Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Na melyikünk fog elöbb 12-es időt menni... :unsure:.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Na melyikünk fog elöbb 12-es időt menni... :huh:.... Aki előbb ül be a Muhához? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 István Te meg menjél sétáltatni, mert Aida már ott nyüszít... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 István Te meg menjél sétáltatni, mert Aida már ott nyüszít... :unsure: este nem jössz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Na melyikünk fog elöbb 12-es időt menni... :huh:.... ha nem szeded le használtautóról akkor lehet hogy Te már a 15nek is örülni fogsz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Tényleg István! Milyen lett a szűrő? Megjöttek végre a lovak? :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Elüldöztem mindenkit... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Elüldöztem mindenkit... :huh: :lol: a cali miatt van :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 a cali miatt van :unsure: Tudom... :lol: Nem bírják elviselni, hogy sokkal szebb az autóm... :huh: :lol: :lol: Remélem nem fog a barátságunkba kerülni. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Tudom... :lol: Nem bírják elviselni, hogy sokkal szebb az autóm... :huh: :lol: :lol: Remélem nem fog a barátságunkba kerülni. :D csak irigykednek :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 csak irigykednek :unsure: Tudom, dehát van is mire... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Tudom, dehát van is mire... :unsure: át tudom érezni... én esetemben is ez van a felnikkel. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Tényleg István! Milyen lett a szűrő? Megjöttek végre a lovak? :unsure: :huh: Semmi különös.Rosszul lett vissza téve a nívópálca és az zörgött alapjáraton.Mire erre rájöttem szétszedtem a fél mocit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 István Te meg menjél sétáltatni, mert Aida már ott nyüszít... :unsure: Már rég lent voltunk.Edzem hogy ha esetleg túl nagy lenne már a szád legyen ki helyre rakjon:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 este nem jössz? Ha tölem kérdezted akkor a válaszom nem.Későn jönnénk haza reggel meg korán kell kellni mert megyünk tökölre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Ha tölem kérdezted akkor a válaszom nem.Későn jönnénk haza reggel meg korán kell kellni mert megyünk tökölre. töled.. kár.. Nah én indulok is lassan. Akkor holnap majd.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 töled.. kár.. Nah én indulok is lassan. Akkor holnap majd.. Tényleg kár. nem lesz akivel közdhetek.. (értelmesen, nem a 4x4re meg a 300lovas kocsikra gondolok) :unsure: Nah lassan valszeg mi is kinézünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Én kihagyom holnap Tökölt sajnos közbejött egy két dolog. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Semmi különös.Rosszul lett vissza téve a nívópálca és az zörgött alapjáraton.Mire erre rájöttem szétszedtem a fél mocit :lol: Az akkor én voltam... :unsure: Ne haragudj. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 kuplungot kell cserélnem a Corsán, meg nincs rajta fék... de nem megállni kell,csak menni. ugyhogy a kuplung fontosabb :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 kuplungot kell cserélnem a Corsán, meg nincs rajta fék... de nem megállni kell,csak menni. ugyhogy a kuplung fontosabb :lol: Hááát.. tegnap a lurdi felé menet, amikor én enyhén "becsúsztam" a kereszteződésbe, Petya meg kénytelen volt a mellettem lévő sávba sorolni, mert különben belém jött volna, akkor én inkább a fékre szavasztam volna :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 hááát este nekem is volt élményem, be is irtam ide, de inkábbkitöröltem, nehogy bajom legyen belőle :unsure: kőőőő mindkettő.... most indulok Tökölre,tönkreteszem az autómat teljesen.... remélem a kuplung még kibirja a mai napot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 látom ismét sikerült magvas gondolatokkal megtölteni a fórumot :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 Na hazaértem...vagyis hoztak... :unsure: Fain volt az elején, mert kb 12-ig kevesen voltak...aztán meg úgy is lefogaztam a kettest...tehát lehetett nézelődni dumálni... 5 futamot mentem, 2x 0,13-as, 1X 0,14-es, és 1X0,15-ös reakció jött össze... 2.34-es volt a legjobb 60 láb, és 9.16 a legjobb ET, 133 km/h-val... Ez jött össze a már ismert konfiggal, és utcai gumival 1 baron... A lefogazott váltóval...elindultam először Szigethalomra...majd onnan haza...Csepelig volt rá lehetőségem, hogy megfogalmazzam a hangot ami a váltóból jött...eddig úgy magyaráztam mindenkinek, hogy olyan mintha egy marék aprórt ráznál egy befőttesüvegben...aztán rájöttem, hogy inkább egy sóderrel teli betonkeverőre hajaz... :huh: Erre lehet hogy megsértődött, mert Csepelen megállt mint a szög... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február24, 2007 Megoszt Elküldve Február24, 2007 aztán meg úgy is lefogaztam a kettest... Nem is Te lettél volna... :huh: :D Nekem csak egy papirom van, de kettőt mentem egy 1 baron menő WRX ellen. Mindkétszer kikapott. :unsure: A papir: Reaction: 0.1059 60feet: 2.1696 1/8 mile: 9.3530 Speed: 119,85 A sebességből látszódik hogy nagyon hiányzik belőle a kraft, főleg fent... :lol: Ja a konfig gyári állapot 0.5 fix, 0.6 overboost... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts