coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Van kép róla?meg az új felniről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Neeeeeeeeeeeeeeee.... Ha nem akarod hogy lefagyjon a géped... :huh: :unsure: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Há Gééééjza gyere mááán le ágy picit...háver aszonta, ha ezt kálápálom legye máá itten válám ágy "Lákátos" is...hrrrr... :unsure: Lehet neked is inkább aludnod kellene este :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Nem kérdezted.Annyira nem nehéz megcsinálni csak a fényezést sajnáltam.Ja meg persze nem egyforma lett a két oldal :unsure: . Mily meglepő :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Neeeeeeeeeeeeeeee.... Ha nem akarod hogy lefagyjon a géped... :lol: :unsure: :lol: :lol: Most miért vagy ilyen? :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Nem kérdezted.Annyira nem nehéz megcsinálni csak a fényezést sajnáltam.Ja meg persze nem egyforma lett a két oldal :unsure: . hát ugye a 2 oldal alapból nem volt 1 forma... mert egyik oldalon beleért másikon nem... Csak a peremet ütöttem vissza.. Fényezés annyira nem sérült.. Majd megnézed, szerintem jó lett de nem egy örök élet plusz egy év.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Mily meglepő :huh: Mindegy majd a lakatos megcsinálja hogy egyforma legyen :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 kollektíve ,,!,(*.*),!,, :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Lehet neked is inkább aludnod kellene este :unsure: Aludni...pffff...azt sem tom, hogy hogy kell... :lol: :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 hát ugye a 2 oldal alapból nem volt 1 forma... mert egyik oldalon beleért másikon nem... Csak a peremet ütöttem vissza.. Fényezés annyira nem sérült.. Majd megnézed, szerintem jó lett de nem egy örök élet plusz egy év.... Ez a duma pont jól lesz így. Jól jegyezd meg és bárki kérdez, ezt mondd :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Fényezés annyira nem sérült.. Majd megnézed, szerintem jó lett de nem egy örök élet plusz egy év.... Mi a plusz 1 év? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Mi a plusz 1 év? Ennyit fogsz kapni, ha bojler szerelését is te magyaráztad neki :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Ennyit fogsz kapni, ha bojler szerelését is te magyaráztad neki :lol: Az nem én voltam... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Most miért vagy ilyen? :unsure: :lol: Láttár már Manta GSI-t??? Mert ilyen öszvérből egy is elég...én már láttam Audi GSI-t... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Ennyit fogsz kapni, ha bojler szerelését is te magyaráztad neki :huh: nehéz volt az a 35éves hajdu boyler, nagyon nehéz.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Láttár már Manta GSI-t??? Mert ilyen öszvérből egy is elég...én már láttam Audi GSI-t... :unsure: szerintem k... jol néz ki, jo persze nem a 200e Ft-os kategória ebből ezt lehetett kihozni :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Képzeld el ha neki kellett volna cipelni téged... :lol: :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 nehéz volt az a 35éves hajdu boyler, nagyon nehéz.. :unsure: Most kondiztál vele, vagy szerelted ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Láttár már Manta GSI-t??? Mert ilyen öszvérből egy is elég...én már láttam Audi GSI-t... :huh: Én is láttam rajta a felnit,csak gondoltam a többiek is szeretnék látni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 nehéz volt az a 35éves hajdu boyler, nagyon nehéz.. :unsure: Ráejtettétek valakire? Akkor több lesz mint egy év. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 szerintem k... jol néz ki, jo persze nem a 200e Ft-os kategória ebből ezt lehetett kihozni :lol: :lol: Lobó akkor kell 120-ért a felni? Részletben is fizetheted... :huh: :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Most kondiztál vele, vagy szerelted ? :huh: Piiista ezt akét szót Te honnan ismered??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Lobó akkor kell 120-ért a felni? Részletben is fizetheted... :huh: :unsure: :lol: figy ha kettőnk közé akarsz állni ám legyen. :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Nana...Lanti...én nem vagyok "olyan"... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 szerintem k... jol néz ki, Ez a lényeg.Antinak úgyse tetszik semmi,csak ami az ő kocsiján van.Majd megszokod :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts