Lacee Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 ezek a darcok hol jönnek mennek? mindig csak hallok róla....műanyag hegy vagy normál fém hegyes dobálozás ez? tét van?:huh: Akik jönnek Dart'sozni azok jönnek? :unsure:
redline Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 Redi,GsiTomi este szóljatok h adjam oda Hic által küldött Dvd-ket :huh: az én cuccaimat a kombi.bmw.tomi veszi át mert dögrováson vagyok :unsure:
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 ezek a darcok hol jönnek mennek? mindig csak hallok róla....műanyag hegy vagy normál fém hegyes dobálozás ez? tét van?:huh: A góld krávnban a Lurdytól 5 percre...minden csütörtökön L-ból indulunk át együtt, olyan 9-fél 10 között... Műanyag hegyűvel dobálunk...így nincs sérülés... :unsure:
mélykék76 Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 ....Műanyag hegyűvel dobálunk...így nincs sérülés... :unsure:.... És nem egymás :huh: ui: illetve csak ritkán :lol:
Lacee Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 ahhhham :unsure: akko ez ien magától kalkulálós gépezet lehet amibe dobáltok....gondolom és ki az ász ebben? :huh:
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 Írja, hogy ki mit dobott... Hát mikor kinek hogy megy... :unsure:
opel16v Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 Akik jönnek Dart'sozni azok jönnek? :unsure: Jah, és bepótolom a múltkori hiányzásom... szanaszét alázok mindenkit. :huh:
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 ... szanaszét alázok mindenkit. :huh: Ez az én dumám... :unsure:
opel16v Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 Egyszerűen kiváncsi vagyok, hogy Tom mit ért a "valami oka azért csak van" mondaton. Csak emlékezni kell pl Sonique ex-fényezőjére... ahogy hallottam, ott se sokon múlott, hogy ne fajuljon el a nézeteltérés-rendezés. :huh: Tehát Tom nem beszél hülyeséget, az is megeshet, hogy nyomós okok voltak a háttérben. Persze ettől függetlenül én is rossz megoldásnak tartom az erőszakot. :unsure:
opel16v Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 Ez az én dumám... :unsure: Hamar tanulok... :huh:
Zorro_16V Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 Elég abba belegondolni, hogy mennyit ér egy full felújított és kiglancolt LET motor, komoly TFT-s HiFi, PSII, garnitúra szépfelni, stb... Kinézték, ellopták és nem keveset kaszáltak. Haverom ismeri ezt a René-t, állítólag egy baromi normális srác, aki most teljesen összetört. A maradékot kiárulja a "roncsból" és agyő autóépítés...
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 Csak emlékezni kell pl Sonique ex-fényezőjére... ahogy hallottam, ott se sokon múlott, hogy ne fajuljon el a nézeteltérés-rendezés. :lol: Vérzett is a srác orra... :unsure: ott voltam... :huh:
mélykék76 Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 Csak emlékezni kell pl Sonique ex-fényezőjére... ahogy hallottam, ott se sokon múlott, hogy ne fajuljon el a nézeteltérés-rendezés. :huh: Tehát Tom nem beszél hülyeséget, az is megeshet, hogy nyomós okok voltak a háttérben. Persze ettől függetlenül én is rossz megoldásnak tartom az erőszakot. :unsure: 1 szóval nem mondtam, hogy hüleséget beszél, mindössze jeleztem : lehetséges semmilyen vélt vagy valós sérelem nem áll a dolog mögött.
mélykék76 Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 ....hiányzásom.... Annyira azért nem hiányoztál :unsure:
Tom Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 1 szóval nem mondtam, hogy hüleséget beszél, mindössze jeleztem : lehetséges semmilyen vélt vagy valós sérelem nem áll a dolog mögött. Ha csak az egyik történt volna meg, akkor elképzelhető lenne. Így azért szerintem picit gyanús. De a lényegen ez sem változtat... :unsure:
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 Nyitottam egy ilyen topicot... Blitz Hits vs Oschersleben...
opel16v Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 Annyira azért nem hiányoztál :unsure: Ne is tagadd, hogy nehéz volt zenéket választani a zenegépen nélkülem... :huh: :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 Azért én adtam a gépnek... "Az a baj...." :unsure: :huh: :lol:
opel16v Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 Azért én adtam a gépnek... "Az a baj...." :unsure: :huh: :lol: Mindjárt gondoltam. :lol: Szerintem ha így folytatjuk, két albumot biztosan kivesznek hamarosan a gépből. :lol:
voszi Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 voltam a Fóti úton, megnéztem az eladó fekete OPC turbót. általában okés a gép, elej volt törve (jobb oldala), de korrektül megcsinálták a kasznit. az intercooler csálén áll, az egyik csavar nem is fogja (el van hajolva), meg a cső a kúlerből a kupakhoz se gyári, mert azzal nem lehetett odafogni. valami puhább cső van rátéve. a bal hátsó csapágy sír, a jobb elsőnél meg a harang ki van szakadva. utóbbi sztem a sérülés miatt. mindekttőt az árban benne van, hogy kicserélik. akkor van rajta egy bal hátsó 1998-as üveg, meg egy jobb első 1999-es. ezek sztem feltörés miatt, mert nincs sehol fényezve (70...85 mikon mindenhol a vastagság, végig mértem). toltam párat vele. kicsit csepegett az eső, meg hát az eladó is ott ült. de így is ment 7.40-et 0-100-on, ami jó (7.50 a széria érték). kb. 6.9...7.0-t menne egyébként. ebből kikövetkeztethető, hogy a járgány fázis 1-es. a kuplung eléggé kész, elindulás nem megy vele. teghát van rajta pluszban egy fázis I. és egy komplett rozsdamentes kipuff rendszer disznó véggel a katalizátortól (hangra úgy tűnt, középdob kukáztatva lett). egyébként zsír a gépezet. ára 3.6 milka, eladó nem alkuszik. lesz fotó is, meg teljesítmény is, felteszem, de csak otthonról fogom tudni.
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 Voszi bá! Ez nem az amit mi anno Sonique-kal kipróbáltunk??? bár az phase 2 volt...de a többi hellyel közzel stimmel... :unsure: Ugye jöttök, ma a kivégzésetekre... :huh:
coupe Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 Voszi bá! Ez nem az amit mi anno Sonique-kal kipróbáltunk??? bár az phase 2 volt...de a többi hellyel közzel stimmel... :unsure: Ugye jöttök, ma a kivégzésetekre... :huh: Azt Kaszi vette meg...
voszi Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 nem, amit Sonique próbált, az a kaszi gépe. :unsure: ezt most hozták. 2003.10. havi. nincs sérülés ügyileg semmi baj vele, a toccsanása nem volt komoly, szépen, eredeti cuccal megcsinálták. (pl. xenonra cserélve a xenon, nem halogén sima Astra G-re, stb, stb.) kivégzésre megyünk, még szép. bűnhődsz!!!! :huh: :lol: :lol:
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Elküldve Február22, 2007 sperrt hozol??? Vagy az a Nikinél van? :unsure:
Recommended Posts