mélykék76 Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 ....Meg is van...9-korott vagyunk magunk után szórunk egy kis jancsi szeget...és nyerő a szitu... :unsure:.... Ha esni fog a hó, akkor még jól jöhet az a szögesgumi :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Fő a biztonság. Veszélyes ám 20000-30000 Forintal a zsebedben kocsikázni :unsure: nem értem mi ilyen bonyolult ebben Pista.... csak megkérdeztem hogy vigyek-e... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Köszönöm az ötletet, a szerelő haver akinél az autóm van most(mellesleg betörtek éjszaka hozzájuk , feltörték a széfet is! de hálistennek nem vitték el az autóm se a kulcsát/forgalmiját...) is mondta hogy ők is ezt a szerelőt ismerik és járnak hozzá de ilyen 10-15 ft is lehet a bütykölés... :unsure: Lacee! Lehet a tankszintjelző műszert cserélni külön, ha nem sikerül megjavítani. Egy hasonló órából át lehet rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 nem értem mi ilyen bonyolult ebben Pista.... csak megkérdeztem hogy vigyek-e... TE Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Köszönöm az ötletet, a szerelő haver akinél az autóm van most(mellesleg betörtek éjszaka hozzájuk , feltörték a széfet is! de hálistennek nem vitték el az autóm se a kulcsát/forgalmiját...) is mondta hogy ők is ezt a szerelőt ismerik és járnak hozzá de ilyen 10-15 ft is lehet a bütykölés... :unsure: Tán egyszerűbb lenne egy másik műszerfalat szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 XIII kerülten nem XII :unsure: én is csak ezt ismerem... Jaj lemaradt egy I! Köszke a javítást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 elég nekem csak a műszeregység csere a műszerfal maradhat :huh: nem tudom mennyibe kerül egy új de lehet rákérdezek Dinynél akkor erre is...bár ha minden igaz nekem vlmi trükkös műszeregységem van...tovább skálázott és emlékeim szerint nem 'beakasztomahuzaltbowdentmittonén' -es hanem van 2 csati amit bedux oszt jóvan... :unsure: Tán egyszerűbb lenne egy másik műszerfalat szerezni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Pista kocsid meg lett javitva? mi volt végülis a baja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 elég nekem csak a műszeregység csere a műszerfal maradhat :huh: nem tudom mennyibe kerül egy új de lehet rákérdezek Dinynél akkor erre is...bár ha minden igaz nekem vlmi trükkös műszeregységem van...tovább skálázott és emlékeim szerint nem 'beakasztomahuzaltbowdentmittonén' -es hanem van 2 csati amit bedux oszt jóvan... :unsure: Jogos :lol: Bár nem érdemes elaprózni, vegyél műszerfalat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Pista kocsid meg lett javitva? mi volt végülis a baja? Nos nem volt idő vele foglakozni. Mármint, hogy valaki megnézze. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 elég nekem csak a műszeregység csere a műszerfal maradhat :unsure: Elég ha csak a tankszintjelző műszer van cserélve. Azt külön ki lehet venni belőle. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Nos nem volt idő vele foglakozni. Mármint, hogy valaki megnézze. Akkor nyertem egy fogadást :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Elég ha csak a tankszintjelző műszer van cserélve. Azt külön ki lehet venni belőle. :huh: Tavaly,amikor a töltésvisszajelző izzóm kiégett félóráig gyüjtöttem a lelkierőt,hogy kiszedjem a müszerfalat egy rohadt izzó miatt! Már becsukott szemmel is menne,annyiszor szedtem már szét! :unsure: Hol ezért,hol azért! Most a középkonzolban égtek ki az izzók,hétvégén beledesítem! Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Redi, Coupe holnap kell fizetni a cuccokért ? Nem kell fizetni,én már ki is fizettem Wolfinak.Egy szürőt egy tisztító folyadékot,és olajozót,meg 2db hátsó lámpát kell elhozni.Köszi mégegyszer :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Akkor nyertem egy fogadást :unsure: :huh: :lol: Mi vót a tét ? :lol: ui: fel az enyém, ahogy megbeszéltük :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Mi vót a tét ? :huh: hogy pénteken az omw kútnal megint öntünk bele vizet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 hogy pénteken az omw kútnal megint öntünk bele vizet :unsure: Csak nehogy véletlenül feléd löttyenjen. Megint :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 :huh::D:D valaki szponzorálja a nem aprózást?:lol: Jogos :unsure: Bár nem érdemes elaprózni, vegyél műszerfalat :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 :huh::D:D valaki szponzorálja a nem aprózást?:lol: Ó persze. 1 tábla Milkát fel tudok ajánlani a nemes ügy érdekében :unsure: Toooooooooooooooooooooooom, hogy áll a csokiszámlám ? Van rajta még fedezet ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Loboka Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 hogy pénteken az omw kútnal megint öntünk bele vizet :unsure: Mintha nem folyna ki belőle azonnal :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
gsi.tamás Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Lacee! Pü! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Mintha nem folyna ki belőle azonnal :unsure: Ha folyatatos töltés, akkor mintha nem is fogyna :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Ha folyatatos töltés, akkor mintha nem is fogyna :huh: Mester!Ez a matematikai törvény igaz a sörös korsóra is? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Mester!Ez a matematikai törvény igaz a sörös korsóra is? :huh: :lol: Nem nagyon szoktam sörözni. FutóÚr reszortja. Bár mostanában nagyon gyengén adja elő :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 FutóÚr reszortja. Bár mostanában nagyon gyengén adja elő :unsure: Csak egyre gazdaságosabb az üzemeltetésem... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts