mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Mondja ezt az aki két héttel ezelött közölte hogy öreg már ehhez :unsure: :huh: :lol: ha csütörtök este darts, péntek este sziget, szombat korán felkelés, szombat este buláj hát az sok csináld végig egyszer :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 ha csütörtök este darts, péntek este sziget, szombat korán felkelés, szombat este buláj hát az sok csináld végig egyszer :unsure: csináltam sokáig,de elég volt belöle Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 ha csütörtök este darts, péntek este sziget, szombat korán felkelés, szombat este buláj hát az sok csináld végig egyszer :lol: ...erre csak egy idézettel tudnék reagálni... :huh: :lol: Vaniliáspuding :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Emlékszem én pár olyan péntekre mikor éjfélkor csörgött a telcsim hogy most kelltem fel és már inkább nem megyek ki.Úgye Anti? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 ...erre csak egy idézettel tudnék reagálni... :unsure: :huh: Hát igen. Idézgess csak. Saját gondolatok hiányában :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Emlékszem én pár olyan péntekre mikor éjfélkor csörgött a telcsim hogy most kelltem fel és már inkább nem megyek ki.Úgye Anti? Igen! De ilyen csak 1X volt...amikor hívtalak mondtátok, hogy fél óra múlva már Ti is jöttök haza... Úgy látszik még is csak örexel :unsure: ...már nem a régi a memóriád... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Hát igen. Idézgess csak. Saját gondolatok hiányában :huh: Téged meg egy halászháló védjen meg a Cunamival szemben... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 ....1X volt.... x = 9 ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 ja tényleg 1x hívtál a többi alkalommal csak egyszerüen nem jöttél :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Nem Piiista nem jól tudod...x az nem egyenlő 9-cel...az egy változó... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 ja tényleg 1x hívtál a többi alkalommal csak egyszerüen nem jöttél :lol: Na beszót a bulimájszter... :unsure: :huh: ÁÁÁ inkább most itthon ülök...nézem a brazil sorozatokat... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Nem Piiista nem jól tudod...x az nem egyenlő 9-cel...az egy változó... :huh: Változóóóóó ? Érdekes, én azt hittem, hogy egy betű :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Különben is Piiista... nem kéne már a moziban lenned??? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Nem értem hogy miért baj az hogy utálok discoba menni.A szigeten meg ha jól emlékszem akkor az elmúlt 1évben a Krisztián meg én mindig kint voltunk :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Változóóóóó ? Érdekes, én azt hittem, hogy egy betű :huh: Na látod értelmes gyerek vagy...ha tudod magadtól is, hogy az x egy betű, akkor hogy lenne egy szám...Teeeee... de örülök, hogy már kezded átlátni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Nem értem hogy miért baj az hogy utálok discoba menni.A szigeten meg ha jól emlékszem akkor az elmúlt 1évben a Krisztián meg én mindig kint voltunk :huh: Mint a mai példa is mutatja... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Különben is Piiista... nem kéne már a moziban lenned??? :unsure: Félinformációkkal operálsz :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Mint a mai példa is mutatja... :unsure: Még így is sokkal jobb lesz az átlagom mint neked :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Na látod értelmes gyerek vagy...ha tudod magadtól is, hogy az x egy betű, akkor hogy lenne egy szám...Teeeee... de örülök, hogy már kezded átlátni... :unsure: Nem azt írtam, hogy x maga szám lenne, csak egyenértékű vele :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Még így is sokkal jobb lesz az átlagom mint neked :huh: Mondjuk legalább ez, ha már a 0-100-ad ilyen gyatra... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Nem azt írtam, hogy x maga szám lenne, csak egyenértékű vele :unsure: Ha a valószinüség számitást is igy levezetitek, akkor matek tanulás helyett is fórumozni fogok. Pl: mi a valoszinüsége h holnap Anti idöben ott lesz a kuton, vagy ma este? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Nem azt írtam, hogy x maga szám lenne, csak egyenértékű vele :huh: De nem azt írtad, hogy egyenértékű, hanem hogy egyenlő... Szerintem meg nem kell magáznod az x-et... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Ha a valószinüség számitást is igy levezetitek, akkor matek tanulás helyett is fórumozni fogok. Pl: mi a valoszinüsége h holnap Anti idöben ott lesz a kuton, vagy ma este? Inkább magam kapcsán nyilatkoznék. Ma este : kicsi, hogy ott leszek időben :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Mondjuk legalább ez, ha már a 0-100-ad ilyen gyatra... :unsure: Tudod eddig kb 1órát állt a kocsim műszaki hiba miatt :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 De nem azt írtad, hogy egyenértékű, hanem hogy egyenlő... Szerintem meg nem kell magáznod az x-et... :unsure: Ismered a kérdőjel fogalmát ugye ? :huh: Nem kijelentés volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts