redline Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Vannak benne kifejezetten röhejes dolgok... :unsure: :huh: jah a vti-sek megint agyonvernek mindenkit......1.6-nál van a határ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Hello Urak! Ti a 195/50 r15 ös gummit menynire szoktátok fújni? már ha van még valakinek ez az apró példány.. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Na mi van sokkot kapott mindenki??? :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Hello Urak! Ti a 195/50 r15 ös gummit menynire szoktátok fújni? már ha van még valakinek ez az apró példány.. :unsure: 2 re szerintem jó... ...de én a pereseket 2.2-2.3-ra szoktam... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Na mi van sokkot kapott mindenki??? :unsure: :huh: pedig nem is jártam arra a gépsárkánnyal.. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 2 re szerintem jó... ...de én a pereseket 2.2-2.3-ra szoktam... köcc, akkor a 2.5 marad, majd leenged elöbb utóbb :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Ha kicsit puhábbra hagyod...jobb lesz a rajtod... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Ha kicsit puhábbra hagyod...jobb lesz a rajtod... :unsure: hova legyen ennél jobb? :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 köcc, akkor a 2.5 marad, majd leenged elöbb utóbb :unsure: Picit sok, többet kap igy a futómű ezeken a kritikán aluli pösti utakon. Ez pályán jó mert kicsit kevesebb lesz a fogyid. nekem alapból 2, esetleg ha nagyon pályázok akkor beugrok kútra felnyomom 2.2-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Picit sok, többet kap igy a futómű ezeken a kritikán aluli pösti utakon. Ez pályán jó mert kicsit kevesebb lesz a fogyid. nekem alapból 2, esetleg ha nagyon pályázok akkor beugrok kútra felnyomom 2.2-re. köszi! akkor tényleg engedek le belőle 1 kicsit. Este urak? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 ....Este urak?.... Holnap reggelre rápihennek. Csokoládéskuglófok :unsure: Küdd már el nekem telcsiszámod pls. Köszi Lift úr és én is kinéznénk ma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Mi is megyünk Tommal... 9 kút? :unsure: Lanti, Te puding Antidart'sos...tegnap csúnyán kaptál volna... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Mi is megyünk Tommal... 9 kút? :unsure: Lanti, Te puding Antidart'sos...tegnap csúnyán kaptál volna... :huh: 9 kút.... Igazából azért nem voltam az emúlt 2 alkalommal mert ugy érzem, hogy van még hova fejlődnötök, hogy végre egy jót tudjunk jáccani :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 ....Mi is megyünk Tommal.... Akko, kút :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Akko, kút :unsure: gémes? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 9 kút.... Igazából azért nem voltam az emúlt 2 alkalommal mert ugy érzem, hogy van még hova fejlődnötök, hogy végre egy jót tudjunk jáccani :lol: :huh: :lol: :lol: Én máshogy hallottam...de nem járnál jól, ha ezt most kifejteném... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 gémes? Ne hozzál madarat, mert sokat rikácsolnak ha valaki pörög a placcon :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Én máshogy hallottam...de nem járnál jól, ha ezt most kifejteném... :huh: köszi el tudom képzelni miket mondott asshole barátom.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Nem szégyen az...de jobb ha csöndben maradsz... :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Nem szégyen az...de jobb ha csöndben maradsz... :unsure: :huh: gondolom........................................................................ ................................................................................ ................. minek nekem ellenség ha van 1 barátom......................................................................... ......................................................... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 :unsure: :huh: :lol: azért mert Ö lelkisérült mást nem kell azzá tennie.... halkan jegyzem meg, hogy más hibáiból próbálok tanulni :D :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Akkor még most szakítsatok... :huh: :unsure: (ne ez csúnya vicc így...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Akkor még most szakítsatok... :huh: :unsure: (ne ez csúnya vicc így...) Viszont akkor keresek jó állapotú LET-et! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február23, 2007 Megoszt Elküldve Február23, 2007 Az egyik generálja a másikat... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts