Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Na melyikünk fog elöbb 12-es időt menni... :huh:....

ha nem szeded le használtautóról akkor lehet hogy Te már a 15nek is örülni fogsz :unsure:

Elküldve
a cali miatt van :unsure:

Tudom... :lol:

Nem bírják elviselni, hogy sokkal szebb az autóm... :huh: :lol: :lol:

Remélem nem fog a barátságunkba kerülni. :D

Elküldve
Tudom... :lol:

Nem bírják elviselni, hogy sokkal szebb az autóm... :huh: :lol: :lol:

Remélem nem fog a barátságunkba kerülni. :D

csak irigykednek :unsure:

Elküldve
Tényleg István!

Milyen lett a szűrő? Megjöttek végre a lovak? :unsure: :huh:

Semmi különös.Rosszul lett vissza téve a nívópálca és az zörgött alapjáraton.Mire erre rájöttem szétszedtem a fél mocit :lol:

Elküldve
István Te meg menjél sétáltatni, mert Aida már ott nyüszít... :unsure:

Már rég lent voltunk.Edzem hogy ha esetleg túl nagy lenne már a szád legyen ki helyre rakjon:D

Elküldve
Ha tölem kérdezted akkor a válaszom nem.Későn jönnénk haza reggel meg korán kell kellni mert megyünk tökölre.

töled.. kár.. Nah én indulok is lassan. Akkor holnap majd..

Elküldve
töled.. kár.. Nah én indulok is lassan. Akkor holnap majd..

Tényleg kár. nem lesz akivel közdhetek.. (értelmesen, nem a 4x4re meg a 300lovas kocsikra gondolok) :unsure:

Nah lassan valszeg mi is kinézünk...

Elküldve
Semmi különös.Rosszul lett vissza téve a nívópálca és az zörgött alapjáraton.Mire erre rájöttem szétszedtem a fél mocit :lol:

Az akkor én voltam... :unsure:

Ne haragudj. :huh:

Elküldve
kuplungot kell cserélnem a Corsán, meg nincs rajta fék... de nem megállni kell,csak menni. ugyhogy a kuplung fontosabb :lol:

Hááát.. tegnap a lurdi felé menet, amikor én enyhén "becsúsztam" a kereszteződésbe, Petya meg kénytelen volt a mellettem lévő sávba sorolni, mert különben belém jött volna, akkor én inkább a fékre szavasztam volna :unsure: :huh: :lol:

Elküldve

hááát este nekem is volt élményem, be is irtam ide, de inkábbkitöröltem, nehogy bajom legyen belőle :unsure:

kőőőő mindkettő....

most indulok Tökölre,tönkreteszem az autómat teljesen.... remélem a kuplung még kibirja a mai napot.

Elküldve

Na hazaértem...vagyis hoztak... :unsure:

Fain volt az elején, mert kb 12-ig kevesen voltak...aztán meg úgy is lefogaztam a kettest...tehát lehetett nézelődni dumálni...

5 futamot mentem, 2x 0,13-as, 1X 0,14-es, és 1X0,15-ös reakció jött össze...

2.34-es volt a legjobb 60 láb, és 9.16 a legjobb ET, 133 km/h-val...

Ez jött össze a már ismert konfiggal, és utcai gumival 1 baron...

A lefogazott váltóval...elindultam először Szigethalomra...majd onnan haza...Csepelig volt rá lehetőségem, hogy megfogalmazzam a hangot ami a váltóból jött...eddig úgy magyaráztam mindenkinek, hogy olyan mintha egy marék aprórt ráznál egy befőttesüvegben...aztán rájöttem, hogy inkább egy sóderrel teli betonkeverőre hajaz... :huh:

Erre lehet hogy megsértődött, mert Csepelen megállt mint a szög... :lol:

Elküldve
aztán meg úgy is lefogaztam a kettest...

Nem is Te lettél volna... :huh: :D

Nekem csak egy papirom van, de kettőt mentem egy 1 baron menő WRX ellen.

Mindkétszer kikapott. :unsure:

A papir:

Reaction: 0.1059

60feet: 2.1696

1/8 mile: 9.3530

Speed: 119,85

A sebességből látszódik hogy nagyon hiányzik belőle a kraft, főleg fent... :lol:

Ja a konfig gyári állapot 0.5 fix, 0.6 overboost... :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.