Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Ez a lényeg.Antinak úgyse tetszik semmi,csak ami az ő kocsiján van.Majd megszokod :unsure: :huh: :lol:

;)

Nekem legalább az tetszik...neked még a sajátod sem... :lol: :lol: :D

Elküldve
:lol:

Nekem legalább az tetszik...neked még a sajátod sem... :huh: :unsure: :lol:

Maximálisan meg vagyok elégedve az autómma :D sőt..... :lol:

Elküldve
Lobó akkor kell 120-ért a felni? Részletben is fizetheted... :lol: :unsure: :lol:

Lanti másnap menne téglát venni. Így se megy jol az astra már csak az kéne hogy téglákon álljon :huh:

Elküldve
Lanti másnap menne téglát venni. Így se megy jol az astra már csak az kéne hogy téglákon álljon :unsure:

G astrán amúgy is tömek cikk az a MAM felni

Elküldve
Szegény Tom! Kimarad a jóból...biztos valamelyik Calibrafórumot olvasgatja... :huh:

Jah, már regisztráltam is magam a "Calibra a legszebb Opel" konferenciára. :unsure:

Elküldve
Jah, már regisztráltam is magam a "Calibra a legszebb Opel" konferenciára. :unsure:

Tutkó be volt állítva a gépe, hogy jelezzen, ha a fórumra bárki beírja, hogy Calibra...és már is itt teremhessen... :huh:

Elküldve
Tutkó be volt állítva a gépe, hogy jelezzen, ha a fórumra bárki beírja, hogy Calibra...és már is itt teremhessen... :unsure:

Ehhez nem kell gép, ezt érzem.

Milyen hithű vagyok. :huh: :lol:

Elküldve
Ventus SPORT-gumival... :huh:

Hankook, a jól csengő név... :unsure:

Még mindig királyabb, mint tavasszal magyarázkodni, hogy azért nincs a 17-es felnin gumi...mert ez így zsír... :lol:

Elküldve
Még mindig királyabb, mint tavasszal magyarázkodni, hogy azért nincs a 17-es felnin gumi...mert ez így zsír... :huh:

Kb. úgy tapad az a felni gumi nélkül, mint neked Hankook vizes úton. Szóval... :unsure:

Elküldve
Csak szét ne hulljon a 4X4...aztán még 1X1-nek is sovány lesz... :huh: :unsure:

Úgy legalább nem lesz mire fogni, ha kikapsz... :lol: :lol: :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.