Tom Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Nem is alszunk régóta... :huh: Antidepresszánsokat szedek... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Hát szerintem ez így minimum 8...ez alatt nem hiszem, hogy a tartályt is megtöltené fényező...de hátha... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Antidepresszánsokat szedek... :unsure: Én beleestem kiskoromban...lehet, hogy onnan a nevem??? :lol: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Brock B2 9X16 115-ért... Nemszép fekete középrésszel. Sőt... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Én beleestem kiskoromban... Legalább akkor is tudsz mosolyogni, amikor a szerelők mondják a számla végösszegét... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lacee Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 ó igen ezt gyanítottam én is...csak legutóbb fényezték a hűtőrácsom és ugyanez a mandrónak maradt még ebből a színből csak nagyon elvan uszva , reméltem hogy esetleg van alternatíva...köszönöm a műszeres infót !!! Hát szerintem ez így minimum 8...ez alatt nem hiszem, hogy a tartályt is megtöltené fényező...de hátha... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Ááááá nem bírom kihagyni... :D No comment... Juj!! Addig amig csak olvastam, nem tudtam mi ez a váltás. Bulihelyhez hogy jön a lökháritó. Elképzeltem, ahogy a fennt emlitett egyén kicsit alkoholos állapotban ölelget egy lökhárítót. Aztán kattintottam, majd :lol: Tényleg No comment!! :P Demó! Jó az avatarod, de nem szép a mentőt be előzni! :lol: :angry: ;) :) Pont itt van a példa arra miért nem akarok a sárgán kivül más színt.A sárga csak nekem tetszik.Blitz-en láttál sárga caravant vagy astrát ? Csinálok egy olyan bordót 400ért és 1év múlva lesz belöle 3.Akkor meg minek?Nekem tényleg tetszik a sárga :unsure: eleinte nekem is fura volt a sárga szin(ed). de aztán hamar megbarátkoztam vele. szerintem se rossz. nem olyan kirivó, hivalkodó, mégsincs túl sok belőle.. momentán nem is tom láttam-e. Mondjuk az is igaz, h én pl. a sajátomat nem fényezném sárgára. De én elég konzervetiv vok. Nekem maradna a mostani, esetleg valami szép fekete, vagy kék... Bár ki tudja. mondjuk nem gondolkodok ilyenen.. nincs nekem erre 2-300 ezrem :huh: Mondjuk hibajavítások igyis kellenek majd, mert még a végén megeszi a rozsda :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Most nézegettem az időket... Lacházán a 9.1 -es 201 méteres időm negyedmérföldön 10-dik idő a kategóriában...slick nélkül...az összes elöttem levő autó slickel ment...szóval nem olyan rossz ez... ha kicsit szarabb idő lesz, és nem lesz ideális a slicknek, akkor akár még a 8 közé is bebújhatok...vagy ha nem jön el mindenki... :unsure: Meg is van...9-korott vagyunk magunk után szórunk egy kis jancsi szeget...és nyerő a szitu... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 mert szerinted valós a 9,9? :lol: a legkorszerűbb 1,6ok mennek ennyit,vagy közelítik... bár csak annyi kell,hogy jókor indítsd a stoppert :D Nah jah.. nekem az OFF XR3i-mnek volt asszem 10sec a gyári adata.. és az csak 880kg volt! Nah kicsit más téma. Sikeresen regisztráltam a 3. uw-s tárhelyem :lol: :unsure: , megvágtam a videókat, irtam egy video3.html-t. Magyarúl, felkerültek az "oldalamra" a 02.09.ei videók(tom tom,rég volt, de nem volt időm foglalkozni vele..) lehet nézegetni.. Lanti már letesztelte... épp feltöltöttem az oldalt amikor már irt MSN-re, hogy jók a videók :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Laci4 Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Ui: Ahol irtam hogy mazda, bömös-lada... ott a piros ugye jól emlékszem hogy mazda volt? :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Nah jah.. nekem az OFF XR3i-mnek volt asszem 10sec a gyári adata.. és az csak 880kg volt! Nah kicsit más téma. Sikeresen regisztráltam a 3. uw-s tárhelyem :lol: :unsure: , megvágtam a videókat, irtam egy video3.html-t. Magyarúl, felkerültek az "oldalamra" a 02.09.ei videók(tom tom,rég volt, de nem volt időm foglalkozni vele..) lehet nézegetni.. Lanti már letesztelte... épp feltöltöttem az oldalt amikor már irt MSN-re, hogy jók a videók :huh: :lol: és megjjöööön coupe :lol: :D ;) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 és megjjöööön copue :unsure: :huh: :lol: :lol: :lol: a videón is látszik, hogy vérben forognak a szemei :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Na mindjárt megnézegetem én is... ...bár azt hiszem én ezekről valahogy lemaradtam... :huh: :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Jó lett a videjó...megnéztem... Eszembe jutott, hogy azért nem vagyunk rajta Tommal, mert mi itt hátulról néztük az eseményeket... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Jó lett a videjó...megnéztem... Eszembe jutott, hogy azért nem vagyunk rajta Tommal, mert mi itt hátulról néztük az eseményeket... :unsure: a gsivel meg tul elöl lettél volna... szóval ezért kell neked subaru... :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Jó lett a videjó...megnéztem... Eszembe jutott, hogy azért nem vagyunk rajta Tommal, mert mi itt hátulról néztük az eseményeket... :huh: Ez mikor volt? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Ez mikor volt? :unsure: 2 hete Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Amikor Coupe elött tötymörögtél... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Redi, Coupe holnap kell fizetni a cuccokért ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Redi, Coupe holnap kell fizetni a cuccokért ? elméletileg nem hacsak a Gyula meg nem orrolt ránk amiért postásnak használjuk, és föl nem nyalt egy bélyeget :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 elméletileg nem hacsak a Gyula meg nem orrolt ránk amiért postásnak használjuk, és föl nem nyalt egy bélyeget :huh: azt erősen kétlem de adtál egy jó ötletet :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Redi, Coupe holnap kell fizetni a cuccokért ? Ha azt mondják kell, akkor nem is mész el értük ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Ha azt mondják kell, akkor nem is mész el értük ? :huh: akkor viszek magammal pénzt :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 akkor viszek magammal pénzt :unsure: Fő a biztonság. Veszélyes ám 20000-30000 Forintal a zsebedben kocsikázni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Február21, 2007 Megoszt Elküldve Február21, 2007 Lacee! Lehet a tankszintjelző műszert cserélni külön, ha nem sikerül megjavítani. Egy hasonló órából át lehet rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts