Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 nesztek.... gyönyörködjetek... :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Lobó akkor kell 120-ért a felni? Részletben is fizetheted... :huh: :unsure: :lol: Szabadulni akarsz tőle mi? :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Ez a lényeg.Antinak úgyse tetszik semmi,csak ami az ő kocsiján van.Majd megszokod :unsure: :huh: :lol: ;) Nekem legalább az tetszik...neked még a sajátod sem... :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Most kondiztál vele, vagy szerelted ? :unsure: :huh: :lol: kondiztam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 :lol: Nekem legalább az tetszik...neked még a sajátod sem... :huh: :unsure: :lol: Maximálisan meg vagyok elégedve az autómma :D sőt..... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Maximálisan meg vagyok elégedve az autómma l:P sőt..... :huh: Vagy Te vagy az akinek csak a sajátja tetszik??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Szegény Tom! Kimarad a jóból...biztos valamelyik Calibrafórumot olvasgatja... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Vagy Te vagy az akinek csak a sajátja tetszik??? :unsure: Olvass vissza megtudod... :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Lobó akkor kell 120-ért a felni? Részletben is fizetheted... :lol: :unsure: :lol: Lanti másnap menne téglát venni. Így se megy jol az astra már csak az kéne hogy téglákon álljon :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Szegény Tom! Kimarad a jóból...biztos valamelyik Calibrafórumot olvasgatja... :lol: vagy melegíti h 9re kiérjen :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 vagy melegíti h 9re kiérjen :unsure: :huh: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Lanti másnap menne téglát venni. Így se megy jol az astra már csak az kéne hogy téglákon álljon :unsure: G astrán amúgy is tömek cikk az a MAM felni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Szegény Tom! Kimarad a jóból...biztos valamelyik Calibrafórumot olvasgatja... :huh: Jah, már regisztráltam is magam a "Calibra a legszebb Opel" konferenciára. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Na de nem télinek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 vagy melegíti h 9re kiérjen :unsure: :huh: Már visszahűtöm, hogy ha kiértem, akkor le tudjam állítani... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Jah, már regisztráltam is magam a "Calibra a legszebb Opel" konferenciára. :unsure: Tutkó be volt állítva a gépe, hogy jelezzen, ha a fórumra bárki beírja, hogy Calibra...és már is itt teremhessen... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Na de nem télinek... :lol: Ventus SPORT-gumival... :huh: Hankook, a jól csengő név... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 És hol marad róla a téli gumi? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Olvass vissza megtudod... :unsure: :huh: :lol: Összekeversz Tommal...ő az aki csak linkel, beilleszt...de nem olvas... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Tutkó be volt állítva a gépe, hogy jelezzen, ha a fórumra bárki beírja, hogy Calibra...és már is itt teremhessen... :unsure: Ehhez nem kell gép, ezt érzem. Milyen hithű vagyok. :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Ventus SPORT-gumival... :huh: Hankook, a jól csengő név... :unsure: Még mindig királyabb, mint tavasszal magyarázkodni, hogy azért nincs a 17-es felnin gumi...mert ez így zsír... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 És hol marad róla a téli gumi? :unsure: Milyen tél...nem is volt tél... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Még mindig királyabb, mint tavasszal magyarázkodni, hogy azért nincs a 17-es felnin gumi...mert ez így zsír... :huh: Kb. úgy tapad az a felni gumi nélkül, mint neked Hankook vizes úton. Szóval... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Csak szét ne hulljon a 4X4...aztán még 1X1-nek is sovány lesz... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Csak szét ne hulljon a 4X4...aztán még 1X1-nek is sovány lesz... :huh: :unsure: Úgy legalább nem lesz mire fogni, ha kikapsz... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts