coupe Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Redi fk ülés? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Tegnap is beindult... :huh: :lol: és soha nem fikázom... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Redi fk ülés? köszönöm, de most valahogy inkább nem :huh: Unixnál van valakinek kedvezménye? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Gelko el tudsz menni a Blitz-hez a Redi lámpájáért és az én szürőmért?Ma délután már elméletileg ott van :unsure: a cucc Gelkoooo léciiii :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Tegnap is beindult... :lol: :lol: és soha nem fikázom... :huh: Nem miiiiiiiiiii?Sz@r az ülés,alacsony a hátulja,nem mutat nagyot a felni,nem szép a sárga szín,magasan van az eleje.Hirtele ennyi jutott eszembe :lol: Ja és nem megy.... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Gelko el tudsz menni a Blitz-hez a Redi lámpájáért és az én szürőmért?Ma délután már elméletileg ott van :unsure: a cucc Elvileg 12 körül már ott volt a cucc............. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lanti Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 köszönöm, de most valahogy inkább nem :huh: Unixnál van valakinek kedvezménye? :unsure: van 30% Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 van 30% drága, egyetlen, igaz barátom :unsure: :huh: :lol: (írtam pü-t) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Nem miiiiiiiiiii?Sz@r az ülés,alacsony a hátulja,nem mutat nagyot a felni,nem szép a sárga szín,magasan van az eleje.Hirtele ennyi jutott eszembe :lol: Ja és nem megy.... :unsure: - Az ülésre soha nem mondtam, hogy szar... - nekem jobban tetszett amikor magasan volt a hátulja...de evvel a felnivel már jó... - nem is mutat nagyot a felni...az a szerencse, hogy 17-es... - a sárgával sincs semmi bajom, mert nem az enyim... :huh: ...de erre is annyit mondtam, hogy ha már telibefújatom, biztos, hogy megdobnám valami effekt lakkal...kicsit lilásra...csak egy picit...ennyi... - igen most magas lett az eleje... - és tényleg nem megy... De örülj neki, hogy én legalább megmondom...és nem "Húúúúúh de szépezek" csak... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 drága, egyetlen, igaz barátom :unsure: :huh: :lol: (írtam pü-t) Az igaz barátság... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 persze elhozom, ma voltam Gyulánál de csütörtökön megyek még...este ki is viszem lurdyhoz :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 persze elhozom, ma voltam Gyulánál de csütörtökön megyek még...este ki is viszem lurdyhoz :lol: Örök hála :unsure: :huh: .Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
coupe Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 - Az ülésre soha nem mondtam, hogy szar... - nekem jobban tetszett amikor magasan volt a hátulja...de evvel a felnivel már jó... - nem is mutat nagyot a felni...az a szerencse, hogy 17-es... - a sárgával sincs semmi bajom, mert nem az enyim... :unsure: ...de erre is annyit mondtam, hogy ha már telibefújatom, biztos, hogy megdobnám valami effekt lakkal...kicsit lilásra...csak egy picit...ennyi... - igen most magas lett az eleje... - és tényleg nem megy... De örülj neki, hogy én legalább megmondom...és nem "Húúúúúh de szépezek" csak... :huh: még jó hogy nem neked készül :D :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 persze elhozom, ma voltam Gyulánál de csütörtökön megyek még...este ki is viszem lurdyhoz :lol: köszi! :unsure: :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 még jó hogy nem neked készül :lol: :unsure: :huh: :lol: hát még jó.... :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 köszi! :unsure: :huh: nincs mit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 persze elhozom, ma voltam Gyulánál de csütörtökön megyek még...este ki is viszem lurdyhoz :huh: Gyulát ? :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Gyulát ? :unsure: ha kell őt is :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 ....jah, és papírom van arról, hogy tök jó az autóm :unsure:.... És mi volt arra papírra írva ? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 És mi volt arra papírra írva ? :lol: Hát, hogy: ADD EL MOST!!! :unsure: :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Szija Piiista felébredtél??? :huh: :unsure: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Szija Piiista felébredtél??? :huh: :unsure: :lol: Ez csak egy jelenés, valójában te alszol :lol: hihi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Albert Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 hihi Van még pár jó utána is :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Jók lettek a képek...van egy nagyon kemény...Sztyopa és a dual lökös...de nem merem berakni a képet ide, mert a Titanban megállna a server... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Február20, 2007 Megoszt Elküldve Február20, 2007 Ááááá nem bírom kihagyni... :unsure: No comment... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts