uhuhu Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 én meg nem tudtam hogy adnak papirt, így az nincs. én 1 x mentem, de arra is vártam 1 órát hogy odajussak, és egy Corsa A GSI ellen mentem, amin debica téli gumik voltak . Ugy kikaptam mint a szar :lol: elbasztam az indulást, elkapartam, ő meg nem... :unsure: a 2 autó gyorsulása ugyanaz volt mivel 2 egyforma autó volt... igy az indulás volt a döntő, de béna voltam. ez van. ezért hazafelé megbüntettem egy Honda Civic Coupét. nagyon akart sietni, de csak a hátsó ablakomat nézhette. :lol: olyan ideges volt, hogy többet nem állt mellém :lol: jó kis kocsi ez... :huh: ééééssss még a kuplungom is birja... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 én már apróbb dolgoknak is tudok örülni....nincs turbóm se sokkerékhajtásom :lol: de a tőkéim ma legalább nem szóltak :lol: és az olajat is felveszi a dög 2-5 mp között :D Ja és hála Mélykékpityunak van már új váltózsákom is :lol: persze a hűtőventi 90 fok alatt is bőven bekapcsol és nemtudni miért megy hosszú percekig és ha nem hajtom meg a dögöt picit akko 90 fok alatt marad... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 persze a hűtőventi 90 fok alatt is bőven bekapcsol és nemtudni miért megy hosszú percekig és ha nem hajtom meg a dögöt picit akko 90 fok alatt marad... :huh: :unsure: Hőgombacsere,vízhőmérsékletérzékelő csere(1000Ft) esetleg termosztát! De szerintem a hőgombád lesz kaki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 A mentő kapott egy kis előnyt... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 ....A mentő kapott egy kis előnyt... :unsure:.... Szigeten edződött, balra áll a kereke :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 Ez csak a Lanti lehet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 Rólam is van kép :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 Kiváncsi vagyok a 9.1-el a döntőbe bejutothattam volna???? No mindegy... Viszont kiosztották a jövő évi szabályokat... 13.5 alatt bukósisak kötelező...van pár 11 alatti időre irányuló szabály is, de az talán minket kevésbé érint... :lol: 8 kategóri lesz... - Női - Outlow (épített brutál drag gépek, amik nem férnek be az alábbi katokba...) - elsőkerék 1550 ccm alatt - hátsókerék 1550 ccm alatt - összekerék 1550 ccm alatt - elsőkerék 1550 ccm felett - hátsókerék 1550 ccm felett - összekerék 1550 ccm felett Ez lesz a futam.hu rendezvényein...alias Tököl... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 Szolgálati közlemény: Nagy K-ék már fent, Gabi is ballag felfelé :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 10 perc múlva keltem a Dettit én indulunk is érted...remélem... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 10 perc múlva keltem a Dettit én indulunk is érted...remélem... :unsure: Van még pezsgő, de veszetül fogy :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 ....8 kategóri lesz.... 1500< ölég sűrű lett :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 Főleg, hogy Sanyika az 1-6 túróssal verhetetlen egyenlőre...meg ott vannak még a 12-es időt produkáló szívó hondák... 1550 alatt meg POS a turbós Szuzukival... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 Rólam is van kép :unsure: http://car-tune.ihb.hu/plugins/autogallery..._070224_015.jpg Rólam nincs... :huh: Biztos a Subaru lobby levetette... :lol: Különben mindenki turbós Calibrát akarna... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 Tom ajánlom figyelmedbe a 947-es hozzászólást... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 A mentő kapott egy kis előnyt... :unsure: http://car-tune.ihb.hu/plugins/autogallery..._070224_032.jpg ######a időtök lehetett, látom a rajtnál a srác is full beöltözve, meg ti is dzsekiben a kocsiban....ennyire hideg volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 hát most látni igazán coupé autóján h télleg fent van az orra(na jó még mindig lejebb mint az sok másiké)talán nagyon toltad neki??? :lol: ..... 12-es időt a sima Hondák?????? :unsure: :huh: :lol: 1,6 semmi(vti) motorral.......?????? igazi golfGSI beömlővel és Engelmann tükrökkel.....(Demó ö árult bbs rs-t arra el is cserélném a ronálokat :lol: :D ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Tom ajánlom figyelmedbe a 947-es hozzászólást... :lol: :lol: Érdekes megnézni az adatlapját is. Legalább 5 autót kellett volna kapnom. Meg szerinte jóval könnyebb Cali. :unsure: :huh: Na mind1, nem én mentem jót, ő ment szart... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 ######a időtök lehetett, látom a rajtnál a srác is full beöltözve, meg ti is dzsekiben a kocsiban....ennyire hideg volt? Kocsiban, max. fűtésen kabátban, sapkában ki lehetett bírni 20-30 percet, szóval nem volt para... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Ez csak a Lanti lehet :lol: http://car-tune.ihb.hu/plugins/autogallery..._070224_012.jpg :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 hát most látni igazán coupé autóján h télleg fent van az orra(na jó még mindig lejebb mint az sok másiké)talán nagyon toltad neki??? :lol: ..... 12-es időt a sima Hondák?????? :unsure: :huh: :lol: 1,6 semmi(vti) motorral.......?????? igazi golfGSI beömlővel és Engelmann tükrökkel.....(Demó ö árult bbs rs-t arra el is cserélném a ronálokat :lol: :D ;) ) Ő egy nagyon jó haverom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Viszont kiosztották a jövő évi szabályokat... 13.5 alatt bukósisak kötelező...van pár 11 alatti időre irányuló szabály is, de az talán minket kevésbé érint... :lol: 8 kategóri lesz... - Női - Outlow (épített brutál drag gépek, amik nem férnek be az alábbi katokba...) - elsőkerék 1550 ccm alatt - hátsókerék 1550 ccm alatt - összekerék 1550 ccm alatt - elsőkerék 1550 ccm felett - hátsókerék 1550 ccm felett - összekerék 1550 ccm felett Ez lesz a futam.hu rendezvényein...alias Tököl... :huh: :unsure: Azaz az ideit. És az elejét kicsit kavartad, ott nem a hajtás szerint lesznek a dolgok: http://timeslip.hu/files/futam/1.jpg http://timeslip.hu/files/futam/2.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Demó Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Hát, nem tudom most mi lesz, szerintem elég érdekesnek ígérkezik, mert csak szívó elsökerekesek lesznek a kategóriámban. :huh: Majd kiderül, hogy milyen lesz a felhozatal. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
sárgaGSI Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Ő egy nagyon jó haverom. Akkor felére lealkud6nád :unsure: a felnit ha meglenne(ami nincs) és Demónak is jót tennél.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
iqbéla Elküldve Február25, 2007 Megoszt Elküldve Február25, 2007 Emberz plíz, fékbetét kopást jelző jeladó hátul is van a gsiben, vagy csak elöl? ...logikus úgy lenne, hogy hátul is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts