opel16v Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Parkolós mizéria lezárva, nincs képük. Fals büntit küldtek. Szemetek! :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Parkolós mizéria lezárva, nincs képük. Fals büntit küldtek. Szemetek! :unsure: Ma hárman hívtak fel, hogy kaptak papírt... Egyik sem ajánlva jött... Mondtam nekik, hogy dobják ki... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Ma hárman hívtak fel, hogy kaptak papírt... Egyik sem ajánlva jött... Mondtam nekik, hogy dobják ki... :huh: Nem mintha nem dobnák be simán mostanában azokat, amelyet alá kelle írni :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Hallottátok ezt? Rene, egy német Astra Gsi-s srác 5 év munkájával, összes szabadidejével, iszonyú pénz ráköltéssel épített egy C20LET GSi-t. Tavaly körbekarcolták a kasznit, ezért úgy döntött, hogy idén újra fényezi a kocsit és további módosításokat is csinálnak. Nemrég viszont betörtek hozzájuk, elvitték a vadi újra felújított LET motort, az alufelniket, hifit, meg egy csomó cuccot. A kár kb. 10,000 euro. A patkány banda még poroltóval mindent össze is fújt, hogy ne lehessen nyomokat rögzíteni... :unsure: Valószínüleg egy álom végetért... :huh: Ilyen volt : Ez maradt : Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Parkolós mizéria lezárva, nincs képük. Fals büntit küldtek. Szemetek! :unsure: Ma hárman hívtak fel, hogy kaptak papírt... Egyik sem ajánlva jött... Mondtam nekik, hogy dobják ki... :huh: Háát ez szép!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Nem mintha nem dobnák be simán mostanában azokat, amelyet alá kelle írni :unsure: Így viszont nem tudják bizonyítani, hogy eljutott hozzád az értesítés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Zorro! Igen én hallottam róla, olvastam kinti fórumon...Coupeval még beszéltünk is róla... Hát ezért érdemes élni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Zorro! Igen én hallottam róla, olvastam kinti fórumon...Coupeval még beszéltünk is róla... Hát ezért érdemes élni... :unsure: Nekem az az elméletem, hogy valami oka azért csak van. Ha tudja valaki, hogy mennyire fontos neki az autó, akkor ez egy elég korrekt bosszú mód... :huh: De akkoris nagyon gáz... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 ....Nekem az az elméletem, hogy valami oka azért csak van.... Az emberi gyarlóság. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Az emberi gyarlóság. Hát szerintem azért nem csinálnak ilyet, de igazából fogalam sincs. :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Tök jót találtam ki... Szétküldök egy két sablonlevelet, hogy parkolási bünti...csatolom hozzá a számlaszámom...meg akár csekket is... Oszt megyek nyaralni... :huh: :unsure: Ha valaki kér fényképet akár még az is megoldható... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Oszt megyek nyaralni... :huh: :unsure: pár évre kicsit hűvös helyre de nem kell csinálni semmit egész nap... ...jah és persze teljes ellátás :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Ki sem fog derülni... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Ki sem fog derülni... :unsure: blöffölsz mi ? egyfolytában raise majd jön egy rossz all in :huh: Redi,GsiTomi este szóljatok h adjam oda Hic által küldött Dvd-ket :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Így viszont nem tudják bizonyítani, hogy eljutott hozzád az értesítés. Én úgy tudom hogy ha kétszer kiküldik és nem veszed át az olyan mintha átvetted volna :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Ez baromság...aláírsz akkor átvetted, ha nem akkor nincs bizonyítva...ez a lényege az ajánlva küldésnek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Esik az eső, szombatra meg havazást mondanak. :unsure: :lol: Remélem hogy nem fog esni mert akkor vissza kell rakni a téli gumit.Ahhoz meg lusta vagyok.Jó lenne ha még 3 hétig nem esne és akkor megúsznám :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Ez baromság...aláírsz akkor átvetted, ha nem akkor nincs bizonyítva...ez a lényege az ajánlva küldésnek... :unsure: Ha ez ilyen egyszerü lenne akkor senki se venné át.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Én úgy tudom hogy ha kétszer kiküldik és nem veszed át az olyan mintha átvetted volna :unsure: Perben ilyen nincs. Max a posta tudja be így. Perben bizonyítani kell, hogy eljutott az emberhez az értesítő. Egyébként most így utólag kiderült, nekem sem ajánlottan küldték, anyám rosszul emlékezett, de most már megnézte. Szal minden irányból esélytelen, hogy engem így meg tudjanak most sarcolni. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Hát szerintem azért nem csinálnak ilyet, de igazából fogalam sincs. :unsure: :huh: Tegyük fel ő is ezt csinálta valaki kocsijával. Ez lenne a megfelelő "válasz" erre ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Ez lenne a megfelelő "válasz" erre ? Pííísta! Csak nem hittanos voltál alsótagozatban? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Pííísta! Csak nem hittanos voltál alsótagozatban? :unsure: Egyszerűen kiváncsi vagyok, hogy Tom mit ért a "valami oka azért csak van" mondaton. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 ....szóljatok.... Hozol pollentyűrőt ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Egyszerűen kiváncsi vagyok, hogy Tom mit ért a "valami oka azért csak van" mondaton. Azt hogy mondjuk tartozik valakinek, vagy hasonló fajsúlyú dolog. Ilyen kárt általában csak pénzért szoktak okozni. Vagy egyes elmaradott helyeken nőkért. :huh: SZERINTEM. (hisz semmit nem tudok erről a dolgoról, csak amit itt olvastam... :unsure: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február22, 2007 Megoszt Elküldve Február22, 2007 Akik jönnek Dart'sozni azok jönnek? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts