Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Milyen fogalma lehet egy kérdőjelnek??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Tudod eddig kb 1órát állt a kocsim műszaki hiba miatt :lol: :lol: Hát amennyire megy...ahhoz képest még ez is rengeteg... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Látom jó a hangulat..végeztem a boylerrel... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Látom jó a hangulat..végeztem a boylerrel... :unsure: Tapsoljuk meg a nap túlélőjét :huh: Baravóóóóóóóó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Látom jó a hangulat..végeztem a boylerrel... :unsure: De ugye nem vágtad el a nyakát... :lol: :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Látom jó a hangulat..végeztem a boylerrel... :unsure: mondom én hogy menne neki a turbo bütykölés is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rattesid Dénes Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 ismerős srác nem semmi Diny nem tőled van a kasztni??? a GSI már a fényezőben van állítólag... hát,kb ennyi a srác karcolások nélkül megúszta... De igen kb egy hónapja vitték el a kasztnit,és elég jól megcsinálták. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Látom jó a hangulat..végeztem a boylerrel... :unsure: K1 Hungarian Wold Cup Bonus Fight: Lanti (120 KO.) vs Mr Boyler (2 KO.) And the winnnnnneeeeeer iiiiiiiis......Laaaaaaantiiiiiiiiiiiii.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 mondom én hogy menne neki a turbo bütykölés is :unsure: Ilyen felnivel...a turbó csak 0.2-t tud tölteni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Tapsoljuk meg a nap túlélőjét ;) Baravóóóóóóóó :) köszi srácok jol esik, hogy ennyire aggódtok... nem azért mondom de kivettem a mélyládát a kocsiból... lesz este nemulass :unsure: :huh: :lol: :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 K1 Hungarian Wold Cup Bonus Fight: Lanti (120 KO.) vs Mr Boyler (2 KO.) And the winnnnnneeeeeer iiiiiiiis......Laaaaaaantiiiiiiiiiiiii.... :lol: :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Hát amennyire megy...ahhoz képest még ez is rengeteg... :unsure: :huh: Annyira azért ment mindig hogy a csoda turbós 300Le gépet elhúzzam ide oda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Miért? Rajtad fog röhögni mindenki??? Megbosszuljuk ne aggódj... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Ilyen felnivel...a turbó csak 0.2-t tud tölteni... :lol: és már két személlyel se ér bele.. :unsure: :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 köszi srácok jol esik, hogy ennyire aggódtok... nem azért mondom de kivettem a mélyládát a kocsiból... lesz este nemulass :huh: :lol: :lol: :lol: :D ;) Ezért nem ér már bele a gumi a sárvédőbe :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Annyira azért ment mindig hogy a csoda turbós 300Le gépet elhúzzam ide oda :lol: Látod...legalább valamire jó.... :lol: :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Ezért nem ér már bele a gumi a sárvédőbe :huh: A Te szakszerű megoldásodat választottam :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 A Te szakszerű megoldásodat választottam :unsure: kalapáccsal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Akkor az csak a kalapács lehet... :lol: :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 kalapáccsal? simán.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 simán.. Amikor Én csináltam volt velem lakatos is.Egyedül azért nem mertem volna bevállalni. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Amikor Én csináltam volt velem lakatos is.Egyedül azért nem mertem volna bevállalni. :unsure: Én felajánlottam a segitségem, talán ezért csinálta egyedül :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Amikor Én csináltam volt velem lakatos is.Egyedül azért nem mertem volna bevállalni. :huh: joookoooor mondod vazeeee :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 joookoooor mondod vazeeee :unsure: Nem kérdezted.Annyira nem nehéz megcsinálni csak a fényezést sajnáltam.Ja meg persze nem egyforma lett a két oldal :huh: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 joookoooor mondod vazeeee :unsure: Há Gééééjza gyere mááán le ágy picit...háver aszonta, ha ezt kálápálom legye máá itten válám ágy "Lákátos" is...hrrrr... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts