Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
hát az a 6L-es fogyi kicsit megremegtette a lábam :unsure: mondjuk nincs odaírva, hogy 6.01 vagy 6.99 :lol:

Lehet hogy ez alapjárati fogyi... :huh:

Elküldve
egyébként megoldható, anyumnak már sikerült...országút, 100 km/h, mozdulatlan jobbláb :lol: .....enyhén ingerszegény környezet :huh:

Nekem nem gond a 6 liter városban sem.... :lol:

Azt nemtom mondjuk, mennyit mennék negyedmérföldön, talán egyszer kipróbálom, hadd röhögjetek.... :unsure:

Elküldve
Elöbb futod le... :unsure: :huh:

Lehet.

Kövér gáznál a díjzel úgy füstöl, hogy a tűzoltók lenyomnának habbal a biztonság kedvéért.... :lol:

Elküldve

Kint vannak a futam.hu-n az eredmények.

Beksföldi István-é is. :huh: :lol:

Sajnos nekem elrontották a regisztrációmat, de a 400as Subarué rendben, így meg lehet találni engem is.

Anti meg döntös volt... :unsure: :lol:

Elküldve
Még a 9.2-s idővel is...a 9.1-est meg elsinkófálták...de van róla cetlim... :huh:

A Te reggedet is elbaszták.

Én meg A5ben első lettem volna, legközelebb beírom hogy nitrós is... :unsure:

Elküldve

Ezt az átnevezős dolgot pont kinnt beszéltük a Muháékkal...de idán már sajnos tilos... :unsure:

5-dik célsebességet mentem a kategóriámban...itt is látszik a slick hiánya...kevés a rajt...és a 60feet... :huh:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.