J0hnny Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 :huh: :lol: :lol: Az az igazi lazaság! :lol: Ma éppen láttam egy ilyet.A nagyobbik lányom jó helyre jár oviba..........az óvónőképző gyakorlóovijába.........gyerekek...... mik vannak ott!!!! :unsure: Oszt nekem meg nem is szólsz!Mehetnénk együtt a gyerekért! :D
warwolf Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 Oszt nekem meg nem is szólsz!Mehetnénk együtt a gyerekért! :huh: Egyik kezemben a gyerek, a másikkal meg téged húzlak vissza..........f @xa lenne! :lol: :lol: :unsure:
Demó Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 Oszt nekem meg nem is szólsz!Mehetnénk együtt a gyerekért! :unsure: Ezeket a segítökész embereket... :huh:
coupe Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 Ha mondhatok ötletet akkor szerintem ezzel a szinnel és a felni polírozva akkorát ütne, hogy mindenki hanyat b@aszná magát a járdán amikor arra mész. Tudom nem olcsó az a szín de a Csoki valami olyasmit mondott, hogy 300 - 350-ből lefújná neki (ennyi lenne a sárga is) a fényező az autóját de nincs erre ennyi pénze. Ráadásul levadászták melyik ez a szín. Azért bátorkodtam ezt javasolni mert amúgy is telifényt akarsz, akkor meg én tuti erre színre fújnám és ez tényleg nem jön szembe velem a Vácin. Ehhez ki kell szedni a motort,mert elég hülyén néz ki ha az sárga marad,úgy már 400 lenne az ára.Abból veszek még1 astrát.Örülök ha ezt ki tudom majd fizetni.
coupe Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 Ezt mondom, hogy ha már úgy is telifény...én egy kicsit megbolondítanám... :unsure: :huh: vagy lakk, vagy picit a bázist... :lol: A lakk az alap,de a lilás beütést kihagyom.
warwolf Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 Ezeket a segítökész embereket... :unsure: A barátság mindenek előtt! :huh:
gsi.tamás Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 Van itt segítőkész társadalom a motor kiszedésre és még fizetni sem kell érte. :unsure:
Demó Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 Ehhez ki kell szedni a motort,mert elég hülyén néz ki ha az sárga marad,úgy már 400 lenne az ára.Abból veszek még1 astrát.Örülök ha ezt ki tudom majd fizetni. Elég drágák felétek a fényezök.... :unsure: Nem érné meg inkább errefelé csinálni? Szerintem akár 100e-et is spórolhatnál. Van egy nagyon korrekt festönk.
redline Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 Van itt segítőkész társadalom a motor kiszedésre és még fizetni sem kell érte. :huh: Szerintem ő is ettől fél :unsure: egyébként nekem nem tetszik az a szin
coupe Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 Van itt segítőkész társadalom a motor kiszedésre és még fizetni sem kell érte. :unsure: Jó ott a amotor ahol van.Nincs 350-m egy telifényre,+ 100 lakatolásra....
coupe Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 Szerintem ő is ettől fél :unsure: egyébként nekem nem tetszik az a szin A kép nem adja vissza a tényleges színét,ott nagyon ütős volt.Messziről látszott a tömegben
Chaba Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 Ha mondhatok ötletet akkor szerintem ezzel a szinnel és a felni polírozva akkorát ütne, hogy mindenki hanyat b@aszná magát a járdán amikor arra mész. Tudom nem olcsó az a szín de a Csoki valami olyasmit mondott, hogy 300 - 350-ből lefújná neki (ennyi lenne a sárga is) a fényező az autóját de nincs erre ennyi pénze. Ráadásul levadászták melyik ez a szín. Azért bátorkodtam ezt javasolni mert amúgy is telifényt akarsz, akkor meg én tuti erre színre fújnám és ez tényleg nem jön szembe velem a Vácin. Engem viszont érdeklene melyik is ez a szín :unsure:
J0hnny Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 Jó ott a amotor ahol van.Nincs 350-m egy telifényre,+ 100 lakatolásra.... Ennyi pénzt csak akkor adnék a fényért,ha tényleg olyan kamrában fújják,ami olyan mint egy patika és legalább egy hétig csiszolják és készítik elő!
coupe Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 Ennyi pénzt csak akkor adnék a fényért,ha tényleg olyan kamrában fújják,ami olyan mint egy patika és legalább egy hétig csiszolják és készítik elő! utána meg garázsba tartod és csak nézegeted.
warwolf Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 utána meg garázsba tartod és csak nézegeted. De szép is marad! :huh: Amúgy tényleg csak úgy lehet igazán igényes föstést csinálni.Csak az ilyennek ára is van.........fentebb le is van írva... :unsure:
redline Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 utána meg garázsba tartod és csak nézegeted. de miért? nincs ebben semmi rossz....nem kell elitélni azokat akik ezt csinálják :unsure:
gsi.tamás Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 Engem viszont érdeklene melyik is ez a szín :unsure: Na persze! Így születik a tömeg fényezés. Igaz, Tom? :huh:
gsi.tamás Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 Jó ott a amotor ahol van.Nincs 350-m egy telifényre,+ 100 lakatolásra.... Akkor nincs mit tenni tömeg színe lesz az Caravánnak. Igaz még mindíg nincs belölle sok de hát a Lambo narancs fekete sem volt az. :unsure: :huh: Akkor meg mi lesz? Lekaparod és eladod a sárga színt, hogy vehess egyedit? A fényezéssel nem szabad sporolni ezt te is tudod. :lol:
coupe Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 Akkor nincs mit tenni tömeg színe lesz az Caravánnak. Igaz még mindíg nincs belölle sok de hát a Lambo narancs fekete sem volt az. :unsure: :lol: Akkor meg mi lesz? Lekaparod és eladod a sárga színt, hogy vehess egyedit? A fényezéssel nem szabad sporolni ezt te is tudod. :lol: Pont itt van a példa arra miért nem akarok a sárgán kivül más színt.A sárga csak nekem tetszik.Blitz-en láttál sárga caravant vagy astrát ? Csinálok egy olyan bordót 400ért és 1év múlva lesz belöle 3.Akkor meg minek?Nekem tényleg tetszik a sárga :huh:
opel16v Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 Oszt nekem meg nem is szólsz!Mehetnénk együtt a gyerekért! :unsure: Mit szólnának a kis óvónőcskék, ha beállítana a fél opelklub a gyerekért? :huh:
opel16v Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 Nekem tényleg tetszik a sárga :unsure: Nekem is. :huh:
Lacee Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 nekem is tetszik a sárga! de a caraván nem :huh: Pont itt van a példa arra miért nem akarok a sárgán kivül más színt.A sárga csak nekem tetszik.Blitz-en láttál sárga caravant vagy astrát ? Csinálok egy olyan bordót 400ért és 1év múlva lesz belöle 3.Akkor meg minek?Nekem tényleg tetszik a sárga :unsure:
opel16v Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 Sárga Opelt mindenkinek!!! :unsure: :huh: :lol:
Lacee Elküldve Február20, 2007 Elküldve Február20, 2007 elég ha csak lesz pesten 10 , Coupe akkor is kitépné a haját szerintem :lol: én megsem sugom milyen fényezést szánok a sajátomra nehogy valaki lecsapjon rá :lol: Sárga Opelt mindenkinek!!! :unsure: :huh: :lol:
Recommended Posts