mélykék76 Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 ....Meg is van...9-korott vagyunk magunk után szórunk egy kis jancsi szeget...és nyerő a szitu... :unsure:.... Ha esni fog a hó, akkor még jól jöhet az a szögesgumi :huh:
Gelko Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 Fő a biztonság. Veszélyes ám 20000-30000 Forintal a zsebedben kocsikázni :unsure: nem értem mi ilyen bonyolult ebben Pista.... csak megkérdeztem hogy vigyek-e...
Lacee Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 Köszönöm az ötletet, a szerelő haver akinél az autóm van most(mellesleg betörtek éjszaka hozzájuk , feltörték a széfet is! de hálistennek nem vitték el az autóm se a kulcsát/forgalmiját...) is mondta hogy ők is ezt a szerelőt ismerik és járnak hozzá de ilyen 10-15 ft is lehet a bütykölés... :unsure: Lacee! Lehet a tankszintjelző műszert cserélni külön, ha nem sikerül megjavítani. Egy hasonló órából át lehet rakni.
mélykék76 Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 nem értem mi ilyen bonyolult ebben Pista.... csak megkérdeztem hogy vigyek-e... TE
mélykék76 Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 Köszönöm az ötletet, a szerelő haver akinél az autóm van most(mellesleg betörtek éjszaka hozzájuk , feltörték a széfet is! de hálistennek nem vitték el az autóm se a kulcsát/forgalmiját...) is mondta hogy ők is ezt a szerelőt ismerik és járnak hozzá de ilyen 10-15 ft is lehet a bütykölés... :unsure: Tán egyszerűbb lenne egy másik műszerfalat szerezni.
gsi.tamás Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 XIII kerülten nem XII :unsure: én is csak ezt ismerem... Jaj lemaradt egy I! Köszke a javítást!
Lacee Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 elég nekem csak a műszeregység csere a műszerfal maradhat :huh: nem tudom mennyibe kerül egy új de lehet rákérdezek Dinynél akkor erre is...bár ha minden igaz nekem vlmi trükkös műszeregységem van...tovább skálázott és emlékeim szerint nem 'beakasztomahuzaltbowdentmittonén' -es hanem van 2 csati amit bedux oszt jóvan... :unsure: Tán egyszerűbb lenne egy másik műszerfalat szerezni.
Loboka Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 Pista kocsid meg lett javitva? mi volt végülis a baja?
mélykék76 Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 elég nekem csak a műszeregység csere a műszerfal maradhat :huh: nem tudom mennyibe kerül egy új de lehet rákérdezek Dinynél akkor erre is...bár ha minden igaz nekem vlmi trükkös műszeregységem van...tovább skálázott és emlékeim szerint nem 'beakasztomahuzaltbowdentmittonén' -es hanem van 2 csati amit bedux oszt jóvan... :unsure: Jogos :lol: Bár nem érdemes elaprózni, vegyél műszerfalat :lol:
mélykék76 Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 Pista kocsid meg lett javitva? mi volt végülis a baja? Nos nem volt idő vele foglakozni. Mármint, hogy valaki megnézze.
opel16v Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 elég nekem csak a műszeregység csere a műszerfal maradhat :unsure: Elég ha csak a tankszintjelző műszer van cserélve. Azt külön ki lehet venni belőle. :huh:
coupe Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 Nos nem volt idő vele foglakozni. Mármint, hogy valaki megnézze. Akkor nyertem egy fogadást :unsure: :huh: :lol:
J0hnny Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 Elég ha csak a tankszintjelző műszer van cserélve. Azt külön ki lehet venni belőle. :huh: Tavaly,amikor a töltésvisszajelző izzóm kiégett félóráig gyüjtöttem a lelkierőt,hogy kiszedjem a müszerfalat egy rohadt izzó miatt! Már becsukott szemmel is menne,annyiszor szedtem már szét! :unsure: Hol ezért,hol azért! Most a középkonzolban égtek ki az izzók,hétvégén beledesítem!
coupe Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 Redi, Coupe holnap kell fizetni a cuccokért ? Nem kell fizetni,én már ki is fizettem Wolfinak.Egy szürőt egy tisztító folyadékot,és olajozót,meg 2db hátsó lámpát kell elhozni.Köszi mégegyszer :unsure:
mélykék76 Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 Akkor nyertem egy fogadást :unsure: :huh: :lol: Mi vót a tét ? :lol: ui: fel az enyém, ahogy megbeszéltük :lol:
Lanti Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 Mi vót a tét ? :huh: hogy pénteken az omw kútnal megint öntünk bele vizet :unsure:
mélykék76 Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 hogy pénteken az omw kútnal megint öntünk bele vizet :unsure: Csak nehogy véletlenül feléd löttyenjen. Megint :huh:
Lacee Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 :huh::D:D valaki szponzorálja a nem aprózást?:lol: Jogos :unsure: Bár nem érdemes elaprózni, vegyél műszerfalat :lol:
mélykék76 Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 :huh::D:D valaki szponzorálja a nem aprózást?:lol: Ó persze. 1 tábla Milkát fel tudok ajánlani a nemes ügy érdekében :unsure: Toooooooooooooooooooooooom, hogy áll a csokiszámlám ? Van rajta még fedezet ? :lol:
Loboka Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 hogy pénteken az omw kútnal megint öntünk bele vizet :unsure: Mintha nem folyna ki belőle azonnal :huh:
mélykék76 Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 Mintha nem folyna ki belőle azonnal :unsure: Ha folyatatos töltés, akkor mintha nem is fogyna :huh:
J0hnny Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 Ha folyatatos töltés, akkor mintha nem is fogyna :huh: Mester!Ez a matematikai törvény igaz a sörös korsóra is? :unsure:
mélykék76 Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 Mester!Ez a matematikai törvény igaz a sörös korsóra is? :huh: :lol: Nem nagyon szoktam sörözni. FutóÚr reszortja. Bár mostanában nagyon gyengén adja elő :unsure:
opel16v Elküldve Február21, 2007 Elküldve Február21, 2007 FutóÚr reszortja. Bár mostanában nagyon gyengén adja elő :unsure: Csak egyre gazdaságosabb az üzemeltetésem... :huh:
Recommended Posts