meg az ő megoldásai vanak benne...

Igazából csak be lett dobva a cooler és a hűtő, meg elég sok helyen kicsit el van nagyolva a dolog. De mivel nem tudom a dolog hátterét ezért nem is bántom miatta. :blush:

Elküldve
ez most jó?

tudom drágább szokott ez lenni...

ha minden igaz Coupe-nak van erről kialakult véleménye mert neki van...

De nem Te lennél Gabi ha neked nem lenne tényállásod ezzel kapcsolatban :blush:

mit aszondassz? jo cumó?

Ha emlékezetem nem csal, akkor Demó +5 LE-t mondott.

Elküldve

teszel elé egy direktszűrőt és szivet melengető szívóhangja lesz az autónak :blush: :D

ennyiért tényleg nemdrága, pláne ha ad hozzá szinte mindent (max egy 200 ft-os tömítés kell)

egy ilyet 20-25ért is elvinnének

Elküldve

Sonique mérette anno elötte és utána, és kerek 5 paci jött ki különbségnek...nekem anno amikor volt, nem éreztem semmi különbséget...max király lett a szívóhang...azt ennyi... :blush:

A direktszűrő is inkább design dolog mint hogy használna valamit...de ha megfelelő típusú és állapotú, akkor ártani sem árt... :D

Elküldve

Én sem éreztem különbséget, de a szívóhang tényleg brutál. :blush:

Már azért megéri. Nem mintha nálam sokat lehetett volna hallani belőle a "kipufftól"... :D ;)

Elküldve
Én sem éreztem különbséget, de a szívóhang tényleg brutál. :blush:

Már azért megéri. Nem mintha nálam sokat lehetett volna hallani belőle a "kipufftól"... :D ;)

Ebböl a kipuff dologbol viszont most már rendszert csinálsz :lol:

Elküldve

Ez a powercup szerintem nem valami jó, de ez lehet, hogy csak azért van, mert én csak az öntvénykupakokban hiszek gyári gumitömítéssel. :blush:

Elküldve
csak spórol :D ami nincs az nem romlik el ;)

Azért a turbóra illene egy kipuff. Pláne hogy ennek tényleg szar hangja van kívülről. De most nincs pénz egyelőre. :blush: :lol:

Elküldve
Mondjuk én nem hallottam senkit arrol beszélni, hogy jobban megy a direktszűrőtől a kocsi. :blush:

De ha bemész a boltba venni egyet, ott tuti, hogy legalább +5-6LE-t mondanak rá, ha nem többet... :D

Elküldve
Ez a powercup szerintem nem valami jó, de ez lehet, hogy csak azért van, mert én csak az öntvénykupakokban hiszek gyári gumitömítéssel. :blush:

Ezt most én miért nem értem??? ;) :D

Elküldve
Azért a turbóra illene egy kipuff. Pláne hogy ennek tényleg szar hangja van kívülről. De most nincs pénz egyelőre. :blush: ;)

Tom...jelezném, hogy az csak súly... :D

Elküldve
Azért a turbóra illene egy kipuff. Pláne hogy ennek tényleg szar hangja van kívülről. De most nincs pénz egyelőre. :blush: ;)

Kivülröl lehet hogy nem jo a hangja, de Te benne ülsz, mások meg, hogy mit mondanak...

Azt is mondják hogy csunya.... :D

Elküldve

épp készül a riasztó/távirányitos kpzár/inditásgátó-m ...

ittvan néhány kép a dologról, de ami durva az a "szerelőbácsi" műhelye és persze a rend...ilyet ritkán látni ám!!!

DSC00546.JPG

még pár kép

...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.