Gelko Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 egy régi Dvd-na találtam pár képet a kocsimról- akkor készültek mikor még nem az enyém volt de lementettem őket :huh: -sors keze... mint látható a kép jobb alsó sarkában ott van h GSi.hu...erről tud vki vmit mondani ? nem emlékszem h volt a gsi.hu-n ascona cabrio (csak egy frontera maradt meg :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 egy régi Dvd-na találtam pár képet a kocsimról- akkor készültek mikor még nem az enyém volt de lementettem őket :lol: -sors keze... http://img1.tar.hu/gelko/size2/28605315.jpg mint látható a kép jobb alsó sarkában ott van h GSi.hu...erről tud vki vmit mondani ? nem emlékszem h volt a gsi.hu-n ascona cabrio (csak egy frontera maradt meg :lol: ) dá céép felni :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 dá céép felni :unsure: :huh: :lol: egyik havernál megvan még...csak pár darab hiányzik belőle :lol: azért adtam el :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 egyik havernál megvan még...csak pár darab hiányzik belőle :D azért adtam el :unsure: Pedig megvettem volna Antinak mert ez a kedvence :huh: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Pedig megvettem volna Antinak mert ez a kedvence :unsure: :huh: :lol: :lol: occóért megkapod mind az 5öt sztem :lol: és Anti is boldog lesz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 http://kepfeltoltes.hu/070227/Koni_020_www...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/070227/Koni_021_www...ltoltes.hu_.jpg Hát ennyi a 35ös rugó. De mint mondtam,9x16-hoz több nem is kell, mert így is kevés marad a komfortérzetnek :lol: nyugodtan berakhatsz ekkorát, sőt 15ös felnihez még durvábbat is. 60mm simán elfér, csak akkor kartervédő!!! Hmm.. tűrhető..(mármint a magasság, amúgy meg jól néz ki) holnap megnézem most mennyire van lent az enyém.. bár sztem sacc majdnem ennyire. Jobban nem akarnám leültetni, "használni" is akarom a kocsit. Most még akár padkára is fel tudok állni.. de csak a közepesekre :D Inkább csak azt akarom elérni, hogy ne hajókázzon a kocsi.. szerintem ki van lágyulva a mostani rugó.. no meg valszeg a lengők sincsenek már toppon. Arra.A ragasztó nagyker áron 19000ft a munkadíj 20000.Ő volt az olcsóbb mert régóta ismerem. Bááz.. ez durva! :lol: Hát ha nekem nem lett volna fenn eddig, már rakhattam volna vissza a gyári mocit :lol: ugyanis elég sokat kapott szegény majd lefotózom, de megtette a dolgát :unsure: Most hogy visszakerülnek az alufelnik, megy is vissza a helyére ;) Háát.. ez valahogy nekem is így van.. szegénykém kapott már pár pofont, sajnos látszik is a teknő bordáin, de eddig még megúszta.. hülye nyomvályúk.. Mondjuk már most kerülgetem őket.. de ismeretlen helyen nem biztos hogy van rá hely, idő.. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Kábelkötegelőt neki... :blush: Van pár karton pillanatragasztóm is ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Nem csak vágni kell nálad? Első ránézésre egyszerünek tünik,de most én is láttam hogy nem az.Rengeteg helyen potolni is kell a műanyagot.Majd veszek egy irmschert azt úgy is fel lehet utólag tenni Kolipapa nem tud ilyet szerezni? :D :blush: :lol: :lol: :lol: :lol: Most mit csináljak ha egy iskolába jártunk.De 3 évvel fiatalabb mint én tehát biztos hogy nem emlékszik rám :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 egy régi Dvd-na találtam pár képet a kocsimról- akkor készültek mikor még nem az enyém volt de lementettem őket :D -sors keze... http://img1.tar.hu/gelko/size2/28605315.jpg mint látható a kép jobb alsó sarkában ott van h GSi.hu...erről tud vki vmit mondani ? nem emlékszem h volt a gsi.hu-n ascona cabrio (csak egy frontera maradt meg :blush: ) ugytudom az Attilának volt vmi ilyen projekt tervbe véve, lehet hogy még ő rakta fel ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Van 60/40-em ha tényleg cserélni akarod. minden rugóért egy sajtburger? :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 minden rugóért egy sajtburger? :blush: emelem egy big-mac re Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 emelem egy big-mac re Megy az még feljebb is remélem :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Megy az még feljebb is remélem :D :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 minden rugóért egy sajtburger? :blush: Én meg adok a te rugóidért 4sajtburgert :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Én meg adok a te rugóidért 4sajtburgert :blush: Generáljátok a forgalmat a Mekinek ? :D ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Első ránézésre egyszerünek tünik,de most én is láttam hogy nem az.Rengeteg helyen potolni is kell a műanyagot.Majd veszek egy irmschert azt úgy is fel lehet utólag tenni Hát sajnálom, mert nagyon állat lett volna vele. Meg egyedi is. Mondjuk azért így sem kell szégyenkezned... :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február27, 2007 Megoszt Elküldve Február27, 2007 Ja és vezettem ma 3000 sorhatot is, ami hátul hajt. :blush: ;) ez a hengernként 2 szelepes moci nagyon komoly, ilyen alul is nyomatékos autót még nem vezettem soha. A turbó elmehet a picsába... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Vezetheted ma is... :blush: Király mi... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Vezetheted ma is... ;) Király mi... :lol: Jóhogy. :blush: Ma meg megcsináltuk a Cali coolerezését is (6tól 9ig szakadó esőben), irtózatos szopás volt. Remélem jó lett, este teszt. Már csak a benzinnyomás szabályozó kell és bővül a ménes. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Jóhogy. :blush: Ma meg megcsináltuk a Cali coolerezését is (6tól 9ig szakadó esőben), irtózatos szopás volt. Remélem jó lett, este teszt. Már csak a benzinnyomás szabályozó kell és bővül a ménes. :D Mit kellet rajta csinálni ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Mit kellet rajta csinálni ? Biztos el kellett látni sok kötözővel, hogy ne csússzon szét. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Biztos el kellett látni sok kötözővel, hogy ne csússzon szét. :lol: Lehet, hogy a versenyótóddal ellentétben vannak olyan kocsik, ahol profibb megoldásokat alkalmaznak :blush: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Biztos el kellett látni sok kötözővel, hogy ne csússzon szét. :D Hát kb. Kicsit igénytelnnek éreztem most ezt a munkát az Atti részéről. :blush: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Lehet, hogy a versenyótóddal ellentétben vannak olyan kocsik, ahol profibb megoldásokat alkalmaznak :blush: :D ;) Ez nem az. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február28, 2007 Megoszt Elküldve Február28, 2007 Lehet, hogy a versenyótóddal ellentétben vannak olyan kocsik, ahol profibb megoldásokat alkalmaznak :blush: :D ;) Pl bizonyos túrós gépekben is egész profi megoldásokat találni... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts