Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

GSI Rulez...Chat...Jáccótér....:)

Recommended Posts

Elküldve
Há Gééééjza gyere mááán le ágy picit...háver aszonta, ha ezt kálápálom legye máá itten válám ágy "Lákátos" is...hrrrr... :unsure:

Lehet neked is inkább aludnod kellene este :huh:

Elküldve
Nem kérdezted.Annyira nem nehéz megcsinálni csak a fényezést sajnáltam.Ja meg persze nem egyforma lett a két oldal :unsure: .

hát ugye a 2 oldal alapból nem volt 1 forma... mert egyik oldalon beleért másikon nem... Csak a peremet ütöttem vissza.. Fényezés annyira nem sérült.. Majd megnézed, szerintem jó lett de nem egy örök élet plusz egy év....

Elküldve
hát ugye a 2 oldal alapból nem volt 1 forma... mert egyik oldalon beleért másikon nem... Csak a peremet ütöttem vissza.. Fényezés annyira nem sérült.. Majd megnézed, szerintem jó lett de nem egy örök élet plusz egy év....

Ez a duma pont jól lesz így.

Jól jegyezd meg és bárki kérdez, ezt mondd :unsure:

Elküldve
Láttár már Manta GSI-t??? Mert ilyen öszvérből egy is elég...én már láttam Audi GSI-t... :unsure:

szerintem k... jol néz ki, jo persze nem a 200e Ft-os kategória ebből ezt lehetett kihozni :huh: :lol:

Elküldve
Láttár már Manta GSI-t??? Mert ilyen öszvérből egy is elég...én már láttam Audi GSI-t... :huh:

Én is láttam rajta a felnit,csak gondoltam a többiek is szeretnék látni :unsure:

Elküldve
szerintem k... jol néz ki, jo persze nem a 200e Ft-os kategória ebből ezt lehetett kihozni :lol: :lol:

Lobó akkor kell 120-ért a felni? Részletben is fizetheted... :huh: :unsure: :lol:

Elküldve
Lobó akkor kell 120-ért a felni? Részletben is fizetheted... :huh: :unsure: :lol:

figy ha kettőnk közé akarsz állni ám legyen. :lol: :lol: :D

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.