Lacee Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Miért van az hogy ezen a kársztájlingon meg dujenen még ember nemtudott eladni semmit? vagy csak velem van ez így ? nem hiszem el hogy senkinek nem kell elektrombi tükör vagy ormány lufi vagy ablaktörlő moci...most látom már hogy ezek nálam fognak el rohadni mert még a bontokat sem érdekli negyed áron.... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 a Dininek már sikerült pár autónyi cuccot eladnia ezeken a helyeken :huh: tőlem is elvitték pikkpakk az ülést de amiket te hirdetsz nem hihetetlen hiánycikkek szal ha ebből akarsz kenyeret venni akkor inkább kérj kölcsön :unsure: tedd fel minden héten majd csak elviszik egyszer Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 ....elektrombi tükör.... Tükör menyiiiiii ? Nem rezegnek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 neked occsó :unsure: amennyié van képed elvinni :huh: de azt tudod hogy kapcsolós kartámlát nemtudok adni hozzá! fűt és elekronyosan mozog...rezegni nem rezeg :lol: Tükör menyiiiiii ? Nem rezegnek ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 most hogy így mondod kezdek éhes lenni :huh: (mondjuk én mikor nem vagyok az?!) na szoval akko ki ad köccsön? azé' köszi a tanáccsot ! a Dininek már sikerült pár autónyi cuccot eladnia ezeken a helyeken :lol: tőlem is elvitték pikkpakk az ülést de amiket te hirdetsz nem hihetetlen hiánycikkek szal ha ebből akarsz kenyeret venni akkor inkább kérj kölcsön :unsure: tedd fel minden héten majd csak elviszik egyszer Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Ki tudna holnap reggel elvontatni a Kerepesiről a Patyihoz??? Váltómóka lenne... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
PetiGSI Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Nemrég Petyáék nézegettk valami ilyen csoda gépeket.. és ugy hallottam, hogy valami chippel, akár 140 ló is lehet, és állítólag nincs 1tonna a gép.. :unsure: ...... Ignis sport jól megy Váci úton akadtam össze többször is egy piros géppel aminek fehér felnijei voltak.Szerencsére mindíg kikapott de nem volt 1szerü eset a tag. Új Swift Sporttal pár hete találkoztam ami gyárilag 1.6 16V VVT és 125 HP ami a csúnya,hogy létezik hozzá olyan motorvezérlő (gyári tyuning)(~300e Ft ausztriából rendelhető ami 140 HP-t hoz ki a technikából) Nah az már nagyon kemény dió :huh: Suzuki gyár egyébként nem bíz semmit a véletlenre a sima swift Sport-ot sem engedi kipróbálni aki ilyet szeretne venni :lol: Vagy megveszi vagy nézi a kirakatból az ember :lol: Ez ám a bizalom a vásárló fele :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 És ami bitang jól van eltalálva az Ignis sportban is, meg a Swiftnél is, az a váltó...nagyon jó az áttételezése... De persze ezeket sem mindegy, hogy ki vezeti... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 neked occsó :unsure: amennyié van képed elvinni :huh: de azt tudod hogy kapcsolós kartámlát nemtudok adni hozzá! fűt és elekronyosan mozog...rezegni nem rezeg :lol: Csütörtökre találj ki valami árat és elbótoljuk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Küttem PÜ-t :unsure: Csütörtökre találj ki valami árat és elbótoljuk :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 végre nagy képeket is láthatunk erröl az igazi gsiről :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Ezzel az ignis sporttal már mindenki találkozott?!?! Én még egyet sem láttam. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 végre nagy képeket is láthatunk erröl az igazi gsiről :unsure: Ezzel a hátsó lámpával aztán meg lett verve az Astrás társadalom :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Ki tudna holnap reggel elvontatni a Kerepesiről a Patyihoz??? Váltómóka lenne... :unsure: Azt mondtad, hogy beállt a váltó, vagy rosszul emlékszem?? Ugy lehet vontatni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Azt mondtad, hogy beállt a váltó, vagy rosszul emlékszem?? Ugy lehet vontatni? Gondolom ki tudták venni üresbe.. és lehet nem hullott annyira szét, hogy beálljon.. én mintha csak azt olvastam volna, hogy lefogazta a 2est. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Gondolom ki tudták venni üresbe.. és lehet nem hullott annyira szét, hogy beálljon.. én mintha csak azt olvastam volna, hogy lefogazta a 2est. :unsure: Ha jol emékszem Anti azt mondta, hogy beállt és akkor teheted akárhova attol még forogni akar és nem tud. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Fokozatot egyet sem vesz be, de üresben műxik... Igen, láttunk már ilyen ignis sportot...400-on ugyanolyan időt megy mint egy C20xe...és utcán még el is vert egyet... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Igen, láttunk már ilyen ignis sportot...400-on ugyanolyan időt megy mint egy C20xe...és utcán még el is vert egyet... :unsure: Ha ezt tényleg 110 lóval csinálta, akkor jó könnyű lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Ha ezt tényleg 110 lóval csinálta, akkor jó könnyű lehet. Nem csak ez a lényeg. A váltó áttételezése is lényegesen jobb, a hajtás vesztesége is kisebb, és a motorkarakterisztika is optimális. :huh: Motorban és váltóban azért lenne mit tanulnia a japcsiktól a németeknek. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Anti ha másképp nem tudod megoldani akkor 10-11körül el tudlak húzni a peugeot-val. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Köszi! Tom jön reggel és megoldjuk... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 nem árt a 4x4-nek? :unsure: :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hic Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 nem árt a 4x4-nek? :unsure: :lol: :huh: Miért? A traktor is 4x4.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 végre nagy képeket is láthatunk erröl az igazi gsiről :unsure: Kéne, mi? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február26, 2007 Megoszt Elküldve Február26, 2007 Kéne, mi? :unsure: :huh: hiányzik róla 1 szép felni..... :lol: :lol: :lol: :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts