Lacee Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 ezek a darcok hol jönnek mennek? mindig csak hallok róla....műanyag hegy vagy normál fém hegyes dobálozás ez? tét van?:huh: Akik jönnek Dart'sozni azok jönnek? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Redi,GsiTomi este szóljatok h adjam oda Hic által küldött Dvd-ket :huh: az én cuccaimat a kombi.bmw.tomi veszi át mert dögrováson vagyok :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 ezek a darcok hol jönnek mennek? mindig csak hallok róla....műanyag hegy vagy normál fém hegyes dobálozás ez? tét van?:huh: A góld krávnban a Lurdytól 5 percre...minden csütörtökön L-ból indulunk át együtt, olyan 9-fél 10 között... Műanyag hegyűvel dobálunk...így nincs sérülés... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 ....Műanyag hegyűvel dobálunk...így nincs sérülés... :unsure:.... És nem egymás :huh: ui: illetve csak ritkán :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 ahhhham :unsure: akko ez ien magától kalkulálós gépezet lehet amibe dobáltok....gondolom és ki az ász ebben? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Írja, hogy ki mit dobott... Hát mikor kinek hogy megy... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Akik jönnek Dart'sozni azok jönnek? :unsure: Jah, és bepótolom a múltkori hiányzásom... szanaszét alázok mindenkit. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 ... szanaszét alázok mindenkit. :huh: Ez az én dumám... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Egyszerűen kiváncsi vagyok, hogy Tom mit ért a "valami oka azért csak van" mondaton. Csak emlékezni kell pl Sonique ex-fényezőjére... ahogy hallottam, ott se sokon múlott, hogy ne fajuljon el a nézeteltérés-rendezés. :huh: Tehát Tom nem beszél hülyeséget, az is megeshet, hogy nyomós okok voltak a háttérben. Persze ettől függetlenül én is rossz megoldásnak tartom az erőszakot. :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Ez az én dumám... :unsure: Hamar tanulok... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Elég abba belegondolni, hogy mennyit ér egy full felújított és kiglancolt LET motor, komoly TFT-s HiFi, PSII, garnitúra szépfelni, stb... Kinézték, ellopták és nem keveset kaszáltak. Haverom ismeri ezt a René-t, állítólag egy baromi normális srác, aki most teljesen összetört. A maradékot kiárulja a "roncsból" és agyő autóépítés... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Csak emlékezni kell pl Sonique ex-fényezőjére... ahogy hallottam, ott se sokon múlott, hogy ne fajuljon el a nézeteltérés-rendezés. :lol: Vérzett is a srác orra... :unsure: ott voltam... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Csak emlékezni kell pl Sonique ex-fényezőjére... ahogy hallottam, ott se sokon múlott, hogy ne fajuljon el a nézeteltérés-rendezés. :huh: Tehát Tom nem beszél hülyeséget, az is megeshet, hogy nyomós okok voltak a háttérben. Persze ettől függetlenül én is rossz megoldásnak tartom az erőszakot. :unsure: 1 szóval nem mondtam, hogy hüleséget beszél, mindössze jeleztem : lehetséges semmilyen vélt vagy valós sérelem nem áll a dolog mögött. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 ....hiányzásom.... Annyira azért nem hiányoztál :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 1 szóval nem mondtam, hogy hüleséget beszél, mindössze jeleztem : lehetséges semmilyen vélt vagy valós sérelem nem áll a dolog mögött. Ha csak az egyik történt volna meg, akkor elképzelhető lenne. Így azért szerintem picit gyanús. De a lényegen ez sem változtat... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Nyitottam egy ilyen topicot... Blitz Hits vs Oschersleben... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Annyira azért nem hiányoztál :unsure: Ne is tagadd, hogy nehéz volt zenéket választani a zenegépen nélkülem... :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Azért én adtam a gépnek... "Az a baj...." :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Azért én adtam a gépnek... "Az a baj...." :unsure: :huh: :lol: Mindjárt gondoltam. :lol: Szerintem ha így folytatjuk, két albumot biztosan kivesznek hamarosan a gépből. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 voltam a Fóti úton, megnéztem az eladó fekete OPC turbót. általában okés a gép, elej volt törve (jobb oldala), de korrektül megcsinálták a kasznit. az intercooler csálén áll, az egyik csavar nem is fogja (el van hajolva), meg a cső a kúlerből a kupakhoz se gyári, mert azzal nem lehetett odafogni. valami puhább cső van rátéve. a bal hátsó csapágy sír, a jobb elsőnél meg a harang ki van szakadva. utóbbi sztem a sérülés miatt. mindekttőt az árban benne van, hogy kicserélik. akkor van rajta egy bal hátsó 1998-as üveg, meg egy jobb első 1999-es. ezek sztem feltörés miatt, mert nincs sehol fényezve (70...85 mikon mindenhol a vastagság, végig mértem). toltam párat vele. kicsit csepegett az eső, meg hát az eladó is ott ült. de így is ment 7.40-et 0-100-on, ami jó (7.50 a széria érték). kb. 6.9...7.0-t menne egyébként. ebből kikövetkeztethető, hogy a járgány fázis 1-es. a kuplung eléggé kész, elindulás nem megy vele. teghát van rajta pluszban egy fázis I. és egy komplett rozsdamentes kipuff rendszer disznó véggel a katalizátortól (hangra úgy tűnt, középdob kukáztatva lett). egyébként zsír a gépezet. ára 3.6 milka, eladó nem alkuszik. lesz fotó is, meg teljesítmény is, felteszem, de csak otthonról fogom tudni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 svájci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Voszi bá! Ez nem az amit mi anno Sonique-kal kipróbáltunk??? bár az phase 2 volt...de a többi hellyel közzel stimmel... :unsure: Ugye jöttök, ma a kivégzésetekre... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Voszi bá! Ez nem az amit mi anno Sonique-kal kipróbáltunk??? bár az phase 2 volt...de a többi hellyel közzel stimmel... :unsure: Ugye jöttök, ma a kivégzésetekre... :huh: Azt Kaszi vette meg... Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 nem, amit Sonique próbált, az a kaszi gépe. :unsure: ezt most hozták. 2003.10. havi. nincs sérülés ügyileg semmi baj vele, a toccsanása nem volt komoly, szépen, eredeti cuccal megcsinálták. (pl. xenonra cserélve a xenon, nem halogén sima Astra G-re, stb, stb.) kivégzésre megyünk, még szép. bűnhődsz!!!! :huh: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 sperrt hozol??? Vagy az a Nikinél van? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts