Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Az egyik generálja a másikat... :lol: Nah megyek boylert szerelni........ Majd elmeséled mire kell oldafigyelni, hogy biztos legyen az eredmény! :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Akko, kút :unsure: Ma is megúsztok. És utána sem leszek jódarabig. Legközelebb jövő vasárnap. Addig is bye all Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Nah megyek boylert szerelni........ Majd elmeséled mire kell oldafigyelni, hogy biztos legyen az eredmény! :unsure: :huh: :lol: Már ha sikerül a szerelés :lol: :lol: :D ;) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 gondolom........................................................................ ................................................................................ ................. minek nekem ellenség ha van 1 barátom......................................................................... ......................................................... Miből gondolod hogy tölem hallot bármit is:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Viszont akkor keresek jó állapotú LET-et! :unsure: :huh: Nah, legalább lett egy értelmes gondolatod. Én már kb 2 hónapja mondom, hogy csak a Turbó. Ebböl a boyleres dologbol mindenki látja hogy mennyire szeretsz bütykölni, Anti biztos gyorsan felsorolja neked,hogy mi az a kb. 300db-s készlet aminek mindig a kocsidban kell lennie. Pl: hf-tömités, féktisztitó, 2 db 10es kulcs mindig kéznél, hátha beköszön egy srt :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Viszont akkor keresek jó állapotú LET-et! :huh: :lol: Ha jót akarsz magadnak akkor még a gondolatát is kivered a fejedből :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Este urak? mondanám hogy kinézek én is, de ezt már asszem nem hiszi el nekem senkisem... :lol: :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Hehehehehehe.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 mondanám hogy kinézek én is, de ezt már asszem nem hiszi el nekem senkisem... :lol: :huh: :unsure: Nem lenne egyszerűbb, ha nem mondanád azt, hogy kinézel, ellenben kijönnél ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Most akkor mikor talizunk holnap a lurdynál? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Most akkor mikor talizunk holnap a lurdynál? Vaniliáspuding :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Vaniliáspuding :unsure: :huh: az igazi válasz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Ki kell aludnia magát, mert holnap le kell vezetnie 30 km-t.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 :unsure: az igazi válasz :huh: Tekintettel a kocsi színére, természetesen :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Remélem holnap is ilyen idő lesz, mára is esőt mondott, de itt egy csep sem esett. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Most akkor mikor talizunk holnap a lurdynál? 9? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 bázzzz.... én meg lemostam az autót... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Én még múlt héten lemostam...azóta itt áll lent a garázsban... :unsure: De ma este kiviszem megsétáltatni... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Ki kell aludnia magát, mert holnap le kell vezetnie 30 km-t.... :unsure: Én holnap ott leszek 9kor,de hogy Te nem fogsz oda érni az biztos :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Én holnap ott leszek 9kor,de hogy Te nem fogsz oda érni az biztos :lol: Mibe fogadunk??? :unsure: ...viszont én ma este is ott leszek... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Mibe fogadunk??? :unsure: Ha van tétje akkor biztos ott leszel,de amúgy.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Vaniliáspuding :unsure: Mondja ezt az aki két héttel ezelött közölte hogy öreg már ehhez :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 ...viszont én ma este is ott leszek... :unsure: Gondolom a Detti a szüleinél lesz a hétvégén...azért ekkora a szád.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Mondja ezt az aki két héttel ezelött közölte hogy öreg már ehhez :lol: :lol: :D Azért ne felejtsd el, hogy nálunk a szórakozás nem merül ki a csütortöki Lurdytalikban, illetve a pénteki meetingekben... ;) :) :huh: Ott a szombat...és még hétköznap is akad néha ez az... :lol: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Gondolom a Detti a szüleinél lesz a hétvégén...azért ekkora a szád.... Már tanultam az előző hibáimból...most már jobban handingelem az ilyesfajta projekteket... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts